Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
poldy666 napisal/-a:p.s.: mama Šefla, kje se skrivaš? Rabil bom pomoč, pri urejanju okolice,..:wink:

Pokorno javljam,da še vedno diham ljubljanski zrak :P
Pomoč :?: Samo na dan z besedo :arrow:
Uporabniški avatar
 poldy666
Barb napisal/-a:Pokorno javljam,da še vedno diham ljubljanski zrak :P
Pomoč :?: Samo na dan z besedo :arrow:

Živjo!
Zelo pogrešam staro gardo. Tvoje brezhibne organizacije,vzpodbudne besede in dobro voljo,ki si jo znala prenesti na ostale člane TF.
Svoj pečat si pustila v naši podružnici. Zelo bomo veseli, če nas boš obiskala , se nam pridružila na TEKU SREČE (1.6.-2.6.2007)

p.s.: obljubim,da ti ne bo treba kosit trave in da boš lahko uživala v bazenčku ob vročih plesalcih, ki jih v Logarski nisi dočakala. :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
poldy666 napisal/-a:obljubim,da ti ne bo treba kosit trave in da boš lahko uživala v bazenčku ob vročih plesalcih, ki jih v Logarski nisi dočakala. :oops: :lol:

VROČI PLESALCI :shock: :arrow: To se pa že splača potruditi in si ogledati :wink: Mogoče pa celo otečem kakšen krog :wink:
 *maja*
Barb napisal/-a:
poldy666 napisal/-a:obljubim,da ti ne bo treba kosit trave in da boš lahko uživala v bazenčku ob vročih plesalcih, ki jih v Logarski nisi dočakala. :oops: :lol:

VROČI PLESALCI :shock: :arrow: To se pa že splača potruditi in si ogledati :wink: Mogoče pa celo otečem kakšen krog :wink:

BARB!
VEŠ KAJ BO PA NABOLJ VREDNO OGLEDA?
MODRI DIRKAČ BREZ DLAK!!! :ignore: :ignore: :ignore: :ignore: :ignore:
NE BO TI ŽAL, ČE PRIDEŠ!!!
Uporabniški avatar
 kristy
Živjo!

Verjetno bomo tudi mi (oče, Lucija in jaz) prišli. sicer ne bomo ostali cel dan
vendar bomo skupaj pretekli 6 krogov. :lauf: :lauf: :lauf: :arrow:

Mogoče se vidimo! :lol:
Uporabniški avatar
 Cveto
Vi kar. Vendar pazite nase.
Lanoi sm si kar pošteno poškodoval koleno, zaradi nenehnega nabijanja ob asvalt.
No ja mogoče tudi, ker sem napačno tekel, in tudi ne teč veliko po asvaltu. sicer rezulta ni bil slab, glede na to da sem spal 8ur, pa še to v avtu, kjer ravno ni pravega spanca.
Letos sem imel name vse skupaj imeti bolj zorganizerano(masaža, hrana,kakršna mi paše,pijača,navijači,...) sem mel že pravo strategijo teka.
vendar sm se premislil in odločil, da je bolje iti na gorske teke, in gorske maratone, kot pa da si spet uničim koleno in pol nekaj mesecev gledam hribe od daleč :cry:

Vam pa, ki resno mislite iti vam želim čim več uspeha, da premagate oz osvojite svoje cilje in pa čim manj trajnejših poškodb.

LP Jure-Cveto :D
Uporabniški avatar
 poldy666
Cveto napisal/-a:
Vam pa, ki resno mislite iti vam želim čim več uspeha, da premagate oz osvojite svoje cilje in pa čim manj trajnejših poškodb.
:D

Hvala za lepe želje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA