Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Evo še mene - oziroma naju, tud midva sva za tole varianto!

Lep dokaz da, več glav več ve, je podatek da smo že krepko zmanjšali stroške prevoza, zdej je tega tolk da ne veš za katero varianto bi se odločil.

LP Bojan :wink:

maca hvala še enkrat za vložen trud! :clap:
No, dajmo se povezat, da ne bomo sami lutali po tem ljubem svejti. :--

Eni legionarji (beri - maratonci v Rimu) smo že bukirali prenočišče od 20 na 21. marec (ostalo bomo baje prespali na vlaku) v hostlu (Loni, hvala za pomoč) Hostel des Artistes "in walking distance" od Termini postaje :driver: .

Sedaj čakam na sodelavce, da sporočijo glede prevoza.
Na tejle povezavi
http://www.oebb.at/pv/en/Travel_within_ ... /index.jsp
ki jo je navedel že Klatez je solidna cena prevoza, če le ni še kakšnega dodatnega DROBNEGA TISKA!
Za informacijo - vlak iz LJ - Beljak v petek zvečer, povratna karta stane cca 40€

Mal preglejte, pa se odločmo!

LP Bojan
Ja ja saj sem reku da mormo vsi gledat :wink:
Bom še mal bl pogledu na link od klateza

LP Bojan
Tale z Dunaja stoji tudi v Celovcu... :wink:

Pri teh cenah pa je tako: veljajo za omejeno število sedežev na posameznem vlaku.
Tako da preverite in pa se čimprej odločite... :!:
Po mojem raziskovanju https://ticket.oebb.at/bin/frame_ticket ... t=italy.pl
je to vlak iz Dunaja v Rim, ki ustavi v Celovcu in Beljaku, saj imata oba prihod v Rim 9:05, edino kar še nisem uspel ugotoviti je kje odkljukaš da gre za skupinsko prijavo 6 ali več potnikov, ker bi na podlagi tega še lahko dobili kakšen popust :?:
Tko kot sem že zapisal, več glav več ve :laola

LP Bojan
Sem gledal na tem linku in je cena za kupe z 3 ležalniki,(spalnik) na osebo 69 Eur(povratna), 29 Eur, pa je za navadni kupe-sedež 2.klas na osebo(povratna)...., za popuste na skupino pa nisem našel kake možnosti...? :roll:
Raziskujemo-dalje... :wink: :roll:
LP Miro
Ne bo nas ravno malo: :wink:

GOING GLOBAL: NEW RECORD OF RUNNERS FROM ABROAD

Still twenty-four hours to go until the next registration deadline and the foreign runners record has already been broken. In 2007, Rome hosted 6,109 non-Italian marathoners. The current figure is 6,136. New record. Chances are that athletes from out-of-the-country reach the 7,000-quota, as registrations will stay open until March the 8th. This would represent an all-time record of foreign participation in Italian competitive sports events.
The overall number of athletes registered so far is 12,148. So still more foreigners than locals, though the gap is reducing as the race day approaches.
Ja to pa je podatek nad katerim bi se mogli prav azuri mal zamislt, da je več tujcev kot domačinov :shock: ma bomo že kako :?: :wink:
Čao Bojan
Ja,v Italiji je ta maraton...le še eden izmed maratonov in ne pomeni množično "romanje"
maratoncev...kot recimo LM za nas.
Imajo veliko izbiro tovrstnih tekaških prireditev (več kot 60 maratonov) in se odločajo glede na prioritete... Rim pa odtečejo nekajkrat v tekaški karijeri.
Za nameček je en teden pred Rimom velik maraton v Trevisu...teden kasneje pa Ferrara.

(seveda, "lounli" bo povsod)
klatez napisal/-a:Da, potrebuješ zdravniško potrdilo, ki ni starejše kot eno leto.

V bistvu neseš tale obrazec:
http://www.maratonadiroma.it/public/upl ... o%20en.pdf
(svojemu) zdravniku in ga prepričaš, da ga podpiše.
Lahko tudi k kateremukoli drugemu zdravniku.

Nekateri zdravniki podpišejo, drugi ne.
Nekateri zaračunajo, drugi ne...

Največ zdravniških potrdilih za Italijo boš izvedel v spodnji temi:
viewtopic.php?f=3&t=11755&start=90

A urejate zdravniška potrdila?...Ali pa bomo skenirali,kopirali....
He, he - "makaronarji"...so pa pravi...

Kot veste, jim ni uspelo vzpostaviti spletne prijave za skupine.
Zato smo jim morali poslati seznam v excelu in kup drugih papirjev.

Sedaj pa jim je uspelo narediti celo to aplikacijo.
In namesto, da bi nekako spravili podatke iz excela v svojo bazo, smo dobili nova navodila.
Da je moramo vnesti vse prijavljene in njihove podatke ročno preko interneta.

Od 37 sem jih 5 že vnesel...
Do maratona bom menda že končal. :lol:

Je pa eden od vnesenih že dobil sporočilo, da še niso prejeli njegovega plačila. :roll:
Navodila pa so takšna, da najprej vse vnesem, potem pa jim sporočim in bodo označili pri vseh, da je plačano...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA