Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

se vidimo v Dolskem na teku in pujsku?

JA
47
85%
ne
8
15%
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mislim sedaj pa naj kdo reče, da ta Tekaški forum ni ena sama velika family.
Še do pred nekaj trenutki sem mislil, odpalo da bog ta tek.In sem razobesil zastavo na pol droga 8) .V mislih sem imel še zmeraj udeležbo.
Ampak sem dejal, da mi jo bo sam bog poslal, če bo.
In glej si ga zlomka, tu se je pojavila rešilna bilka Matevž.
Tako, da bomo jutri tekli v Dolskem res na ves gas od veselja, da se bom lahko udeležil tega teka.
Skratka se že veselim zopet nove tekaške dogodivščine, ki jo bom doživel z vami
PUJSEK PRIHAJAMOOOOOOOOOOOOOOOO JUHUHUJUHUJUHUJUHU!
Po mojem si misli ta pujsek evo norce pa me bojo res dobili.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Staša
Vlajko napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:.... :roll: Z zalostjo v srcu dragi prijatelji vam sporocam, da se moja malenkost ne bo udelzila jutrisnje dirke za pujskom. :oops: V pojasnilo naj povem, da sva se z vrocino dajala cel teden. 8) Zmagal sicer sem, ampak moj telescek je pa kot ozeta limona. :twisted: Skratka tudi za fehtat nisem dober, sprehod ali pa tek so zame v tem trenutku zelo oddaljne kategorije. :evil: ....

Staša, .... a mene si pa lahko izzvala in pregovorila, k' bom jutr' še b'l bogi k't slon. :evil: Še njega, še njega. :twisted:

pies: :wink: Ti kar lepo okrevaj, lepo praznuj, ko pa ozdraviš, se vidimo. SREČNO. :wink: :wink:

Hja... Oranžni slon že ve... me že ene pol leta pregovarja, pošilja zsje in smse, da greva na sprehod po Letališki. Jaz se pa izgovarjam na vse možne načine... :roll:

AAAAA, :idea: Oranžni, če prideš v Dolsko tečt, pa opraviva sprehod že jutri!!! :D :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Staša napisal/-a:....AAAAA, :idea: Oranžni, če prideš v Dolsko tečt, pa opraviva sprehod že jutri!!! :D :wink:

:D :twisted: Draga Stasa, mislim, da lahko uporabis tudi bolj kultivirano metodo za ubijanje. ;) Recimo pusko za Oranzne slone :!: :roll: :) :D V primeru snega, bi se lahko blefiral prtljago na saneh pasje vprege. :) :twisted: Vse ostalo je zame jutri ZF. :)
Skratka, zelim vam lep dan in lep tek. :)

lp, oranzni slon

p.s.: @Vlajko, lepo pridno bom doma cajcke srebal in se crkljal ter mislil na vas in na 'malo prase'.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA