Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mrZ
Še lani je blo fino, ko si rezultate, fotografije in filme lahko pogledal vse na uradni strani prireditelja. Zdaj pa samo rezultate.
Mislite da bi se dalo kaj naredit gede tega? Za vsa leta nazaj je bilo vse na kupu dokumentirano.
Drugo leto pa bomo iskali po zgodovini TF, kje so fotke od letos itd.

lp
mrZ napisal/-a:Še lani je blo fino, ko si rezultate, fotografije in filme lahko pogledal vse na uradni strani prireditelja. Zdaj pa samo rezultate. ...

Malo bo še treba počakati, pa bo tudi to. :-D Do tedaj pa so po novem na straneh rezultatov vsaj povezave do zunanjih fotogalerij in filmčkov.
Danes je pa bil čas za rekorde, sem slišal, da jih je kar nekaj padlo :clap:
Super je bilo pa tudi na prezentaciji filmčkov v totta pizza
Bravo Jožek!

Glede na razmere je bil to bistveno hitrejši tek kot v 5.tednu.

Primerjava časov med 5. in 6. tednom za 11 rednih in relativno "konstantnih" tekačev pokaže, da so bili časi v povprečju 25 sec počasnejši.
Včeraj je bila rekordna tudi udeležba. Kar 360 nas je bilo! :laola
V rezultatih še manjka kakšen ducat tistih, ki se še niso opogumili.
Sicer pa je sedaj povprečje na tekmo že 293. :clap:

Če upoštevamo, da se to dogaja pozimi in da se teče v hrib...

Žarko(mojster za obdelavo rezultatov) je včeraj rekel, da v kolikor nas pride 400 bo potrebno spremeniti pravila točkovanja za vse tekme nazaj v sezoni. Ampak to bo "sladko delo". :D

Vsako leto se organizatorji šalimo na temo v napovedovanju udeležbe za vsako naslednjo sezono. Novembra ko smo odločali o sistemu točkovanja smo rekli: ne ne, 400 nas pa "ziher" ne bo. Sedaj, po polovici Pokala smo že takooo blizu in le vprašanje časa je katera bo ta nedelja. Upamo, da še letos.

Verjetno bi lahko tudi to uvrstili v neko kategorijo preseganja.

Slika

Slika
Jp - super je da nas je čedalje več. Je pa res, da nam je zaenkrat šlo tudi vreme na roke. V primeru kakšnega rahlega dežja ali snežnih zametov bi se verjetno število kar konkretneje zmanjšalo. Jaz točkovanja nebi spreminjal - bi pa v primeru večje udeležbe (nad 400) vsem podelil vsaj neko minimalno število točk (1,10 ali 25?) za udeležbo in dobro voljo.

Bi pa opozoril, da je v rezultatih manjša napakica. Pri najboljših časih je v primeru, da je nekdo izenačil svoj osebni rekord, dvakrat vnešen. Recimo P.M. na mestu 35 in mesto B.L. na stotem mestu. Oba sta dosegla svoj rekord 30.12. in dosežek do sekunde izenačila na teku 6.1..
Vreme nam res služi, je pa bil zanimivo drugi največji obisk 1. teden, ko je spodaj deževalo in zgoraj snežilo. Sicer pa je najlepše prav v zimski idili.
Sistema res ne bi spreminjali; mislil sem na povečanje št. točk kot je že omenil štenga.

Tista "napaka" pri najboljših časih je že kar nekaj časa in bo enkrat odpravljena. Je takšne narave, da ne vpliva toliko na razvrstitev. Vsekakor pa hvala za opozorilo. :wink:
Heligo napisal/-a:Bravo Jožek!

Glede na razmere je bil to bistveno hitrejši tek kot v 5.tednu.

Dejansko so bili pogoji nekoliko manj ugodni, kot pred tednom.
Jožek je res v formi. :clap:

Sam sem izenačil teden dni star rekord. Na treh četrtinah se mi je
zdelo, da ga bom izboljšal vsaj za pol minute. Potem sem zakopal v blato.
In nekje izgubil še tisto sekundo, ki je manjkala do novega osebnega rekorda.

Sicer so pa vzdušje, vreme, organizacija, fotke ..., na zavidljivem nivoju. :clap:
Danes je sneg nekoliko pobelil pohorsko strmino. Ne preveč. Ravno prav, da ne drsi in ne ovira strumnega koraka. Videti je bilo nekaj znanih nedeljskih obrazov, ki so pridno nabirali kondicijo za prihodnje nedelje......
Lep pozdrav vsem, ki zadnjih šest nedelj pridno in vztrajno osvajajo naš štajerski Triglav v okviru ZPPP. Sem nov med vami in izkoristil bi to priložnost, da izrečem vso pohvalo organizatorjem in vsem, ki pridno skrbijo za to, da v dokaj kratkem času izvemo za rezultate, da se lahko najdemo kje na kakšni slikici (celi zadihani in "zaflekani" od pritiska oz. napora) ali celo v kakšnem videu. Res super zadeva in žal mi je, da se nisem pridružil že prej. Ampak bolje sedaj, kot... Lep dan vsem skupaj, pa se vidimo v nedeljo :laola
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA