Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
hitrohodec napisal/-a:Sem se še jaz prijavil, ker bi bil to zame odličen trening za ...

Res me čudi, da se nas je (doslej) tako malo prijavilo (najavilo na TF) za ta dolg zimski trening. Kaj že vsi spijo ... hrrrr ... :wink: ... zimsko spanje :?:
:arrow: hitrohodec, ti si pa s svojo hojo za moj tek prehiter :shock:
Uporabniški avatar
 vanja
ZdravkoC napisal/-a:Res me čudi, da se nas je (doslej) tako malo prijavilo (najavilo na TF) za ta dolg zimski trening. Kaj že vsi spijo ... hrrrr ... :wink: ... zimsko spanje :?:

Ne spimo, ne! Oba z Mitjem bi z veseljem prišla tole odlaufat, ampak termin nama prav nič ne ustreza (božični večer, že dolgo nisem uzrla materinega obličja, daleč je Koroška,...) :cry:

Vam pa pošteno zavidam in vam želim lepo tekaško doživetje!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vanja napisal/-a: ...božični večer, že dolgo nisem uzrla materinega obličja, daleč je Koroška,...

razumem ... smrk ... oprosti ...
Uporabniški avatar
 predrag
:arrow:
Steza je 40 % asfaltna in 60 % makadamska, poljskih puti pa ni.
Makadamske steze so zelo prohodne, prav za res neasfaltirane ceste.
Mnenja smo da tudi za hitro hojo ni problem, tudi vaš ritem je zelo dober, tako da ni sploh ni razlike med vami in maratoncem, upam si reč da je vaša hitrost boljša zlatna sredina maratocev.
Osebno vam želim vaš OR.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

za tole temo sem sicer jaz obljubil, da jo bom načel a me je Miro prehitel in potem sem vas le bral :wink:

v glavnem - lepo se imejte v nedeljo v Istri na parencani. vem, da boste uživali v pokrajini, dobri družbi in ob že tradicionalnem gostoljubju Predraga in ekipe.
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Vreme ocitno BO!
Parenzana zove :) !

lptini
Uporabniški avatar
 Tjaša
Nekaj utrinkovz današnjega ultramaratona Savudrija-Novigrad. Več o tekmi bodo povedali sodelujoči sami.

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA