Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Staša
Klelele vidim, da se je treba prijavit od 17. do 18. ure, štart pa je šele ob 19ih. A koga še prijavim, da ne boste potem eno uro izgubljeno tavali po prestolnici?
Ena prijava-ena tortica.
Uporabniški avatar
 gregorb
jes pridem sam navijat, sej zato ni treba tortice ne?
Uporabniški avatar
 Staša
Hmm... JA, JE TREBA. Kolegijski organ na prvi stopnji tako odločil in ob tem izdal odločbo zoper katero se v osmih dneh lahko poda posebno pritožbo.

Jutri morte držat pesti, da naredim tale moj pripravniški izpit!!! Če ne se mi bo zmešal...
 Nataša
jest bom držala pesti, za nagrado ti bo pa bigfrik kupu tortico!!

tko, pa smo razdelil naloge. :twisted:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Hmmm, :?: Natasa a ti slucajno zgledam kot slascicar :?: :shock:
Uporabniški avatar
 gregorb
Za torto kupt ne rabs bit slascicar! :nono: :lol: :lol: :lol: :lol:
 Lučko
bigfrik napisal/-a:Hmmm, :?: Natasa a ti slucajno zgledam kot slascicar :?: :shock:

Hmmm, glede na to, da te čakajo v bližnji prihodnosti "slaščičarske obljube" :twisted: , je smiselno razmišljati o prekvalifikaciji. Izognil bi se tvoji nočni mori, pa še cenejše bo izpadlo; sej veš bo dooomaaačee :lol: . Kva mislš :?: :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 mare
stasa napisal/-a:Hmm... JA, JE TREBA. Kolegijski organ na prvi stopnji tako odločil in ob tem izdal odločbo zoper katero se v osmih dneh lahko poda posebno pritožbo.

Jutri morte držat pesti, da naredim tale moj pripravniški izpit!!! Če ne se mi bo zmešal...

A ti delaš državni izpit iz javne uprave slučajno? Glede na tvoje zadnje poste bi ti kaj takega pripisal.
Uporabniški avatar
 gregorb
Pomoje ga je že nardila, glej kolk je ura!
V državni upravi takle čas ne delajo več! :rol:

Čestitam Staša! :laola
Uporabniški avatar
 bigfrik
Mogoce pa res Lucko,sam upam da kej treniras,sej ves eno leto je hitro okrog :wink: :!:
Uporabniški avatar
 Filipid
Staša, čestitamo ti za opravljeni izpit Slika, Slika Slika :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: , :TF) . Jutri je nov dan in delo :hack: bo lažje šlo od rok. :toast: na uspešno kariero.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA