Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
nana napisal/-a:Vencelj, jaz imam pa eno krasno fotko tvojga kužka (se mi zdi) :wink:

https://lh6.googleusercontent.com/9VlLI ... -h211-p-no (iz galerije 2009)

nana napisal/-a:
Iz leta 2009... sramuj se :D

:roll: :roll: Zakaj že :?: :oops:
Če misliš na tisto fotko: prehitremu začetku sledi bolj umirjeno nadaljevanje... :juhuhu: :toast:

Se vidimo in LP, vencelj
 nana
Ja, fotka je prava :D

vencelj napisal/-a:
nana napisal/-a:

... ker te od takrat ni bilo na Sladkih6 :-- Upam, da se nisem zmotila :oops:
Uporabniški avatar
 vencelj
nana napisal/-a:
vencelj napisal/-a:
nana napisal/-a:

... ker te od takrat ni bilo na Sladkih6 :-- Upam, da se nisem zmotila :oops:

A to si mislila!? Pa se sploh nisi zmotila, bom komaj še znal na Sladki vrh... :mrgreen:

LP
 Frko
Pozdravljeni,
imam logistični problem in me zanima, če bi me kdo vzel s sabo na Sladki vrh. Pridružil bi se mu na izvozu oz. uvozu na hitro cesto v Slovenskih Konjicah. V znak hvaležnosti dam za bencin in oro :drink .
Kontakt na ZS ali tel. 031892113
Lp, Franci
Uporabniški avatar
 Vreme
vencelj napisal/-a:http://vencelj-sportnik.blogspot.com/2013/11/bliza-se-blizasladkih6.html

Očitno boš kot "prvo pristopnik" po mnogih letih spet med nami. Super, sem bil tvoje prijave zelo vesel. :clap:

Vsi ki morebiti še prodajte ali kupujete prijavo za tek še eno opozorilo. Zadnja možnost za spremembe je še do četrtka zjutraj, kasneje žel spremembe ne bom mogle več upoštevati.

Sicer pa je jutri dan, ko dobimo sladke medalje. Upam, da jih ne bomo pojedli do sobote :lol:
Uporabniški avatar
 Kairos
V mislih smo že na "Sladkogorskem điru", redno spremljamo tudi vremenske napovedi in zaenkrat se nam obeta prijetna prha. :wc:
Spela* pravi da kolačev ni, čas je za hujšanje!!! :bum:

Jaz osebno se borim (že celo življenje) z odvečnimi kilogrami, letos pa s prav nadležnimi tekaškimi poškodbami na tej moji levi nogi. :roll:

Kljub dejstvu da se razpadam se je skoraj nemogoče upreti skušnjavi odlične družbe dragih prijateljev in izvrstih športnikov. Zato štartnino obdržim in se privlečem na "Toti konec sveta" to soboto zjutraj. :driver:

Pa tudi če bo na diplomi tokrat pisalo "DNF prvi krog", vredno je poskusiti, kajti itak pomembno je sodelovati. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 miciM
Kairos napisal/-a:
Kljub dejstvu da se razpadam se je skoraj nemogoče upreti skušnjavi odlične družbe dragih prijateljev in izvrstih športnikov. Zato štartnino obdržim in se privlečem na "Toti konec sveta" to soboto zjutraj. :driver:

Pa tudi če bo na diplomi tokrat pisalo "DNF prvi krog", vredno je poskusiti, kajti itak pomembno je sodelovati. :juhuhu:

Oj, oj jaz se z veseljem javim, da s tabo pretečem ali pa prehodim, lahko tudi polžje v družbi je vedno lažje, pa še veš ne kdaj si okrog :D :D :D .
Uporabniški avatar
 Tilcara
Kairos napisal/-a:V mislih smo že na "Sladkogorskem điru", redno spremljamo tudi vremenske napovedi in zaenkrat se nam obeta prijetna prha. :wc:
Spela* pravi da kolačev ni, čas je za hujšanje!!! :bum:

Jaz osebno se borim (že celo življenje) z odvečnimi kilogrami, letos pa s prav nadležnimi tekaškimi poškodbami na tej moji levi nogi. :roll:

Bravo Kairos, tako se piše :wink: Tudi sama sem Precej švoh s kilometrino, nabiram si jo bolj z našo novo družinsko kosmato zverinico :lol: Če bi se ozirala na to, bi vsekakor ostala doma na suhem, s svojimi najdražjimi, a je treba poskrbeti tudi za to, da se po dolgem času spomnem, kako je prestavljati noge v višji brzini, pod temnimi kumulusi polne VODE..Izkušenj z dežjem mi ne manjka :wink: Pa naj bo, kar bo :lol: Se že veselim mnogih obrazov :laola
Uporabniški avatar
 Loni
U, letos se obeta zelo močna polžja konkurenca.

Pa da otvorim pekarski del, letos bom malo zamenjala recepture, pa ne bo nič v stilu Sacherce niti v stilu požrešnih sosedov. Glavna sestavina bodo orehi. Zaenkrat premočno vodijo Londonske rezine, samo do jutri zvečer je še daleč. Tudi Berlinske npr. niso slabe. No, ja, nekaj takega maratonskega, glede na ime :wink: .
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA