Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 5. malega kraškega maratona?

Da, kot vsako leto do sedaj
40
42%
Da, prvič se ga bom udeležil
47
49%
Ne, ne bom se ga več udeležil
3
3%
Uau, a tudi tako lepe prireditve imamo v Sloveniji :)
5
5%
 Bosta
no pa se prijavim še jest

62.Bosta;Boštjan Lužar;20.04.1971;21 km
 bojanm
Živjo,vse se lepo bere,jest sm tud za avtobus,nism šu še nikol na ta način in me zanima kako je glede prijav kar se tiče avtobusa in ekipne prijave za tek.Hvala za informacije in veselo naprej.To kar prihranimo pri ekipni prijavi gre potem za B-vitamin-e
 Bot-sub
Kot obljubljeno nekaj za mamice in očke:

CICI – HOP maraton na 21.098 cm in 8.000 cm

Novost letošnjega maratona je varstvo otrok.
Otroci, ki bodo starše pripeljali na Kras, bodo imeli zagotovljeno varstvo s športnim programom. Ko se bodo starši podali na 21.098 ali 8.000 m poti, pa jih bomo povabili na 1. CICI-HOP maraton na 21.098 cm ali 8.000 cm.
PRIJAVA:
Otroka se v varstvo prijavi s prijavnico, katero dobite na INFO točki v športni hali na dan prireditve, le-tam ga tudi od 10,00 ure naprej oddate v varstvo športnim pedagoginjam.
CICI-HOP je brezplačen in namenjen poudarku na zdravemu načinu življenja.
Ko bo odjeknil startni strel za tek na 21 km in 8 km, se bodo začele priprave za simbolični tek : CICI-HOP MARATON ZA KINDER JAJČKO.
Najmlajši (od 3 do 6 let) se bodo zapodili na 8.000 cm malo starejši (od 7 do 10 let) pa na 21.098 cm. Vsak tekač, ki bo pritekel v cilj bo dobil čokoladno jajčko.
Po prihodu v cilj se bodo otroci v Srednješolski športni dvorani (tik ob športni dvorani, kjer bo vpis, malica…) razigrali z različnimi športnimi igrami.

Otroke starši prevzamejo do 13,30 v Srednješolski športni dvorani.
 Bot-sub
Pa še nekaj za netekače:

Društvo za varstvo okolja bo vse, ki ne boste tekli, organiziral pohod po mestni učni poti naravne in kulturne dediščine Sežane.
Na pot se bodo vsi željni hoje podali takoj ko odjekne štartni strel za tek na 21 in 8km.

Dolžina peš poti je 4800m in je namenjena sprehajanju in spoznavanju Sežanske zgodovine in bogastva narave. Sprehajalna pot traja 1,5 ure, v kolikor pa bi želeli stati na cilju 21 ali 8 km teka se lahko sami vrnete na cilj. Ne boste se izgubili.

Jasno obe zadevi sta brezplačni :wink:
 Lučko
Jz sem se pa premislu :shock: jz bi pa laufu na 21.098 cm za KINDER JAJČEK :mrgreen:
MAMAAAAAAAAA ŠEFLAAAAAAA a b ti mene prjaula za CICI-HOP MARATON ZA KINDER JAJČKO. :roll:
1. Lučko, 30.06. 19(5)99, M, 21 cm; 8)
PS
Pa ob 13.30 ne pozabet name :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Von đenerale Lučko, ma kaj niso tota jajčka rezervirana za Bajsija :lol: :o :wink: .Kaj bo pa pol on brez njih :lol: , pa žena bo vesela ker bodo z črno in belo čokolado oblita :lol: .Mislim dijo mijo đenerale Lučko.Pa odstopimo sedaj Bajsiju ta jajčka v znak spoštovanja do njegovega Rojstneg dneva od kada je prikobacal na ta svet.
Sedaj mora tako ali tako samo še gospo maščobo uživati, :lol: drugače sploh ne preživi vikenda.Evo jaz mu bom prinesel kinder jajčka že to nedeljo na PST.Če slučajno ne bo mogel iti na polmaraton v Sežano, da bo ženi nesel vsaj nekaj čokoladnega in :wink: spodobnega.
Bajsi, evo samo za tebe samo za tvojo peršono Kinder jajčka. :lol: :roll: :wink: .
Lučko tebi bomo pa kaj za v žilo zrihtal :roll: , tako boš tudi ti potolažen in tvoje vene. :) :) .
Že to sem vesel, da si se odločil za ta korak da opustiš to razvado, ki ti je nič ka dobrega dela.Seveda je pa vsak svojega zdravja kovač.
Upam, da ti bo uspelo popolnoma v kar sem pa prepričan.Še malo pa boš lahko rekel, ekola jaz sem se popolnoma odvadil.
Bravo đenerale Lučko, a je to pravi naziv :) .A si že dobil sedaj kak višji čin.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Barb
Lučko napisal/-a:Jz sem se pa premislu :shock: jz bi pa laufu na 21.098 cm za KINDER JAJČEK :mrgreen:
MAMAAAAAAAAA ŠEFLAAAAAAA a b ti mene prjaula za CICI-HOP MARATON ZA KINDER JAJČKO. :roll:
1. Lučko, 30.06. 19(5)99, M, 21 cm; 8)
PS
Pa ob 13.30 ne pozabet name :lol:

Seveda te bom prjavla otrok nesrečni :P
Pa glej da boš zmagu,......mogoče pa pol DVE jajčki dobiš :roll: :wink:
 tex
63, Tex, Boris Osolnik,12.4.1961, 21km
64, Martina Osolnik Šinkovec, 2.6.1967, 8 km

Sem si enkrat ogledal tudi polna imena. Za avtobus se še nisva odločila. Bi blo pa dobro da bi vse spoznala.
Uporabniški avatar
 Fotr
ana tarman napisal/-a:Ojla, sem nova forumovka, a vas že kar nekaj časa spremljam!
P.s. Fotr je car;)

Dobrodošla, Ana, na forumu, na tekmah pa sva se že srečevala, ne srečevala, prehitevala. :D Ali kaj treniraš? Bova videla, kako bo v Sežani, vendar ne bova na isti razdalji, verjetno bom šel na 21 km. Kaj pa Jožica, bo tudi tekla? Pozdravi jo, nič je ni brati in videti. Naj se kaj javi! :D
Uporabniški avatar
 5rca
ana tarman napisal/-a:65.ana tarman, Ana Tarman, 10.9.1985, 8 km

Ojla,

sem nova forumovka, a vas že kar nekaj časa spremljam!

P.s. Fotr je car;)

ANČKA ŽIVJO ... NOVA FORUMOVKA SI RES, POZNAMO TE PA ŽE KAR NEKAJ ČASA :wink:
AJA ... DOBRODOŠLA :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
Fotr napisal/-a: Kaj pa Jožica, bo tudi tekla? Pozdravi jo, nič je ni brati in videti. Naj se kaj javi! :D

JOŽICO PA JAZ ZASTOPAM TUKAJ GOR, KER JO ANČKA NE SPUSTI NA RAČUNALNIK :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
5rca napisal/-a:...JOŽICO PA JAZ ZASTOPAM TUKAJ GOR, KER JO ANČKA NE SPUSTI NA RAČUNALNIK :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A tako je to, potem moram pa takole vprašat: Petra, a Jožica kaj trenira? Jožica, povej Petri, da bo meni povedala, če kaj treniraš, ker sem te preko Petre vprašal, ker ti ne moreš na računalnik, ker ga zaseda Ančka (živjo Ančka), če kaj treniraš. Petra, ali boš vprašala Jožico, da ti bo povedala, če kaj trenira, da boš potem tukaj povedala namesto nje, če Jožica kaj trenira? :D
Temu se pa reče zakomplicirati. Ampak nisem nič kriv, ker ima Jožica problem priti na računalnik, ker ga Ančka venomer zaseda in potem Petra zastopa tukaj Jožico...ja..ja...saj vemo. :D :D
Jožica, a kaj treniraš? :D :shock: :evil:
Uporabniški avatar
 Binch
Ce se ne bom kmalu prijavila, bo slo sigurno kej narobe.... V glavnem, navkljub (vedno) obstojeci moznosti, da bom ravno in tocno na tisti dan delala....se v dobri veri prijavljam:

66. Binch, sabina smodej, 28.03.1979, 8 km
Uporabniški avatar
 5rca
FOTR ... BEJŽVAAAAA ... POMOJE BOVA KREGANA, TAKOJ KO SE BARB TUKILE GOR PRKAŽE :lol: :lol: :lol:

pa še odg.: JA, Jožica pridno trenira :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA