Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Loni
bernarda napisal/-a:
Loni napisal/-a:A ni navadno tako, da ti kao potem zaračunajo 20 evrov, če čipa ne vrneš? Jaz sem tako zastopila.

Jaz sem tudi tako razumela :oops: , za vsak slučaj, pa je boljše imeti teh 20 € v žepu, kot pa :bum:

V Nabrežini so pobirali po 10 evrov, ampak je bilo v razpisu navedeno, da gre za kavcijo, npr. v Medeji je pisalo pa isto kot v Gorici, če ne vrneš, to ocarinijo.

bernarda napisal/-a:Glede našega dela (sajenje), se bomo že sporazumeli in si razdelili delo, :arrow: kako že :arrow: RoKo ima zemljo čez, :arrow: Loni krompir :arrow: Maca vrtnice :arrow: Lenči rokavice :arrow: vsi ostali pa pred vami z lopatkami,motikicami :arrow: da pripravijo teren (zemljico) :arrow: samo glejte, da ne boste prehitri :arrow: da bodo lahko naredili dovolj globoke luknjice
:arrow: :idea: za vami pa jaz z grabljicami, da bo zemljica lepo zravnana :lol:

Super plan, samo ne vem, kaj bodo moja mati djali, če jaz že v Gorici porabim ves krompir, potem bomo morali pa celo leto samo polento jest, pa še tej se zna kaj zgodit, ker imamo izkušnje tudi s koruzo. :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
:rol: :rol: :rol:

punce zdej pa resno: ob kateri uri se boste namalale(i) tam? bo 9.30 OK al prepozno? gužva? parkiranje? je v okolici kaj zanimivega za videt, glede na to, da bodo moji navijači (med njimi dva mulčka)verjetno kmalu obupali? dve uri se jim sigurno ne bo ljubilo tam stat :wink:
Uporabniški avatar
 valena
p.s. a prijavila si se že? dej dej punca, imam občutek, da bom šla sama v gorico :([/quote]

Brez skrbi,sem se že prijavila. :)
Meni je takoj lažje ko se spomnim,da bom tekla le 21 km. Namreč letos sem spoznala na madžarskem svetovno rekorderko v teku na 24 ur. Ženska je v enem dnevu tekla non stop 24 ur in preteka ne boš verjela 247km :shock:
Uporabniški avatar
 valena
Tudi mene zanima do kdaj moraš dvigniti številko. Tam na razpisu piše da od 8-8 30h če sem prav prebrala?
Ali je kdo bil že lansko leto na tem maratonu. Pa še italijani znajo le italijansko. Bom kar vzela že danes slovar v roke da ne bom imela preveč težav s kriljenjem :hello: .
Uporabniški avatar
 valena
metkamarjetka napisal/-a::rol: :rol: :rol:

punce zdej pa resno: ob kateri uri se boste namalale(i) tam? bo 9.30 OK al prepozno? gužva? parkiranje? je v okolici kaj zanimivega za videt, glede na to, da bodo moji navijači (med njimi dva mulčka)verjetno kmalu obupali? dve uri se jim sigurno ne bo ljubilo tam stat :wink:

Če bodo šli še naši trije fantje večji in dva manjša potem bo pa že malo družbice. Bodo se že znašli. Ti se koncentriraj na tek pa kako boš uživala v prelepi okolici. :lol:
 VIRUS
Zdravo!

Moja stara hiba, pogledam do kdaj se lahko prijavim en dan prepozno :D
A kdo ve, na razpisu sicer ne piše do kdaj so možne prijave, piše pa, da so plačila do 24 februarja ... ali to pomeni da se danes 25 februarja ne da več prijaviti!
Na telefon se (zdajle) ne oglašajo!
Uporabniški avatar
 bernarda
Za parkiranje je dovolj prostora po ulicah okoli trga.Če bo tako kot lani, so prijave v telovadnici, pred trgom, mislim, pa da bo za vaše malčke tudi poskrbljeno( ostali program pred maratonom). Boljše pa je, da se pride prej, kasneje zaprejo cesto, tako, da je prihod z vozilom do trga(okoliške ulice) oteženo. :oops:

Loni, bom pa solatko prinesla, da ne boš porabila vsega krompirja,nekaj flančik je že pokukalo iz zemlje :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:Za parkiranje je dovolj prostora po ulicah okoli trga.Če bo tako kot lani, so prijave v telovadnici, pred trgom, mislim, pa da bo za vaše malčke tudi poskrbljeno( ostali program pred maratonom). Boljše pa je, da se pride prej, kasneje zaprejo cesto, tako, da je prihod z vozilom do trga(okoliške ulice) oteženo. :oops:

Loni, bom pa solatko prinesla, da ne boš porabila vsega krompirja,nekaj flančik je že pokukalo iz zemlje :lol:

No krasno, bosta še malo vrtnarili :lol:, pa ne pozabita, da gresta v Gorico laufat :-- ne pa vrtnarit!!

Dober lauf vam želim!!

:wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
se vidimo v Gorici :!:
Prijavil sem se sicer z zamudo ampak so mi danes potrdili prijavo :D
Uporabniški avatar
 bernarda
natasa napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Za parkiranje je dovolj prostora po ulicah okoli trga.Če bo tako kot lani, so prijave v telovadnici, pred trgom, mislim, pa da bo za vaše malčke tudi poskrbljeno( ostali program pred maratonom). Boljše pa je, da se pride prej, kasneje zaprejo cesto, tako, da je prihod z vozilom do trga(okoliške ulice) oteženo. :oops:

No krasno, bosta še malo vrtnarili :lol:, pa ne pozabita, da gresta v Gorico laufat :-- ne pa vrtnarit!!

Dober lauf vam želim!!

:wink:

To je naše skrito orožje,

:ignore: , če nam laufanje ne bo šlo.

Hvala za želje, tudi tebi, če se :driver: :lauf: odpravljaš!
Nazadnje spremenil bernarda, dne 26 Feb 2009, 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
A že vsi veste, kako boste šli v Gorico?
Zaradi skrbi za okolje in zato, da se ne bi vozila sama, nudim prevoz na relaciji Ljubljana-Gorica-Ljubljana ali se priključujem komu, ki ima v svojem avtu prostor ... NE obljubim, da bom med potjo tiho. :lol:
Uporabniški avatar
 valena
Živjo Špela!
Ravno zdaj se dogovarjava z Metkomarjetko,da bi šli skupaj. Če bo tako potem se nama z veseljem lahko pridružiš.Nisva se pa še fiksno zmenili. Najkasneje v soboto se lahko dokončno zmenimo kako in kaj.
lep dan
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:Živjo Špela!
Ravno zdaj se dogovarjava z Metkomarjetko,da bi šli skupaj. Če bo tako potem se nama z veseljem lahko pridružiš.Nisva se pa še fiksno zmenili. Najkasneje v soboto se lahko dokončno zmenimo kako in kaj.
lep dan

moj mož bi bil verjeno zelo vesel, da bi bil taksist trem naspidiranim babnicam :twisted: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:
lep dan

moj mož bi bil verjeno zelo vesel, da bi bil taksist trem naspidiranim babnicam :twisted: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Moj trenutno vozi dve Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:
lep dan

Moj trenutno vozi dve Slika Slika Slika

Lenči, a misliš da mu je kej hudega? Zaenkrat se ni še nič pritoževal. :oops: :lol:

A bi mogla bit bolj tiho :?: :oops: :lol:

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA