- 25 Feb 2009, 09:20
V Nabrežini so pobirali po 10 evrov, ampak je bilo v razpisu navedeno, da gre za kavcijo, npr. v Medeji je pisalo pa isto kot v Gorici, če ne vrneš, to ocarinijo.
Super plan, samo ne vem, kaj bodo moja mati djali, če jaz že v Gorici porabim ves krompir, potem bomo morali pa celo leto samo polento jest, pa še tej se zna kaj zgodit, ker imamo izkušnje tudi s koruzo.
bernarda napisal/-a:Loni napisal/-a:A ni navadno tako, da ti kao potem zaračunajo 20 evrov, če čipa ne vrneš? Jaz sem tako zastopila.
Jaz sem tudi tako razumela, za vsak slučaj, pa je boljše imeti teh 20 € v žepu, kot pa
![]()
V Nabrežini so pobirali po 10 evrov, ampak je bilo v razpisu navedeno, da gre za kavcijo, npr. v Medeji je pisalo pa isto kot v Gorici, če ne vrneš, to ocarinijo.
bernarda napisal/-a:Glede našega dela (sajenje), se bomo že sporazumeli in si razdelili delo,kako že
RoKo ima zemljo čez,
Loni krompir
Maca vrtnice
Lenči rokavice
vsi ostali pa pred vami z lopatkami,motikicami
da pripravijo teren (zemljico)
samo glejte, da ne boste prehitri
da bodo lahko naredili dovolj globoke luknjice
![]()
za vami pa jaz z grabljicami, da bo zemljica lepo zravnana
![]()
Super plan, samo ne vem, kaj bodo moja mati djali, če jaz že v Gorici porabim ves krompir, potem bomo morali pa celo leto samo polento jest, pa še tej se zna kaj zgodit, ker imamo izkušnje tudi s koruzo.