Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

jutri je naše zadnje druženje na ZLK. rezultatsko je ŽE(skoraj)VSE rešeno in pričakovano je bilo eno prijetno kramljanje do koče in potem podelitev zasluženih priznanj. zadnji del (ob 11.00)sigurno bo,prvi del pa nam bodo popestrili POHORSKI prijatelji,kajti prihajajo z najmočnejšim orožjem :D danes so zgoraj prave zimske razmere-piha,sneži,tako,da jutri pot ne bo idealna,ampak taka,kot se za naslov (ZIMSKE) lige spodobi.vabljeni vsi na zadnje naše druženje jutri ob 9.00 pri potoku (naročeno je tut sonce) LP ju
Letošnjo zimsko ligo smo torej zakjučili, zadnja tekma je bila v tekmovalnem smislu bolj simbolnega značaja, saj je bilo bolj ali manj vse odločeno že prej.
Na Kališču nas je danes pričakala prava zimska pravljica, tako čudovtega vremena že dolgo ni bilo..
Nagrade najboljšim so podeljene, organizatorji smo se potrudili, da smo celotno ligo speljali na preprost način, upam, da ste bili tisti, ki ste prihajali na Kališče, zadovoljni, bistvo teh tekem je bilo predvsem druženje in ohranjanje kondicije v zimski sezoni.

Torej, mi smo se imeli fino, Vaše vtise pa napišite sami...

Za naslednje leto še nismo dogovorjeni, ali bomo z ligo nadaljevali v tradicionalni obliki ali pa na način, kakor piše na letaku, ki ga je pripel Markuš. Ni pa izključeno, da obe tekmi potekata paralelno!!

tulček napisal/-a:
2MUCH4ME napisal/-a:Rezultati 15.tekme:
http://www.datoteka.si/file/2359/ZIMSKA ... 0-pdf.html
:rol:* zamudil na štart :rol:** neto čas :rol:

Ja, naši prijatelji iz MB so si malo podaljšali pot z avtomobilom in za pribl. 12 minut zamudili na štart. Seveda to ni pokvarilo njihovega razpoloženja, na Kališče so prinesli polno dobre volje in uživali z nami.
Vzpon na kališče zame danes eden lepših gorskih tekov sploh.
Kališčarjem sem hvaležen za prijetno druženje in gostoljubnost. Podelitev pod Storžičem v soncu je bila res cool. :clap:

Prihodnjo nedeljo pa vabljeni v Maribor na finale Zimskega Pokala Peš na Pohorje. Vreme bo baje lepo tako, da se obeta pestra zasedba; upam da tudi z "vašega konca".
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA