Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdravo,
Jest tale forum prebiram, med drugim tudi spletno stran prireditelja prebirjam in nikakpor ne pridem do podatka, kako je s prijavo na 7 km. Kdaj in kje je bila prijava možna?
Ali je slučajno prijava na 7 km še vedno možna?

Zelo bi cenil čimprejšnji odgovor, saj sem ravnokar v fazi planiranja vikenda.

lp,

ROk
avion napisal/-a:Zdravo,
Jest tale forum prebiram, med drugim tudi spletno stran prireditelja prebirjam in nikakpor ne pridem do podatka, kako je s prijavo na 7 km. Kdaj in kje je bila prijava možna?
Ali je slučajno prijava na 7 km še vedno možna?

Zelo bi cenil čimprejšnji odgovor, saj sem ravnokar v fazi planiranja vikenda.

lp,

ROk

Prijava je možna še jutri....jaz te lahko prijavim ampak je problem v temu da jaz grem na bus ob 7:00 in ti tako ne morem dati vrečko in številko.....če pa prideš s TF-busom--ni problema.
Če bi nama (NenadB in HanaMB) nekdo danes dvignil štartno številko, bi mu bila za vedno hvaležna.

Prijavila in plačala sva po internetu preko Active Europe in sva tudi dobila potrditveni mail.

Prijavljena sva na 21km in 42km in bova v Trstu pred železniško postajo nekje okrog pol sedmih zjutraj.

Če kdo lahko, mu pošljem po mailu ali na ZS preostale podatke.

Se vidimo jutri, zdaj pa špagete kuhat.
@nenadb-hanaMB----škoda ker nista prej objavila....pravkar sem prišel iz Trsta.

Sicer pa je dvig številk možen :
v soboto, 2. maja 2009 od 10:00 do 21:00; V bližini starta (Gradisca) v nedeljo, 3. maja 2008, od 8.00 do 8.30 za maraton.
Za 21 km pa:
Trg Libertà (TS) za mali maraton, od koder bodo vozili avtobusi, 3. maja, od 7.00 do 7.30.

Drugače pa je v Trstu vse pod kontrolo...velik EXPO...akcijske prodaje...v darilni vrečki pijača,špageti,lepa viola majčka (za maratonce dry-fit)........

Na EXPO sem se prijavil in vplačal za polmaratona Faakersee in Worthersee.

Obeta se nam lep in zelooo vroč maraton.
Pravkar sem se vrnil iz Trsta. Neke gneče ni, vse poteka tekoče, kaj bo pa jutri bomo pa videli. Srečal dva z obale, seveda Lonely in Arabo, malo smo pofirbcali, Lonely je skompletiral svoj koledar z nekaj prijavami. Več ali manj trgovci prodajajo stare modele copat po znižanih cenah, seveda, radi bi se rešili zalog. Po poti sem preračunaval, koliko me bo stala parkirnina, doma pa vidim na štartni št. bon za 6 evrov parkiranja. Strošek manj.Samo, da ga ne pozabim doma. :oops:
Obeta se topel, sončen dopoldan, upam, da imajo vode dovolj. :D

Vzel sem si še malo časa, za pregled cen živil po trgovinah, zanimivo, za nekatere izdelke so polovico nižje, za druge pa polovico višje kot pri nas. Kupil sem seveda samo tiste z nižjo ceno.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 02 Maj 2009, 19:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Žal ne morem z vami, ker sem zbolela :(
Prijavila sem se za 21-ko. Če kdo želi, mu dostopim prijavo :arrow: verjetno bi se to jutri v Trstu dalo uredit :?:
Želim vam veliko športnih užitkov in vse kar jim sledi.
Lp E.
Ja tko je to,za nas,ki gremo z busom,ne pozabimo ure nastavt :hello:
al se pa saj zbudmo taprav cajt.
V tej kratki noči imejte lep san in še lepše sanje.
Tko no,lepo se mejte,
pa kej dobrga pojejte.

Ob peti uri zbrani,
bomo vsi nasmejani,
na konec tržaške krenili,
v teku noge prebudili.

Skupaj kilometre šteli,
ene bolj potiho,neke glasneje,
eni počesneje,drugi hitreje,
v družbi bomo veseli.

Rezultat,prav vsak dosežen,
zasluženo,aplavza bo deležen,
kovali načrte,zopet na analizi,
kot ponavadi ob polni mizi.
Nazadnje spremenil bojanm, dne 02 Maj 2009, 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA