- 04 Nov 2013, 21:39
Juhej Vencelj... Upam, da se vidimo. Jaz navijam... Upam, da drugo leto tudi tečem...
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
nana napisal/-a:Vencelj, jaz imam pa eno krasno fotko tvojga kužka (se mi zdi)![]()
nana napisal/-a:
Iz leta 2009... sramuj se
vencelj napisal/-a:nana napisal/-a:
![]()
Zakaj že
![]()
![]()
nana napisal/-a:vencelj napisal/-a:nana napisal/-a:
![]()
Zakaj že
![]()
![]()
... ker te od takrat ni bilo na Sladkih6Upam, da se nisem zmotila
vencelj napisal/-a:http://vencelj-sportnik.blogspot.com/2013/11/bliza-se-blizasladkih6.html
Kairos napisal/-a:
Kljub dejstvu da se razpadam se je skoraj nemogoče upreti skušnjavi odlične družbe dragih prijateljev in izvrstih športnikov. Zato štartnino obdržim in se privlečem na "Toti konec sveta" to soboto zjutraj.![]()
Pa tudi če bo na diplomi tokrat pisalo "DNF prvi krog", vredno je poskusiti, kajti itak pomembno je sodelovati.
Kairos napisal/-a:V mislih smo že na "Sladkogorskem điru", redno spremljamo tudi vremenske napovedi in zaenkrat se nam obeta prijetna prha.![]()
Spela* pravi da kolačev ni, čas je za hujšanje!!!![]()
Jaz osebno se borim (že celo življenje) z odvečnimi kilogrami, letos pa s prav nadležnimi tekaškimi poškodbami na tej moji levi nogi.![]()
Kljub dejstvu da se razpadam se je skoraj nemogoče upreti skušnjavi odlične družbe dragih prijateljev in izvrstih športnikov. Zato štartnino obdržim in se privlečem na "Toti konec sveta" to soboto zjutraj.![]()
Pa tudi če bo na diplomi tokrat pisalo "DNF prvi krog", vredno je poskusiti, kajti itak pomembno je sodelovati.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA