Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZadniKING
Hvala jozet! Moja malenkost sem na seznamu....
Uporabniški avatar
 Jančika
Jozet, koliko prej se bo dalo dvigniti cifro? Da ne bom pol gužve delala, če sem že ravno za ovinkom doma...

Pa upam, da se bodo temeparture kaj spustile, ker tole ni za živet, kaj šele za laufat :shock: .

Aja, še nekaj me zanima. Kje točno bo štartni prostor? Zgleda, da bo v soboto huda gužva pred Mercatorjem, glede na to, da ima ob osmih Dragojevič koncert v Zlatorogu....
Uporabniški avatar
 jozet
Jančika napisal/-a:Jozet, koliko prej se bo dalo dvigniti cifro? Da ne bom pol gužve delala, če sem že ravno za ovinkom doma...

Pa upam, da se bodo temeparture kaj spustile, ker tole ni za živet, kaj šele za laufat :shock: .

Aja, še nekaj me zanima. Kje točno bo štartni prostor? Zgleda, da bo v soboto huda gužva pred Mercatorjem, glede na to, da ima ob osmih Dragojevič koncert v Zlatorogu....

Številke bo možno dvigniti verjetno po 15:00 pa vseskozi med otroškimi teki. Bom pa jutri preveril in če bo drugače sporočim na forumu.

Štartni prostor bo na začetku dvorane Zlatorog, pri vhodu v garažo Mercator-ja, kjer je drog za prvo zastavo, je tudi na tleh narisana rdeča "0".

To da bo gužva verjamem, vendar ima Oliver Dragojević koncert v hali Golovec tako, da verjamemo da se bo dalo tek nemoteno izpeljati.

Na vreme pa žal... Tudi jaz sem bolj za zgodnje jutranje ure, a mnogim ki bodo prišli iz Primorske ali pa iz Dolenjske bo verjetno ob 18:00 bolj ustrezalo. Kasneje pa je že problem zaradi izvedbe teka pred mrakom in kasnejše proglasitve rezulatov itd.
Uporabniški avatar
 jozet
Štartne številke se bodo delile od 15:45 dalje.

Trasa je natančno izmerjena in bodo table po 1km do 10-ega kilometra. en krog bo torej 10,550km.

LP Jože
Uporabniški avatar
 Jančika
Jozet, hvala. Meni ura zelo ustreza, ker zjutraj sem tak lesena, da je joj, ampak ena nevihtica bi nam pa prav prišla, da malo pofriša :) .

Sem šla gledat, od mi podatek, da bo Oliver koncentriral v Zlatorogu in evo, na vstopnice.com še vedno širijo to dezinformacijo :? .
Uporabniški avatar
 jozet
Jančika napisal/-a:Jozet, hvala. Meni ura zelo ustreza, ker zjutraj sem tak lesena, da je joj, ampak ena nevihtica bi nam pa prav prišla, da malo pofriša :) .

Sem šla gledat, od mi podatek, da bo Oliver koncentriral v Zlatorogu in evo, na vstopnice.com še vedno širijo to dezinformacijo :? .

Ja res so napačne informacije, no bo pa več gledalcev na teku.
Sicer pa je koncert ob 20:30 in najprej odtečemo potem pa še na koncert, da zaplešemo...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Kdaj je start?
In kje ?
Je v centru mesta tako kot prejsna leta?
Uporabniški avatar
 jozet
tek_v_snegu napisal/-a:Kdaj je start?
In kje ?
Je v centru mesta tako kot prejsna leta?

Start je pri dvorani Zlatorog, oz. pri nogometnem stadionu pri areni Petrol, na Hudinji, oz. pri Mercatorju, ob 18:00. Ni v centru mesta, saj je bil tam problem s tuši, ki jih tu v dvorani sedaj lahko koristimo.

http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... rostor.htm

LP Jože
Uporabniški avatar
 jozet
Danes dopoldan sem na žalost izvedel, da se našim odgovornim pri Društvo maratoncev ni uspelo dogovoriti za tuširanje v telovadnici.

Ker vem, da vsem, še posebno pa tistim, ki se pripeljete z avtomobili to veliko pomeni se vam oproščam za napačne informacije.

Upam, da bodo to na naslednjih tekmovanjih uspeli urediti.

Jože
Uporabniški avatar
 Romch
še nekaj malega do štarta. Torej vabljeni v Celje na še en lep športni dan.

vsem ki tečete, lahke noge :wink:

se vidimo!

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA