Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dragons
15.Ptujski polmaraton
Datum in čas: nedelja, 3.september 2006 ob 10:00 uri
Tek na 21 km šteje Slovenski pokal in za Štajersko-koroški pokal

Štart-cilj: izpred ptujskih term
Dolžina proge: 21km,7km
Štartnina :
2000 sit do 1.septembra
3000sit na dan tekmovanja

Več na http://www.gimptuj.net/maraton/index.ph ... Itemid=152
Nazadnje spremenil dragons, dne 04 Sep 2006, 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Naj omenim, da je proga letošnjega 15. Ptujskega maratona zaradi gradnje ptujskega mostu spremenjena. Ogledate si jo lahko na naši spletni strani (http://www.gimptuj.net/maraton), kjer pa se lahko tudi prijavite. Predprijava do 1. septembra vam zagotavlja startnino 2000 sit, ki jo lahko poravnate na dan tekmovanja ob dvigu številk.

Se vidimo na 15. Ptujskem maratonu
Uporabniški avatar
 boris
del proge, kaksnih 600 m, je makedama, ostalo je asfalt. Proga je ravninska, le na 4. km se dvigne za kaksnih 6-7 m in potem po kaksnih 100 m spet spusti.

Ker imajo nekateri tezave (Explorer?) pri prijavi preko nase spletne strani, obvescam, da mi lahko posljejo podatke tudi na e-naslov: boris.zmazek@ijs.si
Uporabniški avatar
 Katrin
A se mi splača poskusit (da vidim če lahko), če v tem trenutku tečem 12,5 km uro in pol?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Katrin napisal/-a:A se mi splača poskusit ...

Poskusit se zmeraj splača :rol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Ali lahko tudi predprijavljeni plačamo štartnino v nedeljo po 2000,oo SIT ali je potrebno denar nakazati na tekoči račun do 1.9.2006?
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
ROSI64 napisal/-a:Ali lahko tudi predprijavljeni plačamo štartnino v nedeljo po 2000,oo SIT ali je potrebno denar nakazati na tekoči račun do 1.9.2006?

boris napisal/-a: Predprijava do 1. septembra vam zagotavlja startnino 2000 sit, ki jo lahko poravnate na dan tekmovanja ob dvigu številk.
Uporabniški avatar
 ROSI64
To sem tudi jaz prebral, zato upam da to tudi res drži!
Uporabniški avatar
 marathon95
ROSI64 napisal/-a:To sem tudi jaz prebral, zato upam da to tudi res drži!

Drži. Dolazim svake godine :lol:
Uporabniški avatar
 IvanČ
Pridite v naš prelepi Ptuj, čudovite terme. Ne pozabit kopalke, nedelja bo precej vroča - do 28 stopinj celzija . Štartnina za predprijavljene do 1 septembra je 2000 sit, ki jo lahko poravnate NA DAN TEKMOVANJA OB DVIGU ŠTEVILK. Za slovenski pokal in štajersko-koroški pokal šteje tek na 21 km. Vse jasno!
Uporabniški avatar
 ROSI64
Ali mogoče kdo ve do katere ure je možno dvigniti številko in plačati štartnino? Na razpisu piše možne prijave do 9h. Jaz sem namreč že prijavljen, le štartnino moram plačati in dvigniti številko.
Uporabniški avatar
 IvanČ
Številko boš dobil tudi po deveti uri, vendar bo takrat gneča že kar velika, saj vas je prijavljenih že skoraj 200. Na 21km skoraj 120, ostalo pa na 7km.
Ko grem sam na tek vedno probam priti na štart vsaj uro in pol prej. Zato pojdi najpozneje ob 7 uri na pot pa boš ob 8.45 na Ptuju!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA