Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Sukar napisal/-a:ja,tudi sam sem se danes udeležil te razupite trase,na startu srečal še Petra Macuha :D,udeležba res huda trasa še bolj,vsa čast organizatorjem :clap: :clap: :clap: ,

Marjan, sem vesel, da si prišel. :D
Tako si se lahko na svoje oči prepričal, da je tu konkurenca res huda.
Čeprav si zelo dober, se jih je še vedno našlo kar nekaj hitrejših.
Je pa tu okrog res veliko noro hitrih. :clap:
Po daljšem času spet na ligi. Konkurenca vse hujša.Vreme fantastično. Vzdušje tudi.
Izžrebana kapa je pripomogla k mojemu novemu absolutnemu najboljšemu času na Pohorje :D
Spet nas je bilo veliko :laola in spet imamo nekaj težav z rezultati :? . Prosimo da se javi oseba, ki je dvignila startno številko 714, oziroma prav bi nam prišlo če kdo prepozna osebe (v rdečem, v rumenem in v rdečem) na spodnjih fotografijah.
Slika
SlikaSlika
Zadnji rdeči je Sebastjan Kapel, ki pa je prišel v cilj nekje malenkost za menoj 8)
samo takrat je imel oranžno energijsko majico TAO, jakno pa okrog pasu.
Slika
Jap, včeraj sem zadnjih nekaj metrov spodbujal še prestolonaslednico, (-ka) in posledično šel trikrat proti cilju, skozi cilj pa samo prvič. :lol:

Aja še to:

Peš na Pohorje se razvija in raste. Toliko tekmovalcev nima marsikatera prireditev, ki je organizirana enkrat letno. Organizatorji, samo tako naprej.

lp
INOT napisal/-a:Po daljšem času spet na ligi. Konkurenca vse hujša.Vreme fantastično. Vzdušje tudi.
Izžrebana kapa je pripomogla k mojemu novemu absolutnemu najboljšemu času na Pohorje :D

Mnogo rekordov je padlo včeraj! Nekateri zaradi opreme, nekateri zaradi lepega vremena in dobre podlage, nekateri pa tudi zaradi volje in predvsem samopreseganja. No morda je kakšna sekunda manj tudi na račun krajše proge, saj se start kar nekako redno oddaljuje od asfalta :wink:
Tudi jaz se moram pohvaliti z "dvigom letvice izziva" na 38 min saj mi je uspelo izboljšati osebni rekord proge, od lanskih 39.09, skoraj za minuto. :D
Čestitke pa, seveda, tudi vsem ostalim rekorderjem, na čelu z Ano, Tanjo, Sašom, Nikom, Alešem in Špirom, :clap:

Bravo vsem :laola
Če dobro vidim, je to Čufer Milojka iz Primorske, ki se je dan prej podila po planotah tekaške smučine na Rogli, v nedeljo pa je izkazala čast pohorski zimski ligi po zaslugi Hočevarjeve Irene ... 8)
5. zimski pokal pa je vse prej kot zimski :mrgreen: . Sonce, zrak, svoboda :cast1: . Po občutku nas je bilo manj kot na 9. teku. Proga do "mostička" suha, dalje delno ledena, proti vrhu pa na novo snežena :cast: . Tako, da smo vsaj na vrhu imeli "pravi" zimski pokal :rol: .
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA