Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko sladkih km boste pretekli letos?

Več kot 60 km
7
16%
50-60 km
9
21%
40 - 50 km
12
28%
30-40 km
7
16%
20-30 km
8
19%
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:Rajko, zakaj smo eni "rdeči" ratali na seznamu prijavljenih? Smo dobili rdeče kartone :?: :P .
Lp :)

Tako sedaj pa ste vsi po rdečeli :D .. ma polovička ti pa res vse vidiš :--

Classix napisal/-a:@ Vreme...se je Vandrovec kaj javil, ali so ga Slika za svojega vzele.

LP
Matjaž

Ne nič se ni javil!!
 katrca
kakor kaže, so ga res za svojega vzele. Jaz ga že tudi dolgo nisem videla, sicer se je vsak dan sprehajal mimo naše hiše. Če ga slučajno kje uzrem, ga pocukam za rokav in zraven pripeljem na Sladkih6.
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:kakor kaže, so ga res za svojega vzele. Jaz ga že tudi dolgo nisem videla, sicer se je vsak dan sprehajal mimo naše hiše. Če ga slučajno kje uzrem, ga pocukam za rokav in zraven pripeljem na Sladkih6.

Tudi jaz ga že dolgo nisem videla.
Zanimivo :?

:wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Zaradi zdravja pajo in Starbucks odpovedujeva tek. Na žalost in dajeva možnost, da gre lahko kdo namesto naju 1 teden prej na zadnjo minuto.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Zaradi zdravja pajo in Starbucks odpovedujeva tek. Na žalost in dajeva možnost, da gre lahko kdo namesto naju 1 teden prej na zadnjo minuto.

Žal mi je, ker bo prijetna družba manjkala. Zdravlje je pa prvo, pošlihtajta ga in se vidimo :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Vreme
pajo napisal/-a:Zaradi zdravja pajo in Starbucks odpovedujeva tek. Na žalost in dajeva možnost, da gre lahko kdo namesto naju 1 teden prej na zadnjo minuto.

Škoda, a zdravje je pač na prvem mestu, je pa to priložnost za dva nova tekmovalca !!!
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Vreme napisal/-a:

Škoda, a zdravje je pač na prvem mestu, je pa to priložnost za dva nova tekmovalca !!!

Eden od tekmovalcev sem mogoče jaz. :D

:idea:
Pošljem ZS.
Uporabniški avatar
 zajc
No, jaz pa iščem nekoga, prostovoljca-voznika :driver: , ki bi se mu lahko pridružil na poti. Počakal bi na obvoznici pri World Trade Centru v Ljubljani ali po dogovoru. Obljubim, da bom v avtu, prtljažniku ali na strehi zavzel čim-manj prostora, da bom prispeval za bencin, cestnino :twisted: ... edino, khm, ustavljati bi bilo treba zaradi WC :oops:, ker bom pred tem popil precej tekočine in saj veste... :roll:

DOPOLNILO Se je že javil prostovoljec - raziskovalec :D
Nazadnje spremenil zajc, dne 03 Nov 2008, 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
:cry:
Na žalost v soboto ne bom mogel z vami teči v prijetni družbi.
Bo treba delat. :evil:
Lepo se imejte in uživajte. Želim vam prijeten tek, odlično vreme, ter čim več pretečenih kilometrov.
Uporabniški avatar
 Vreme
Še dobre štiri dni do prireditve. Za vse, ki se letos prvič udeležujete prireditve sem na spletno stran http://sladkih6.gajba.net/ dodal video proge, za ostale pa malo za lušte. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Tole si lahko ponavljam, pa si ne bom zapomnila. No, ko zaključim s tekom, bom verjetno zavezanih oči vedela kod :lol: :wink: . Če bo tako malo prometa, bo kar lepo :D .
Uporabniški avatar
 Wega
NA domžalski TF 10ki se je radio Dur spomnil na dobro foro: nagrado za zlato sredino. Morda bi tuid na sladkih6 podelili kaj takega?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com