Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tilcara napisal/-a:
Tilcara napisal/-a:
vrtnica23 napisal/-a:Saj vem, da tukaj ne gre za nobeno glasovanje in bo že AVI sam povedal kdaj se bomo podili gor in dol, ampak čim prej tem bolje :wink:

Eni gledamo na stvari malo bolj dolgoročno. Mislim, da nisem edina, ki bi si želela teči na Šmarno goro, pa me isti vikend čaka Gorica ali pač?! Sem vseeno mislila, da lahko prispevamo na TF-ju svoje mnenje ali namig. Navsezadnje, ali ni fanj, da nas je čim več?!

Mislim, da vrtnica23 s svojim postom ni hotela kogar koli odvrniti od sodelovanja, temveč je hotela samo povedati, da jo že skrbijo pete in da komaj čaka, da se lahko zapodi po šmarnogorski strmini. :P
Tilcara, seveda je prav, da nas je čim več in nikakor ni bilo mišljeno drugače. In tudi jaz sem samo prispevala svoje mnenje, kot praviš in po moje to tudi dovolj jasno zapisala.
Če pa smo že pri zasedenosti, jaz in še kdo drug gremo 16.3 v Italijo, pa bi rada od 12-urnega tekanja že "malo k sebi prišla". Če dovoliš :--

MančaPomaranča napisal/-a: jo že skrbijo pete in da komaj čaka, da se lahko zapodi po šmarnogorski strmini. :P

Je pa definitivno res tudi tole in gremo lahko tudi že februarja :D
Kakorkoli, spet bo fajn :laola
[quote="vrtnica23"]Saj vem, da tukaj ne gre za nobeno glasovanje in bo že AVI sam povedal ..

samo tale citat me je malček zmotil, ker opominjaš, da ne gre za nobeno glasovanje in praviš, da se bo Avi že odločil, pol pa izpodbijaš s tem, da je zate najbolje čim prej :wink: Upam, da se vidimo na Šmarni :--
vrtnica23 napisal/-a:Tilcara se bom vzdržala komentarja. Če imaš pa kakšno željo po debati, nadaljujeva v živo.
AVI napisal/-a:Punce, vse bo... :D :D .
To je važn :clap: :D

Sem ti mislila kakšnega smeškota poslati po FB-ju, pa sem vidla, da si me skenslala :wink:
Scooby napisal/-a:A potem še vseeno ostaja glavni datum 2.3. 2013? Škoda, ker se to res pokriva s kroženjem okoli Blejskega jezera. Spet bom mel pogovore z mojim drugim jazom. :argue: :lol: :lol:

Kaj pa je to tebi bit na obeh prireditvah :D Od petka od 17h do soboto do 1h si na Bledu (ogrevanje), od sobote od 2h do 14h si na Šmarni gori (tekma), od sobote od 16h do nedelje do 17h si na Bledu (iztek). :wink:

Kako lahko je napisat plan :lol: :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:
Scooby napisal/-a:A potem še vseeno ostaja glavni datum 2.3. 2013? Škoda, ker se to res pokriva s kroženjem okoli Blejskega jezera. Spet bom mel pogovore z mojim drugim jazom. :argue: :lol: :lol:

Kaj pa je to tebi bit na obeh prireditvah :D Od petka od 17h do soboto do 1h si na Bledu (ogrevanje), od sobote od 2h do 14h si na Šmarni gori (tekma), od sobote od 16h do nedelje do 17h si na Bledu (iztek). :wink:

Kako lahko je napisat plan :lol: :lol: :lol:

Vmes pa, v nedeljo, odtečeš polovični maratonček (za ogrevanje) v Gorici :--
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA