Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem imel že v petek zvečer pripravljen dopis na tej temi, pa mi je na 99,9 % akcije nekaj zaštekal. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

V glavnem je bila tole kar prijetna in poučna aktivnost - ne se hecat z vodo, ki mimogrede še za v čevelj ni dobra.
Na aquatlonu sem sodeloval prvič, in lahko mirne duše napišem, da sem in bom ostal amater - tega se sploh ne sramujem. Bom le tekač, ali pa plavalec - oboje je pa že nekaj drugega.
Vzdušje je bilo prav prijetno - z velikim številom naraščajnikov. Odraslih bolj malo, pa še vedno dovolj, da je ostalo kar nakaj tekmovalnega nabojčka.
Uršo sem pa moral malo spodbujati, tako no , že iz đentelmenskega razloga. :oops: :oops:

2x LP
Uporabniški avatar
 miro
Urša
Iskrene čestitke!! Vidš da gre! Važno je , da je led prebit.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Fotr
Ursa napisal/-a:...V bazenu smo mel prave rokoborbe, kar me je cist presenetilo.... vlekl so me nazaj in me niso pustil naprej. Bom pripravljena za drugic...

Ni važno, samo da klancev ni bilo! :D :D :D Čestitam, čestitam!! :D
 Lučko
:D Bravo, bravo Urša, čestitiiiiiiitamm :lol: :lol: :wink:.
Bi se strokovno izrazil: led je prebit, je samo še voda :idea: :wink:
 Ursa
Hvala vsem!! Ko sem pa dolgam casu (en cel teden cyberpavze je cist prevec :) ) prisla na net, kar verjet nisem mogla, da ste z mano:)!!!

Sicer pa moram pohvalt tut druge forumovke, ki so v sklopu trisportnih dnevov dosegle lepe rezultate! Pia je bila v ekipi drzavnih prvakinj!! In ze moje kolegice tmp in Ireno je bila to 1. tekma. Tako da cestitke se od mene!!

:D Ursa

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA