Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Obivankenobi
Včeraj sem se prijavil na ta tek - 21 km, pa me zanima, če tudi letos načrtujete tudi kakšno večjo udeležbo forumovcev, saj sem po branju postov iz leta 2004 in 2005 opazil, da je ta tek bil zelo priljubljen! :lol: :clap:
Tisti, ki tega teka ne poznate in niste pripravljeni za 21 km, lahko tečete na 10,5 km, imajo pa tudi družinske teke, štafetne teke...Pa prijavnina je do 15.07. 25 eur, kasneje 30 eur! :roll: :arrow:

Več informacij in možnost internetne prijave na:

http://www.kleinezeitung.at/sport/kaern ... t/index.do

Komaj čakam, da zopet preizkusim svojo formo na 21 km... :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 milkec
Sem ravno včeraj razmišljal, da ni še ničesar na to temo napisanega in da bi mogoče tudi sam šel, ampak letos bi šel le na tek in ne na kampiranje, pri tem pa pojavi problem prevzema štartne številke. Če bo kdo gor, da bi mi jo prevzel, bi to sigurno pozitivno vplivalo na mojo odločitev :wink:

p.s. Mogoče je letos zato malo manjši naziv, ker je bilo obakrat deževno! Prvič v petek in soboto, drugič pa v soboto in nedeljo!
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz letos žal ne bom šla, ker bom ravno na morju. Kolikor se spomnim bo dan prej, 19.avgusta, TF piknik. Tako, da verejtno letos udeležba v Celovcu ne bo tako številčna.
 Nataša
Bah, celovec... :evil: moja tekaška rana :evil:
sicer pa ful lep in fajn tek :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
klaudi napisal/-a:Jaz letos žal ne bom šla, ker bom ravno na morju. Kolikor se spomnim bo dan prej, 19.avgusta, TF piknik. Tako, da verejtno letos udeležba v Celovcu ne bo tako številčna.

??????
Klaudi, a lahk to mal bl specificiraš?

Upajoče, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 klaudi
Ja, sej ne vem kolk je to uradno, ampak Ero je neki omenjal ta termin na teku v Logatcu.
Uporabniški avatar
 Bor
jst sem pa na morju takrat........na srečo
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

počasi se spet vračam v tekaške vode. Za tole tekmo sem prijavljen pa me zanima kdo vse še gre v Celovec in kdaj? Kot sem razbral z raspisa za tek, v nedeljo ne bo možno prevzeti štartnih številk. Torej bo treba v Celovec že v soboto. Lani smo TFjevci postavili svoj mini camp, ki ga je potem skoraj odneslo močno deževje.

Predlagam, da se organiziramo glede prevoza in prevzema štartnih številk.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 milkec
Matjaž, jaz bi tudi šel na tek, samo letos ne bi kampiral! A si ti za kampiranje?

A je že kakšen junak, ki bi dvignil štartne številke?
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ne, jaz nisem za kampiranje, ker grem v soboto na TF piknik. Lahko pa peljem v nedeljo zjutraj, če kdo rabi prevoz. Torej, iščemo prostovoljca, ki bi v petek ali soboto prevzel štartne številke. Se kdo javi??

LP

MatjazV
 Tadeska
Pozdravljeni!
Tudi jaz imam čas samo za tek v nedeljo. že komaj čakam!
Če bo šel kdo že v sob v Celovec, bi ga tudi jaz prosila, če bi dvignil štarne številke.
Drugače pa ne vem.... :(
Uporabniški avatar
 skrb
Živjo!
Ker bom v petek službeno v Celovcu, bom izkoristil priliko in dvignil številko . Pravzaprav bi jih verjetno lahko dvignil več . Sporočite vaše želje.
V nedeljo zjutraj bi se pripeljal do Petrolove črpalke v Tržiču , kjer bi vam predal številke . Če bi kdo imel prostor v avtu, bi se mu z veseljem pridružil na poti do Celovca.
Lahko me pokličete na 031 360 528 .
Lp,
 VILFI
Pozdravljeni, zanima me kako je z čipi in ali ga moraš najeti in kje to lahko storiš.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 MatjazV
VILFI napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me kako je z čipi in ali ga moraš najeti in kje to lahko storiš.

Lep pozdrav

Hoj,

tole je z uradnega vabila organizatorjevo pojasnilo glede čipov:

"Merjenje časa: merjenje časa izključno opravlja Real-Time-Championchip. Udeleženci, ki nimajo čipa, prejmejo pri
prevzemu štartnih številk rumeni tekaški čip proti kavciji evro 25,– ter dodatno evro 3,– za najemnino. Kavcija v višini
evro 25,– se ob vrnitvi čipa takoj vrača na licu mesta. Čipi, ki se ne vračajo takoj po teku, avtomatično veljajo kot kupljeni
in se lahko uporabljajo na tekmovanjih po celem svetu.
Pozor: brez tekaškega čipa ni merjenja časa in s tem tudi ne uradne uvrstitve!"

LP, se vidimo v Celovcu!

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA