Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 INOT
Vidim,da ste vse narobe razumeli :evil: Krivo pa je to,da ste bili na stopnicah :twisted:
Boljše od seksa? :?: :idea: hehe niste razumeli v kakšnem pomenu sem mislil.Začne se že spodaj.Pol se začne dvigovati.Na sredini poti stvar stoji,proti vrhu se še bolj dvigne.Na vrhu ti pa pride.In pol brizgne...Daleč in dolgo...
:D Že vem kaj razmišlja večina :!: Ampak ni to.
Bistvo je samo,da greš gor s praznim...Ker,če greš s polnim lahko doživiš prej opisan seks,ki pa se mu reče da BRUHAŠ :twisted: :twisted: :twisted:
Ja besedica"boljše"ima lahko tudi drug pomen... :D Boljše ni vedno boljše... :wink:
Uporabniški avatar
 runner
Ja besedica"boljše"ima lahko tudi drug pomen... Very Happy Boljše ni vedno boljše... Wink

aaaa tooo si mislil (NIC MI NI JASNO PRESS)
Uporabniški avatar
 INOT
V soboto ti bo vse jasno,mogoče na koncu tudi malo megleno.
Ampak počutil se boš nebeško!
 dpop
A potem boste pred startom na stopnicah kondome delili???

1668 Darko

P.S. Vse za varen sex... oz. varen vzpon... ali kako je sedaj
s to analogijo med sexom in štengami....
No, saj smiselno je.... če hodiš po stopnicah pač "nekam prideš"...
in pri sexu tudi nekam "prideš" (Madeže odstrani Oxi Action PRESS)

Se pravi... poanta eneg in drugega je "PRIHAJANJE" ??!!
Uporabniški avatar
 runner

Jaz bi rekel da je bolj poanta doseci "VRHUNEC"
Uporabniški avatar
 INOT
Glavno,da ne bo PRIHAJALO do zastojev na sopnicah.Pa vsak,ki bo prilezel gor bo doživel svoj VRHUNEC.Takšen ali drugačen :wink:
Uporabniški avatar
 runner
Verjamem pa da bodo vsi zelo VZBURJENI pred tekmo...
Tisiti ki bodo zmogli vzpon se bodo ORGAZMICNO veselili ... drugi pa lahko dozivijo IZLIV solz.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
runner napisal/-a:

Jaz bi rekel da je bolj poanta doseci "VRHUNEC"

Ej stari a ti sploh veš kaj je to VRHUNC
:lol: :wink: .
DPOP drgač pa se zmeraj spodaj začne tam je najslajše a ni tako :lol: !BERMUDSKI TRIKOTNIK me je zmeraj privlačil zaradi svoje neizmerljive skrivnostne sile :rol: :rol: ki te vleče kot magnet hudimana!
ČAO!!
Uporabniški avatar
 INOT
tomaz.zupancic napisal/-a:DPOP drgač pa se zmeraj spodaj začne tam je najslajše a ni tako :lol: !BERMUDSKI TRIKOTNIK me je zmeraj privlačil zaradi svoje neizmerljive skrivnostne sile :rol: :rol: ki te vleče kot magnet hudimana!
ČAO!!

Govorimo mi tu o črnih luknjah?Katerih?Stopnice vodijo marsikam... :wink:
 dpop
INOT napisal/-a:Govorimo mi tu o črnih luknjah?Katerih?:wink:

Črne, blond, rdeče, rjave... sam da so...

1670

P.S. Se pravi so na kalvarijskih stopnicah kljub
prenovi še vedno "luknje"... zanimivo :? :? 8) 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
dpop napisal/-a:Črne, blond, rdeče, rjave... sam da so...
P.S. Se pravi so na kalvarijskih stopnicah kljub
prenovi še vedno "luknje"... zanimivo :? :? 8) 8)

Hja DPOP cestno podjetje se vidi da ni popolnoma zakrpalo vse tiste skrite luknje.Pol pa povsod puša :lol: :wink: pa uhaja nadnaravna toplota, ki človeka kar vabi v nedrje izvira HUDOOOOOOOOOO! :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 tekačica
INOT napisal/-a:Boljše od seksa? :?: :idea: hehe niste razumeli v kakšnem pomenu sem mislil.Začne se že spodaj.Pol se začne dvigovati.Na sredini poti stvar stoji,proti vrhu se še bolj dvigne.Na vrhu ti pa pride.In pol brizgne...Daleč in dolgo...

Kako pokvarjene misli... INOT jaz sem se te začela bat :shock: ... takole napadalen...in to na tekmi. Veš kako boš prestrašil udeležence in...kaj si bodo ob VRHUNCU mislili obiskovalci na vrhu stopnic??? Morda bo tam prisoten celo kakšen otrok??? :twisted:
Uporabniški avatar
 runner
Kako pokvarjene misli... INOT jaz sem se te začela bat

runnerca .. nic bat... INOT je fejst fant ... kvecjemu ti samo lahko pomaga da prides do VRHUNCA ... mislim tam gor ... saj ves
 dpop
Kolikor jaz vidim iz seznama prijavljenih...
VRHUNCA na stopnicah ne bo (Matjaž se ni prijavil PRESS)

1672 Darko

P.S. Lahko pa pride... nepričakovani VRHUNC :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
tekačica napisal/-a:
INOT napisal/-a:Boljše od seksa? :?: :idea: hehe niste razumeli v kakšnem pomenu sem mislil.Začne se že spodaj.Pol se začne dvigovati.Na sredini poti stvar stoji,proti vrhu se še bolj dvigne.Na vrhu ti pa pride.In pol brizgne...Daleč in dolgo...

Kako pokvarjene misli... INOT jaz sem se te začela bat :shock: ... takole napadalen...in to na tekmi. Veš kako boš prestrašil udeležence in...kaj si bodo ob VRHUNCU mislili obiskovalci na vrhu stopnic??? Morda bo tam prisoten celo kakšen otrok??? :twisted:

Jaz sem zadnji na svetu,da bi se me bala :D Ajde mogoče parklja pa Bedanca.Ampak mene? :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA