Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Javljanje iz baznega tabora Lojzeta Primožiča alias GTA.
Na prizorišče tega malo daljšega teka smo prispeli, že včeraj, se namestili v prijetnih apartmajih okoli 500 metrov od starta. Selektor je za spremembo povsem sproščen, vsaj zgleda tako za razliko od zadnjih dni pred Ironmanom. Vzdržuje se kakšnih optimističnih napovedi, pravi da mu je glavni cilj končati tekmo. Čas ni pomemben. Tako dolgega teka se še ni lotil, tako da bo vse od približno 7o-ga kilometra zanj vse novo. Prav tako pa za nas, spremljevalno ekipo (Boštjan P., Matej K., jaz). Opravili smo nekaj daljši sestanek, se pogovorili o planu hranjenja, preoblačenja, ravnanja v kriznih situacijah. Proga na prvi pogled zgleda slabo označena, več pa bomo zvedeli jutri. Plan je tak, da ga hranimo na vsakih 15 do 20 minut. Na začetku ne bo poleg sebe potreboval nikogar, ponoči pa kolesarja obvezno, po potrebi pa še tekača. Ker trenutno sedimo v prijetnem hotelu, ob pivu, se mi ne da več pisati, javimo se zopet ob priložnosti.
Držite pesti za Lojzeta.
Ekipa Spartathlon Team Slovenije je uspešno prispela na prizorišče jutrišnjega teka in prevzela številke. Sedaj smo v poizkusni fazi preizkušanja tehnike in bomo sproti sporočali vse novosti na Zdravkotovem blogu.

Lp iz Tihanyja :) .
Slika
Uporabniški avatar
 BoF
Mi smo na 86 kilometru out. Krči, obnovljena poškodba... Klinc!

Gremo za Lojzetom. Upamo, da mu uspe, gre mu dobro!!!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA