Čas pa teče

Najprej sem zbiral misli in potem urejal ter nato imel več drugih obveznosti in dražljajev. Čas pa teče.......A nek odtis moram pa vseeno pustiti. Sploh po takšnem epskem dogodku

Na kratko.
Po uspešno pretečenem
viewtopic.php?f=3&t=21193&start=60 in dveh točkah za UTMB sem nadaljeval z zbiranjem izkušenj in na kvalifikacijski konto za Mt.Blanc, v Istri, dodal še 4.točke

Upam, da zbirateljstvo uspešno zaključim na LUT (Lavaredo Ultra Trail) in se postavim v vrsto za Chamonix.
Istrani so pripravili krasno tekmo z dobro organizacijo. Alen Paliska in družba so bili kos 100/164km zalogaju in lahko le še enkrat čestitam

Pomankljivosti oz. naša videnja smo jim lahko te dni sporočili in verjamem, da bo marsikaj upoštevano in drugo leto popravljeno oz. spremenjeno. Glede "zloglasnih" vrvi in zajl je bilo marsikaj rečenega in tudi sam sem bil precej nejevoljen glede te adrenalinske "instalacije"! Pa vendar, organizator se je odzval razumno in prisluhnil pritožbam, se strinjal ter za 2014 napovedal opustitev takšnih vložkov. Njegova reakcija in upoštevanje mnenj tekmovalcev, me je prijetno presenetila in s tem tudi pomirila. Svaka mu čast

Trasa je bila dobro označena, za naslednjo sezono je napovedano, da bo še bolje in ukinitev kart ter perforirnih kartončkov. Tudi to je ok

Bili smo priča prvi izvedbi in upoštevaje to, se nimam namena pritoževati.
Veliko nas je bilo, Slovencev in znancev s TF. Pa ne samo to! Tudi zelo vztrajni smo bili v primerjavi z drugimi narodi. Izgleda, da nam Istra jim materina zelo ustreza

Moja piščal na levi nogi, ki je kasirala kamen, korenino... mi sicer ne pritrjuje vendar sem hvaležen, ker me je vseeno "spremljala" do cilja, kamor sem jo v zadnjih nekaj urah šepajoč in v bolečinah, privlekel

Še danes pravi, da ji ni do teka. Jutri jo bom vrgel na foro, pa da vidimo koliko časa bo zaslepljena z mojo željo po teku preden se bo odzvala
Seveda so bili med tekmo svetlo-temne strani, ki so se mi dogajale. Predvsem v drugi noči so bila res temna obdobja! Marko-šumadinac in Alen-Alenovski dobro vesta (no ja, upam

) kje smo bili in kaj vse smo videli.....ultra zanimivo! Katere podobe in liki, kakšna umetnost videna čez na pol priprte oči....noro

In vendar je prišlo toplo jutro in resničen cilj s ta zaresnimi ljudmi
Na trasi sem se srečeval in dalj časa v podobnem tempu družil z jan_janom in Prot Markom ter hvaležno sprejel prenekatero dobroto njunega krasnega supporta

Hvala! Ko sta Vuzeničana s Poklona odšla za obzorje, sem ujel zavetrje že omenjenih Alena in Marka. Čudovita družba, kolegialnost na visokem nivoju in sodelovanje do cilja!!! Želeli smo ga in vanj tudi stopili! Boysa, hvala za doživeto

Vse zloglasne kamne Istre smo zložili v mozaik, katerega del bom zlahka nosil s seboj v naslednje ultra epopeje.
Za konec, ker sem zapisal, do bom kratek

čestitam Marjeti, MatevžuS. in MitjuG. za fantastičen tek ter vsem ostalim, ki smo zmogli opraviti s 100.miljami

Seveda čestitam tudi vsem s 100km trase, ker tam so pa naši res naredili dr-mr ( Nataša, Marija, Neža, Jure, Peter, Aljoša.....)
Se vidmo, k se zagledamo