Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ales
Prejšnji teden me je Jay (slovenski američan, ki je tekel 2003 v Maliju in pride letos na SAMa) obvestil, da so organizatorji teka prijavili letošnji Desert Cup v Maliju.

Za tiste, ki mogoče še ne veste-gre za enoetapni 180km tek v Malijski (pol)puščavi, v deželi Dogonov. Organizacija je zelo doterana (organizirajo tudi pravkar zaključeni 236km Marathon des Sables v Maroku), proga in razmere so sicer res težavne, a vtisi so nepozabni.

Miha, Žuža-kako, bomo prijavili TF ekipo?

Ob tistem neambicioznem letošnjem planu, mi zdaj kar padajo MUST SEE tekme na tablo.. Doma pa samo odkimavajo.

Za vabilo pa še malo o tekmovanju leta 2003.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Aleš kaj mi delaš gledam te sipine pa se mi stoži po Jordaniji :cry: :cry: :cry: .Ma tale Mali madonca je pa res fantastičen dijo porko :wink: .Samo pesek, pesek!
A bo treba začet šparati da bomo ugledali luči Mali :wink: !
Ma doma že vse poznamo to je res!
Ja bo pa treba prej odbrenkati SPARTATHLON pol pa se bo šlo še kam drugam naokoli :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Marazthon des Sable ojejj kar zjokal bi se?

A tale Mali pa se slisi....

Ce kdo potrebuje kaksnega vzdrljivega vrocinca vajenega hudega in bremen na ramah...

Tomaz kdaj bomo naredili kaksno strategijo za E-6?

By the way?
Si za gorsko-kolesarsko ( pazi to ne pomeni da se ne osvajajo vrhovi by foot ) ali tekasko varianto ali mix ( recimo prvi del trase kolo drugi del tek-trekking )?

Predpostavljam da te ne zanima da se namesto proti nasemu morju odcepimo tako da se preko Gorskega Kotarja zadeva zavijuga do Rijeke?

Ali pac?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Moja strategija po E-6 je od Radlje ob Dravi do Slovenskega morja do križišča kjer je LojzP in Tini čakal z hladnim laškim pivom ojoj kak je pasalo ko ata na mamo :lol: !Edina varianta me vleče ta od štajerske do slovenskega morja onli tekaška varianta v enem kosu.Samo čas moram še ujeti pa bo!
Moram še malo preštudirati kako in kaj.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
tomaz.zupancic napisal/-a:Moja strategija po E-6 je od Radlje ob Dravi do Slovenskega morja do križišèa kjer je LojzP in Tini èakal z hladnim laškim pivom ojoj kak je pasalo ko ata na mamo :lol: !Edina varianta me vleèe ta od štajerske do slovenskega morja onli tekaška varianta v enem kosu.Samo èas moram še ujeti pa bo!
Moram še malo preštudirati kako in kaj.
ÈAO!

No ce bos za kaksen vzajemni projekt sem odprt sicer pa bom imam tudi jaz odprt konto v tej smeri...edino kombinacije gorskega kolesa in teka se ne branim ker lahk oracunam na rezevno varianto da obremenjuje druge ljudi za kaksno logistiko. No ce bo usojeno se bomo ze srecali drgac pa vazno da se zadeva opravi...karkoli je ze...
Uporabniški avatar
 ales
Žal tudi letošnji Desert Cup v Maliju odpade ( http://www.darbaroud.com ) . Sam sem se sicer udeležbi odpovedal že letos poleti, saj ni bilo pravega časa za treninge, zdaj pa vidim, da tudi ne bom mogel navijat za moje favorite.

Moja prihodnja udeležba na puščavskem teku se obeta tam nekje leta 2009...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA