Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dpop
oranzni_slon napisal/-a:p.s.: dpop, ves se vidi kdaj si zbrisal vremensko prognozo. :-) :twisted: :rol:

sej ce bi jo pustil.. bi pa jutri gledali napoved za ponedeljek... :wink:
jutri dez bo... PO TEKU...
zato me malo skrbi... tek po dezju je eno.. analiza pa ni ravno
prijetna.... sploh ce so deca zraven.... v kaksnem sotoru 2x2m
pa ratajo nervozna... pol pa... no, ja

kolko ornznih sloncekv imas pa ti... bos pripeljal kaksnega tect? :wink:

LP Darko

P.S. sem maksimalno pripravljen na jutrisnji tek... sem zdele naredil 15km
spil tri pive, zdele pa cakm da mi pizzo prinesejo... karantena?! :wink:

P.S.S. rabi kdo zajca Slikaza jutri :?: :wink:
 dpop
AndrejaT. napisal/-a:Jest imam tud enga zajca doma. http://community.webshots.com/photo/134001661/134002934LLVmZe Je ravnokar skledo mislijev pojedu. Ali ga pripeljem na tek?

lahko... sploh ce je samcek... pa jest naso zajkljo pripeljem...
pa bomo drugo leto imeli zajckov za cel TF :lol: :lol:

LP Darko

P.S. pa jajcka pa sunko tudi prinesi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Dule
Še moj kratek raport s teka. Tudi jaz sem bil na teku v dvojni vlogi (malo v tekmovalni in malo v varstvu otrok) :D .
Ja Tekaški forum je bil res zelo številen :P . Mislim pa, da imajo organizatorji tekov (voditelji tekov) probleme z našo prepoznavnostjo (menim da so v dilemi ali smo TS2 (2xvečja) ali TF (1xmanjši)), zato menim da če hočemo da organizatorji ne bodo imeli problemov pri prepoznavanju našega imena, da si zrihtamo drese z velikimi rdečimi pikami in napisom TF na hrbtu (morebitni sponzorji pa čisto majhni).

Rezultate teka nam obljubljajo za danes(ko pišem smo že 23.05. :lol: )
na naslovu:
http://www.sportno-drustvo-bevke.si/

Sam sem danes tekel na 7km (predvsem zaradi varstva otrok) :) .
Spet sem se prepričal, da je vsaka proga zahtevna ne glede na razdaljo, če greš na "polno moč". Sam osebno grem raje na daljšo razdaljo (14 ali 21km) kjer lahko med tekom zabušavaš in uživaš, tek na 7km je pa skoz "sprint" na maksimalnem utripu :) . Tako sem dosegel svoje maksimalni utrip: 173 povprečen, ter 185 maksimalen pri "sprintu :lol: " v cilj. Skratka se mi pozna da treniram bolj uživaško in ne delam intervalnih treningov 8) . K sreči imam v planu dolge teke, kjer bolj uživam, od kratkih sprintov bi me lahko še pobralo :lol: .

Moje čestitke vsem za uspešen tek, še posebno pa novim nosilcem medalj 8) .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA