Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lep pozdrav vsem!

Vabimo vas da se udeležite našega teka, Tek pokal LIV v Senožeèah, obèina Divaèa, veè o tem na naši spletni strani: http://hitrenoge.divaca.eu

In še za vse interesente: Š. D. Hitre noge organizira avtobusni prevoz na maraton v Radencih in zbira prijave, ki so za skupine 30% cenejše, sAvtobus in startnina: 35 eur.
Za èlane društva: 20 eur.
Odhod iz Senožeè ob 4. uri zjutraj 19.05. 2007 (sobota).
Start teka bo ob 9:30.
Po konèanem maratonu, predvidoma ob 15. uri odhod domov nazaj proti Senožeèam.
Prijavite se lahko do 20. 04. 2007 pri organizatorju VESELKU ŠPANIÈU, gsm.031737231.

Najlepša hvala vsem!
Uporabniški avatar
 RoKo
Obvezno pridem. Sem nekaj dolžen temu teku. Lani me je uničil do kraja. Ne vem zakaj, morda zaradi sekanja drv prejšnji dan.
Torej zemljevid je objavljen na naši spletni strani hitrenoge.divaca.eu

Proga je oznacena.
Postavljeni so kilometri in puscice, kjer poteka proga za tek.
Sledis puscicam in prides v cilj.
Pri gostilni Stari grad pogledas proti kontejnerju na levo in vidis puscico TEK. Tabla START je cez en kilometer.
Pritisni uro in sledi puscici skozi vas Laze, nato desno sledi puscici.
Proga je ista kot lani.
Organiziran trening vsako sredo, start ob 17. uri.
Dobimo se pri gostilni Stari grad.
Bodi tocen.
 hitrohodec
Samo nekaj, je proga asfaltirana, makadam ali gorska pot in kolikšna je višinska razlika? Hvala, rabi mi informacija, da vidim, če jo je možno speljati v hitri hoji.
 Waru
aha ja, proga je večinoma makadam. kar se tiče višinske razlike ni kakih bistvenih vzponou, ker se štarta na vrhu, jr pa en kr orng spust dolg cirka 1km do cilja.

LP
Uporabniški avatar
 RoKo
Zelo razgibana, precej gor dol, ni pretiranih vzponov. Malo po gozdu, malo po odprtem, cca 500 m spusta v cilj. Za hitro hojo -nevem , če se spomnim, je nekaj grobega makadama.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA