Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 climber-z
Da razjasnim najprej eno dilemo: glede na to da nisem dobil v ekipo Kenijcev sem se nehal ukvarjati z rezultatom :D

Očitno pa bo treba sestaviti še eno ekipo Vencelj, ker mi smo že trije, tko da tvoj dodatni kandidat pri nas nima več prostora.

Opcije so: v našo ekipo gre MojcaZ (ki si jo sicer prehitel s prijavo prek ZS), ti pa sestaviš svojo ekipo (mija, nekaj je govoril tudi Asterix, pa verjetno se bo še kdo našel)

Ali pa še malo počakamo, pa se pol razporedimo po kompatibilnosti v dve ekipi??

Zaenkrat nas pa je:
Climber-z
miciM
Pajk
Vencelj
Vencelj 2
MojcaZ
Mija
Asterix?? - mu pošljem ZS

Pa sej pol nas je pa že 8 :rol:
Uporabniški avatar
 tae
climber-z, dober organizator si. Se kmalu spoznamo tudi v živo.
Uporabniški avatar
 miciM
živ...

Sem zelo vesela, ko sem videla da me je climber-z vključil v svojo ekipo,
zdaj imam pa za njega (climberja-z) vprašanje, če ima mogoče še kakšen sedež v avtu do Velenja in seveda nazaj.
Zanima me pa tudi če imate mogoče kaj treningov skupaj ali to dela vsak zase, jaz...

P.S. Climber-z, če je kakšen sedež frej,bi se po ZS zmenila kdaj moram kam priti ali kje vas počakam, sem Ljubljančanka - Šiška

LP miciM
Uporabniški avatar
 climber-z
miciM napisal/-a:živ...

če ima mogoče še kakšen sedež v avtu do Velenja in seveda nazaj.

Za avte predlagam da se dobimo nekje v Ljubljani (Tivoli???) recimo ob 7:30 in se potem tam razvrstimo po avtih.

Zaenkrat imam vsekakor prostor v avtu potihem je prisedla zaenkrat le tamt iz ekipe Kroznik#1.

Zanima me pa tudi če imate mogoče kaj treningov skupaj

V torek naslednji teden se dogaja Krožnik in si vabljena in seveda tudi vsi ostali!!! Mogoče nam tam najlažje uspe sestavit ekipi :D

Asterix zaradi poškodbe počiva tko da nam spet eden manjka.

Trenutno stanje:
Climber-z
miciM
Pajk
Vencelj
Vencelj 2
MojcaZ
Mija
Nazadnje spremenil climber-z, dne 23 Nov 2007, 09:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Včerajšnja ideja da tečem v dveh ekipah res ni slaba :lol:. V svoji ekipi 1 rundo in v tvoji 3 rundo. Moral bom nekak pokurit pitje in žretje ki me čaka v naslednjem tednu :twisted:.
Sam ne vem če bo organizator za...
 tamt
bobr, vidim da si resno zagrabu idejo :shock: :D
samo pazi, da boš v svoji ekipi hitrejši :!: , ker če ne.. :twisted:
da ne bo potem :--( :wink:
Uporabniški avatar
 Mija
nisem sicer kenijka, sem pa kakih 40 rodov nazaj imela etiopijske prednike :lol: :lol: :lol: ....

zdravje se počasi vrača, tako da prijavljam sodelovanje :!:

se že veselim, da se spet vidimo.

lp, m
Uporabniški avatar
 bosti72
tamt napisal/-a:bobr, vidim da si resno zagrabu idejo :shock: :D
samo pazi, da boš v svoji ekipi hitrejši :!: , ker če ne.. :twisted:
da ne bo potem :--( :wink:

Jest upam, da bo hiter ker mi je ravnokar poslal svoj nedelovni plan (beri požrtija, zabave, poroka, novoletna zabava...itd :piti: :toast: :drink :lol: ) naslednjega tedna... :-(( sem resno zaskrbljen...
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Kaj je zdaj to z žretjem, prvo delo potem pa hrana in ostala zabava.

Bobr lobira za dve ekipi, naj raje pospeši v ekipi K-Rožnik. :evil: :?: :!:
Uporabniški avatar
 climber-z
Bobr ne vem če si še upaš to izvest, grožnje so hude in pred tamt še spočit ne uideš, kaj šele po dveh krogih :twisted:

Mogoče bo bolje da naredim to jaz ali kdo iz naše skupine, smo manj tekmovalni in nevarni :o :rol:
Uporabniški avatar
 bobr
A veste kaj vsi skup ki lepo skrbite zame, ne me podcenjevat da vas ne bom vse namazal na koncu :twisted: :!:
Tamt, bosti in veter nič bat. Svoj prvi krog bom letel in tretjega če me rabijo v drugi skupini bom pač šel kolikor bo šlo "beri počasneje". Podkupnine ne sprejemam :wink:.

Slika rules :!: :!:

Ja naslednji teden bo pester zame, samo jaz sem navajen takega dinamičnega tempa. Komaj čakam ha ha.
Uporabniški avatar
 Pajk
Climber-z,

V torek se namalam na Krožniku, da bom videl s kom sem v ekipi. Da ne bi jst potem v Velenju komu drugemu štafeto predajal :mrgreen:

Na štrafeti zato predlagam razpoznavni znak (nikoli ne veš in glede na to da ne bomo najbolj rezultatsko usmirjeni) npr. Najbolj smešno kapo, ki si jo lahko natakneš na betico. Moja od dvornega norčka že dolgo ni bila na luftu, pa še cinklja. :--
Uporabniški avatar
 Laufer
Evo mene :lol:
Sem kandidat za ekipo, samo moja nesojena sotekačica MojcaZ iz Palmanove mora biti v njej. Razultat ni važen, bom pa dal vse od sebe :ignore: .
Pa še mali problem, eden me mora transportirati do Velenja in nazaj :D
:roll: pa pravijo da sem čisto nezahteven :rol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Laufer napisal/-a:Evo mene :lol:
Sem kandidat za ekipo, samo moja nesojena sotekačica MojcaZ iz Palmanove mora biti v njej. Razultat ni važen, bom pa dal vse od sebe :ignore: .
Pa še mali problem, eden me mora transportirati do Velenja in nazaj :D
:roll: pa pravijo da sem čisto nezahteven :rol:

Joj Laufer, jaz sem pa že v ekipi. :oops: :--( Z veseljem prestopim v tvojo, če le najdeš nadomestilo za mene in še dva za najino ekipo. Zmeni se s climber-z-jem, če me spusti. :lol:

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA