Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 5rca
ales napisal/-a:Si bova z Matjažem zbrala različne discipline, da ne bova spet, ko pred 28timi leti skupaj tekala-ali pa vendarle?!

jest bi šla tut ... sam katero disciplino :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Dule,

prijavi se lahko vsak veteran (od 35. leta dalje), ki se čuti sposobnega za posamezno atletsko disciplino. Žal je pri nas za veterane bolj slabo poskrbljeno, tako, da si moraš v primeru nastopa za SLO ekipo načeloma vse plačati sam (potni stroški, namestitev, dres ..., celo štartnino). Morda se bo v prihodnje kaj spremenilo na bolje.

Za začetek ti predlagam, da spremljaš koledar AZS in, da se pojaviš npr na državnem prvenstvu za veterane. Tam na žalost ni tekmovanja v maratonu ali pa v MM.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 klatez
MatjazV napisal/-a:...vsak veteran (od 35. leta dalje)...

A se meni samo zdi ali pa so veterani vedno bolj mladi? :roll:
Veterani, pazite se, prihajam! :twisted:
No ja, trenutno sem še pripravnik za veterana ampak ne več dolgo... :wink:
 hitrohodec
Dne 18 novembra imamo vsi clani Zdruzenja atletskih veteranov Slovenije (ZAVS) v Velenju letni zbor, kjer bomo odlocali o nekaterih spremembah glede prispevkov AZS za startnine (ki so bile doslej vedno placane 100% prav s strani AZS) ter o veteranskem koledarju 2007.Kar pa je ze sedaj gotovo je to, da bo prihodnje leto Drzavno veteransko Prvenstvo prav v Ljubljani, zato bi bilo ZELO zazeleno, da se ga udelezi cimvecje stevilo nasih veteranov (od letos naprej so to uradno moski in zenske od 35 let dalje), zato zacnite vsi lepo trenirati, da se bomo leta 2008 v Ljubljani cim bolje izkazali. Za nastop ni predvidene nobene norme, treba se je namrec le prijaviti na AZS, ki edina lahko posreduje nato skupno prijavo drzavne reprezentance Evropski Veteranski Atletski Zvezi (EVAA) . Vec pa Vam bom posredoval po zboru.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tole je pa res ena hudo dobra novica. Bom(o) zraven - sigurno. :D
 hitrohodec
Pa še nekaj, kar se tiče Balkanskih Iger. Le-te naj bi prvotno organiziralo Sarajevo toda kasneje so se organizaciji odrekli zaradi raznih težav in takrat so predlagali organizacijo Ljubljani. Ker pa se je ZAVS le pred poldrugim mesecem včlanilo v Balkanske Igre bi bila takojšnja organizacija le-teh verjetno le prenagljena zato je ZELO MALO verjetno, da bi do tega prišlo. Sicer pa bo odločitev padla prihodnje leto v juliju, ko bodo na sporedu Balkanske Igre v krosu,

Kdor bi želel, še drugih pojasnil, vas vabim v soboto 18.t.m. v Sežano, kjer bo na sporedu tekma Tekaški pozdrav jeseni na Krasu. Verjetno me boste kmalu spoznali, ker bom edini hitrohodec med tekači.
O vsem pa sem obveščen, ker sem član Upravnega Odbora Združenja atletskih veteranov Slovenije (ZAVS) , kjer je predsednica Ana Jerman, podpredsednik Marjan Devetak, tajnik Jure Novak ter kot člana odbora Mirko Vindiš ter podpisani, sicer iZ Lonjerja pri Trstu toda s slovenskim potnim listom (poleg italijanskega). Od leta 2004 tekmujem s slovensko clansko in veteransko reprezentanco, s katero sem osvojil doslej 6 svetovnih veteranskih naslovov (letos enega v Linzu) ter 4 evropske (letos 2 v Poznanu), medtem ko sem še prej z Italijani osvojil še 12 svetovnih ter 4 evropske naslove od leta 1993 do 2003.

Športni pozdrav :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
No,

priprave in predstavitve veteranskega atletskega EP 2008 v Ljubljani so v polnem teku.

Prilagam fotko z veteranskih BAI v Atenah, kjer smo tekmovalci prav tako pomagali pri promociji EP v Ljubljani

Slika.

LP

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA