Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Ganesh
Vidim in slišim, da vas kar nekaj iz vašega konca pride to nedeljo na toti konec. Vso Gorenjsko ekipo še posebej vabim na Pico, debato in še kaj v Picerijo TottaPizza po končanem vzponu.

Srčno vabljeni na sveže zasneženo Pohorje!
 janezu
res nas pride 10-12,vendar vam obveščevalna sluzba daje napačne informacije :D pridemo na vljudnostni obisk (morda kdo celo ne bo hotel debatirati med vzponom na pohorje,NE mu zamerit) na domačem klancu -kališču pa prilika za nove točke, borbe na dveh frontah LP ju
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Bojan Ambrožič napisal/-a:Verjetno bi bila najboljša varianta 4-zobe dereze. Ja pol bo jutr pol tud bl tko kr se tiče mojga teka :?

Pravzaprav sem imel čisto prav. Bilo je precej hudo. Moral bi odstopiti.
Uporabniški avatar
 damajanty
Jee, ful fajn je blo! Lušten dopoldanski nedeljski vzpon, ki združuje pozitivne učinke savne, masaže in bazena :).
^Bilo nas je 12, jaz prvič, ostali pa verjetn že kar nekajkrat :clap:
 janezu
včerajšnje gostovanje na pohorju je bilo res prijetno v vseh pogledih. odlična-gostoljubna štajerska družba,lepo sončno vreme,proga brez korenin in ledu, pa še rezultatsko smo dobro branili barve kališča. sploh majk,aleš in šavsi. čakamo še na uradne rezultate,da jih firbec pripiše klasikom na ligi. do konca pa so še trije vzponi,naslednjo nedeljo pa razglasitev in podelitev sponzorskim miljonov.še enkrat hvala štajercem za res lepo doživetje in še veliko lepih vzponov na POHORJE. lp ju
Uporabniški avatar
 Ganesh
Kališčarji, hvaležni smo vam za obisk. Zelo ste nam popestrili včerajšnjo nedeljo, obenem pa potrdili, da prihajate od "tam kjer bregi so doma". :clap:

Upam, da se ponovno vidimo, če ne prej pa vsaj 1. marca na našem zadnjem vzponu.

V naslednji sezoni pa zagotovo tudi na Kališču!
 janezu
še trikrat na polno,potem pa še kdaj po pamet! padlo je nekaj cm snega, pri koči cca 5, tako,da se led ne vidi,se pa občuti-sploh navzdol.najbolj spolzke so korenine tik nad avtocesto,zgoraj pa je lepo belo. jutri ob pol desetih se vidimo LP ju
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem se prvič v tej sezoni udeležil Zimske lige na Kališče (tri tekme pred koncem).
:arrow: Koliko je bilo tekačev, ne vem, ker jih nisem štel. Bo razvidno iz rezultatov.
:arrow: Kateri sem bil, ne vem. Počakajmo rezultate. Eni tudi moramo zapolniti zadnji del lestvice :wink:
:arrow: Rezultat ni bil bogvekaj, je pač odraz tega, kar sem trenutno sposoben :roll:
:arrow: Fajn je blo spet enkrat srečat tekaške znance s Kališča :D
:arrow: Liga je samo še dvakrat, ob določenih pogojih (predvsem vremenskih...) bom še prišel
:arrow: Kališče danes ni bilo dovolj, potem sem se ustavil še za en krog na ovalu okrog Brda.

Lep Pozdrav, vencelj
 janezu
pot do kališča je zgažena s pomočjo šavsi-ja. zgoraj do pol metra novega snega. nobenih bližnjic, po grebenu pa je spihano (pihalo je kot pri norcih) spust po celcu pa enkraten,tako,da lahko normalno trenirate. LP ju
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com