Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Si želite zabave?

Bi radi naredili nekaj za svoje zdravje?

Člani Društva študentov medicine Slovenije smo Vam zato pripravili:

TEK »SRCE MOJA SKRB«

Kje ? Park Tivoli

Kdaj?

17.4. ob

16.00 – 2 km

17.00 – 10 km

18.00 - 4 km

Zakaj? Ker je brez startnine

So nagrade za vse

Izmerili si boste lahko tudi krvni tlak in holesterol in sladkor v krvi.

Predstava postopkov oživljanja.

Test tekaške obutve.

Skratka, NE BO VAM ŽAL!

Vabljeni vsi, ne glede na starost in telesno pripravljenost!

Lep pozdrav,
ekipa Srce, moja Skrb!

p.s:
zemljevid z vrisanimi trasami bo dostopen prek interneta v dnevu ali dveh. Za vsa ostala vprašanja pa sem vam na voljo

:wink:
Uporabniški avatar
 5rca
enepar nas pride :)
Uporabniški avatar
 tae
V torek po službi priletimo direkt v Tivoli. Prepričal sem še nekaj sodelavk.
 Tihi Možek
Start cilj in ves spremljajoči program se dogaja ob Jakopičevem sprehajališču (ob "krogih" :wink: )

LP
Rok
Uporabniški avatar
 bigfrik
Mogoce se pa tud jest privlecem! :roll:
Uporabniški avatar
 tae
Tihi možek, po radiu sem slišal, da se zadeva začne ob 15:30, tu pa piše ob 16h. Kaj je pravilno? Fora je v tem, da ravno do 15:30 delam. No sicer pa verjetno kadar prideš, pač prideš, če zadeva ni tekmovalnega značaja.
 Tihi Možek
@tae:

Prireditev (prijava na teke, merjenje tlakov, itd.) se začne ob 15.30, štart prvega teka pa je ob 16.00.

Sicer pa prideš, ko prideš. Potrebnih je tistih 10 minut prej, da prevzameš štartno številko.

Pa lep pozdrav na teku :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Se pravi, če prevzameš štartno številko pomeni, da bodo (boste) merili čas in bo tudi tekmovanje ali ne ravno ? :shock:

Toliko namreč sprašujem zato, ker sem v službi jaz organizator vse zadeve iz naše strani in želijo biti tudi ostali kandidati na tekočem v kaj se spuščajo, ker še niso pravi tekači.

Pa še nekaj je. Jaz sem mislil iti na 2, 10 in 4, kar je skupaj 16 km, kar je luštno za en počasen dolgi tek, če pa je v igri tekmovanje, potem verjetno ne bom zbiral kar vseh treh dolžin.

Hvala za odgovore, oprostite ker sem malo tečen in morda malo preveč kompliciram. Ne morem se spremeniti. Če se da kaj zakomplicirati, bo meni to gotovo uspelo.
Uporabniški avatar
 teoo
lani sva bla s cimrom. upam, da bo ju3 cajt. se vidmo:)
 Tihi Možek
Kar brez skrbi!

Čas se sicer meri in prvih 10 bo dobilo čisto majčkene simbolične nagradice. Ampak, verjemi, prireditev je namenjena izključno druženju in promociji teka.

Lani, recimo, je bilo prisotnih okoli 10 dobrih tekačev (zmagovalec npr. je imel na 6km manj kot 23 minut, pa je bilo treba 2x na Rožnik...noro), ostali pa so bili rekreativci, ljubitelji gibanja, začetniki v tekaškem svetu, nekateri pa so sploh prvič tekli v skupini. Ni razloga, da letos ne bo isto :wink: .

Vi kar pridite, ne bo vam žal!
Uporabniški avatar
 june
oprosti, mogoče sem kaj spregledala, ampak kje lahko vidim potek trase na 10 km
Uporabniški avatar
 Manca_firbc
No evo pa je mim. še en tek z dobrimi nagradami, ki sploh niso bile tako slabe. drugače je bilo pa tako ali tako super. se vidimo prihodnje leto :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA