Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 alan
Glede analize...

Jaz ponavadi nisem nikoli analiziral maratona v Radencih, zato ne vem tocno kako vse skupaj izgleda.... Na prireditvenem prostoru in v prostorih hotela Radin bodo mize in klopce, poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo!

Nadalje je v smeri proti Ljubljani, kmalu za glavnim krožnim križiščem na levo odcep za vas Boračeva. V vasi je Bistro Piccolo, ki bi znal biti ustrezen za analizo... (tel.: 02 565 10 90).

Prijetna gostilna je menda tudi takoj zraven cerkve v Radencih. Imena in telefona mi ni uspelo izbrskati niti pri lokalnih prebivalcih!?!

Če ste usmerjeni bolj na kmečke turizme, je prava lokacija Janžev Hram v kraju Janžev vrh. Janžev vrh najdete kmalu za vasjo Boračeva. Preverjeno prijetno mesto, zelo okusna prleška hrana, žal pa nisem uspel izbrskat telefonske številke...

Južno od Janževega vrha je Kapelski vrh z Vinotočem Štuhec. Tudi zelo dobro ocenjeno glede hrane in predvsem vina! Našel sem telefon: 02 565 13 69

Dolga leta nazaj sem bil v Janževem hramu,... odlična hrana in odlična lokacija... Ampak je že nekaj vode preteklo od takrat...

Vem, da malce pozno, ampak upam, da bodo tele informacije komu koristile....

:D :D :D
Uporabniški avatar
 alan
... Pa ne pozabit, da je že možno prevzet štartne številke... (povezava)

Hvala Fotr!

Zelim vam, da bi se tale vikend v lepem vremenu zelo lepo imeli, pa tekli ali ne tekli....

:D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Pa še polovička: Timing, Staničeva 41, Ljubljana. To je v bližini Stadiona Bežigrad ali še bližje križišču med Samovo in Podmilščakovo ulico. Na priloženi, a na žalost, nejasni mapci poišči rdeč krogec:

Slika
Uporabniški avatar
 sbojan
Vlajko napisal/-a:Pa še polovička: Timing, Staničeva 41, Ljubljana. To je v bližini Stadiona Bežigrad ali še bližje križišču med Samovo in Podmilščakovo ulico.

Za pomoč: Timing na Staničevi 41 je v stavbi na kateri je napis Varnost.

P.S. Da ne bo še kdo, tako ko jaz, neplanirano treniral hitro hojo za Bežigradom.
 Ninocka
Koliko stvari je v vrečki od Radenske :P :P :P . Najbolj všeč zelena brisača... :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Po obetajočem odličnem začetku, ko je Alan uredil vse s skupinskimi prijavami, ki jih je omogočil organizator, pa se me danes ob dvigu štartne številke prijemlje kar nek začetek slabe volje. Ne bi rad jamral, ampak moram povedati, da papirnata številka na prsih v vročem vremenu in obilnem švicanju ter močenju ne bo dolgo ostala niti cela niti pripeta na prsih. :cry:
Pa največjo majico so imeli velikosti L. :evil:
Upam, da se bo nadaljevalo bolj optimistično! :D
 dragons
Po napovedi sodeč vas jutri ne bo zeblo. :D
 dragons
dragons napisal/-a: :arrow: cca 2 uri vendar bodi previden-previdna ker je od Maribora do Radencev polno radarskih kontrol.

Da še dopolnim zgornjo trditev.

Pozorni bodite na kraje Benedikt, Lenart predvsem na izhodu kraja in Gornja Radgona pri benciskih črpalkah.
Če bo to komu pomagalo bom zelo zadovoljen.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz pa med dvigom tro-srčnih rekvizitov nisem imel nobenih pripomb. Takoj sem prišel na vrsto in dobil cel kup reči, razen zelene brisače (ta je rezervirana za TF hardiče). Malo slabša novica, da je največja številka majic "L" pa se je doma spremenila v odlično novico za sina. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Martin
Vlajko napisal/-a:Jaz pa med dvigom tro-srčnih rekvizitov nisem imel nobenih pripomb. Takoj sem prišel na vrsto

Spomnilo me je na dogodek:

Policaja pred "Partizanom", (dvorana v Žireh) kjer se odvija ples (ponavadi kar živahen, pa ne samo na plesišču).

"Ti, grem pogledat, nekaj sumljivega se noter dogaja. Ti me pa kar tukaj počakaj", pravi Cefizelj Šerifu.

Hitro se vrne, polepšan s plavim očesom.

"Je kaj drena?", ga vpraša Šerif.

"Niti ne, sem prišel takoj na vrsto."
Uporabniški avatar
 karmen
Vlajko napisal/-a:Jaz pa med dvigom tro-srčnih rekvizitov nisem imel nobenih pripomb. Takoj sem prišel na vrsto in dobil cel kup reči, razen zelene brisače (ta je rezervirana za TF hardiče). Malo slabša novica, da je največja številka majic "L" pa se je doma spremenila v odlično novico za sina. :D :wink:

Prevzela vrečko s številko.OK.
Majica,moram reči, da bi lahko malo mislili na dekleta in žene.
Majico imam do kolen(M številka)
Tudi tukaj je moderno in praktično imeti manjšo majico in oprijeto.
Da ti ne visi okoli popka in še bolj sexi si.
V razmislek!
Uporabniški avatar
 Barb
Vsem udeležencem želim jutri dober tek ter veliko volje in pozitivne energije.

Čeprav ne bom v Radencih (mi je kr malo žal :( ), bom tekla z vami. :P :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Draga mati, se bomo potrudili tudi zate in upamo, da boš ponosna na svoje hčerkice in sinčke.. :wink:

PS: Moj predlog za analizo. :idea: Kaj pa, če bi ostali kar na prireditvenem prostoru. Komur Magnifico "para ušesa", si bo pač vtaknil vato v ušesa. :P :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA