Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

alpek
Obivankenobi napisal/-a:Pozdrav vsem tekaškim navdušencem!

Malo me pa skrbi glede meritev krvnega pritiska, saj imam diastoličenga samo 57, pa če se kdo od vas malo bolj spozna na medicino, bi bil zelo vesel,ali je 57 še v mejah normale ali je čas, da obiščem kakšnega dohtarja :shock: ! :?

:P

Podoben primer kot ti sem doživel tudi jaz. Dosedaj še na nobeni meritvi (opravljam kar nekajkrat letno) nisem imel spodnjega pritiska pod 65. Tukaj je bil pa 43. Kar zgrozil sem se, potem pa je tip povedal, da vsem kaže ta spodnjega prenizko. Očitno naprava ni bila dobro skalibrirana.
Jaz se ne bi preveč sekiral. Če se sicer počutiš normalno potem ni treba biti v skrbeh.

LP
 zappa
A so kje objavljene kakšne predispozicije za oceno rezultatov teka pri Cooperjevem testu? Mislim tiste, ki so jih uporabili na tem testiranju. Na www povsod najdem samo predispozicije (v preteceni razdalji) za tek na 12 minut.
Uporabniški avatar
 bota
pogledal sem moško tabelo kjer so napisani rezultati oz. časi za določeno starost. Znima me kako se teče na copeju. Ali kolikor hitro zmoreš?
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no tečeš po svojih zmožnostih. najbolj bi bilo da tempo stopnjuješ in seveda vedeti moraš koliko zmoreš da ti nebi na koncu zmanjkalo.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 bota
v četrtek nisem imel časa priti na cooper test, se moram en dan stestirat kolk imam sploh kondicije

Zanima me če kdo ve kdaj bo naslednjič test v ljubljani
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Nasledni test bo 06.10.2005 od15.00 do 18.00 ure na stadionu Slovana na Kodeljevem.
:P :P :P
 Obivankenobi
no spet se jaz oglašam, malo z zamudo...ampak vseeno... :oops: alpek, hvala za odgovor, to s krvnim tlakom me je res presenetilo, jaz se sicer odlično počutim, laufam tudi kar dobro, tako da mislim, da je vse ok :FO: , lepo se imejte, :lol:

čao!
Uporabniški avatar
 mare
bota napisal/-a:pogledal sem moško tabelo kjer so napisani rezultati oz. časi za določeno starost. Znima me kako se teče na copeju. Ali kolikor hitro zmoreš?

Ne. Običajno tečeš 10% hitreje, kot zmoreš. Npr. če zmoreš preteči razdaljo v 10 minutah, jo na Cooperju pretečeš v 9 minutah. Jasno?
 Uri
E, vidte, pa ste me prepričali, da grem na Cooperja v oktobru. Pravzaprav še nikoli nisem bila (pojma nimam, kako mi je šlo v OŠ, vem samo, da se takrat nikomur ni ljublo tečt) tako da bo tole prvič za mene :oops: (hja, vse je enkrat prvič, a ne)
Žal se ne bom mogla igrat manekekne v opremi TF-jevcev :( , ker sem bolj frišna na forumu, in še nisem založena z majčkami. Sem pa naročila in na naslednjem cooperju se bom veselo pokazala v novi pridobitvi :D

Se pravi, kolikor sem prebrala za nazaj, ni nič narobe, če pridem okoli petih popoldne. A to tečemo v skupinah oz. se čaka, da se nabere več ljudi in potem skupaj tečemo?
Lp
Uporabniški avatar
 Vlajko
Uri napisal/-a:.... A to tečemo v skupinah oz. se čaka, da se nabere več ljudi....

Štarta po 5 - 6 tekačev(ic) hkrati.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA