Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Veliko uspehov in predvsem užitkov na nedeljskem teku!

Berlinski maraton je eden najlepših in ne pomnim, da bi kje drugje videl toliko navijačev :D

Pa še vreme boste imeli in ugodno podlago, če se slučajno kdo odloči za bosega :wink:

ps. ero, upanje umre zadnje. Se pa spomnim, da je svoje čase nacionalka prenašala Radence...že v prejšnjem tisočletju..
2 TF avta varno prispela na cilj. Pot čez nemčijo je sovjvrstna dogodivščina, a o tem drugič :)
Zdaj smo v fazi razpakiranja v Slovenskem domu. Jutri malo ogled mesta in počitek.

Vreme da bo ugodno? Ne vreme ne bo ugodno, napovedano je sonce z 24 stopinjami :oops:

Se še kaj beremo...
Jutri uživajte v prečudovitem Berlinu v nedeljo pa čim več užitka v teku, ki ga ob celotni trasi spremlja nepopisna množica ljudi. Pa seveda kakšen dober rezultat. :clap:
No, mi smo bolj ali manj pripravljeni. Obeta se zelooo vroc dan (25 st C) :--( Ne bom vec napovedoval, kaj in kako bo. Do cilja se bomo ze nekako privlekli.

A ja se to , za Berlincane: jutranje slikanje pred Reichstagom ob 7.30 in na istem mestu se po prihodu v cilj ob 14.30.

Lp Matjaz
Družba berlinska, želim vam uspešen krog z dobro karmo! Množica ob poti vas bo definitivno nesla, prihod v cilj je pa itak orgazmičen :D Muzka ob poti je dobra, Peruanci pa so me sploh odnesli za par km. Prestavil sem se v Ande, visoko med kondorje in letel......

SREČNO BERLIN!
maraton v Berlinu je zakon, uživajte v ogledovanju okolice, poslušanju muzike, v množici navijačev....

in lepo mi pozdravite to mesto, mesto mojega prvega (maratona), da ne bo pomote.

Matjaž, upam, da si si mesto ogledal danes, ker verjamem, da ga jutri ne boš videl, pa še zamerit ti ne moremo

:laola
bravo :TF)
bravo :Fslo

mi, raja, pa gremo zavzet Trst.
Trst je in bo naš. :--
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18