Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mazi napisal/-a:
5r002 napisal/-a:Ufff... tole bi šu pa tud jst odlaufat! :P
gledam že dlje časa tole temo... :)

Pa se nam pridruži... :--

Hehe... saj bi se... ampak:
- nisem še preverjal do kdaj so možne prijave
- nekoliko drag in predvsem dolgočasen transporten logističen podvig do tja in nazaj v solo izvedbi
lonely napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Nikjer nisem zasledil, kako je z zajčki na tem maratonu? Saj za 5:00:00 vem,da ne obstajajo,a me vseeno zanima :mrgreen:

Tukaj http://www.youtube.com/watch?v=7QM-aTfx ... re=related se vidi da je 7 različnih barv balončkov...prvi je za 3:00...na 5:00 (končni čas) je sigurno...če ne celo na 5:30.

No fino, samo sedaj se bo treba odločiti, komu se pridružiti ali tistemu na 4:30 ali 5:00, moj cilj je namreč 4:45 :D

Če se ne motim sem na videu videl da sta zajčka kar dva tekača. V čem pa je to finta???
Skoraj vedno sta dva...razlag je več.
Včasih prvi teče bruto čas...drugi pa neto čas.
Dva sta tudi zaradi lažjega planiranja vmesnih časov na določenem kilometru.
Če eden odstopi ("zajec") njegovo nalogo prevzame drugi...tudi oni so samo tekači in imajo lasten PB boljši za 15-30 minut od časa ki ga tečejo z dodatno oviro na rami.
A je žekdo dobil potrdilo od svojega zdravnika za Lake Garda marathon?
Sam sem nekoliko skeptičen, če ga bom dobil, saj sem imel pred časom probleme s kolenom. Upam da ne bo kompliciral.
LP
ugor napisal/-a:A je žekdo dobil potrdilo od svojega zdravnika za Lake Garda marathon?
Sam sem nekoliko skeptičen, če ga bom dobil, saj sem imel pred časom probleme s kolenom. Upam da ne bo kompliciral.
LP

Naročil sem se na ''tehničnega'' v četrtek - (opravim ga tako ali tako zase vsako leto :clap: ) in ne pričakujem kakih težav...
Danes sem bil pri svoji zdravnici. S potrdilom ni bilo nič. Ni pooblaščena za take zadeve. Napotila me je v dispanzer za medicino dela in športa...... Tam tudi niso vedeli kaj in kako :?: , se bodo pozanimali, takih primerov še ni bilo. :o

Se mi zdi da z Gardo ne bo nič. :--(
Nazadnje spremenil RoKo, dne 14 Sep 2009, 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Jaz sem danes s svojo zdravnico govoril po telefonu in ni delala nobenih problemov, sem ji kar odnesel potrdilo, dvignem ga lahko po sredi!

Sicer če dobro pogledate potrdilo na njem ni mesta za žig, torej... :D
Sem danes pri svojem osebnem zdravniku dobil potrdilo brez kakršnihkoli zapletov. :clap: Sem pa že prej sestri po telefonu povedal, da rabim potrdilo za tek v Italiji in da ga bom tudi sam izpolnil ter da potrebujem le zdravnikov podpis, da sem zdrav. Tako je tudi bilo. Dejal je le da naj pridem "živ" nazaj (ni rekel zdrav) :mrgreen:

LP in veliko sreče s potrdili!
RoKo napisal/-a:Danes sem bil pri svoji zdravnici. S potrdilom ni bilo nič. Ni pooblaščena za take zadeve. Napotila me je v dispanzer za medicino dela in športa...... Tam tudi niso vedeli kaj in kako :?: , se bodo pozanimali, takih primerov še ni bilo. :o

Se mi zdi da z Gardo ne bo nič. :--(

Meni je rekel enako. :shock:
Na Medicini dela mi je dala napotnico za cardio in spirometrijo, vendar je bila guzva prevelika. Jutri grem pred 7-mo zjutraj kampirat pred vrata, da opravim čimprej.

Če ne rata, podpišem sam. :--
OK, prej sva se slišala z lonelyem in ker poskusit ni greh, sem še jaz poklical organizatorja.

V glavnem, so precej trdi in vztrajajo, da mora dohtor izpolniti Health Form (obrazec).

Na vprašanje, če lahko zavrnejo prijavljenega ki nima obrazca, odgovarjajo kot pokvarjen CD : "Po pravilih lahko..." :argue:
Po malce temeljitejši obravnavi vsebine obrazca in na podlagi objavljenih tukajšnjih prispevkom sem prišel do bistroumnega :idea: zaključka, da sicer potrebuješ podpisano potrdilo od zdravnika, ki ni potrebno da je žigosano, torej je lahko zdravnica npr. Jane Doe, DR. MED., SPEC. SPL. MED . :wink:

Problem rešen. :D
Živjo, sem ravno opazila to debato. Lansko leto sem rabila zdrav.potrd. za Firence. Preverila je kartoteko, ker sem astmatik me je opozorila na zdravila za vsak slučaj in podpisala z dobrimi željami. Verjetno zdravniki, ki ne podpišejo, enostavno cvikajo, ker zadeve ne poznajo.
Upam, da boste vsi uredili,kot je treba.
Aja, v Firence pa potem itak nisem šla :evil:

Srečno, Mojca
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA