Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
dpop napisal/-a:Kolikor jaz vidim iz seznama prijavljenih...
VRHUNCA na stopnicah ne bo (Matjaž se ni prijavil PRESS)

1672 Darko

P.S. Lahko pa pride... nepričakovani VRHUNC :wink:

Pišovko sedaj pa rabim en BLOND NASVET PRESS :lol: :lol: :wink: klele mi pa ni čist nč jasn.Nepričakovani VRHUNC, kva zdej to? :roll:
Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to ti misliš totega na vrhu Kalvarije.Ko boš mislil da si na SUNČANIM SKALAMA PRESS O YESSSSSSSS :oops:
Pogled bo rožnate barve sa lica mog YESSSSSSSSSSSSS
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
dpop napisal/-a:Kolikor jaz vidim iz seznama prijavljenih...
VRHUNCA na stopnicah ne bo (Matjaž se ni prijavil PRESS)

1672 Darko

P.S. Lahko pa pride... nepričakovani VRHUNC :wink:

Mogoče si pa mislil VRHUNC totega srečanja, to je pa druga pesem DPOP :lol: .Srečanje ljudi vseh vetrov :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
toliko pišete o VRHUNCU,saj sploh še ni prijavljen za tek po stopnicah :P
sicer pa vsaka čast organizaciji,je vabilo na tek celo v današnjem poletu.lepo,lepo.pa vreme ste tudi zrihtali.sedaj pa smo brez izgovorov.pridemo,odtečt potem pa na vegetarijanski piknik,kajti tam bo pecivo brez jajc in mleka :shock: :D .na analizi me spet ne bo,se bojim da bi moral dati za rundo :?
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Z*
mirko1 napisal/-a:pridemo,odtečt potem pa na vegetarijanski piknik,kajti tam bo pecivo brez jajc in mleka :shock: :D .na analizi me spet ne bo,se bojim da bi moral dati za rundo :?
lp,mirko

Ja, kaj pa ti misliš, da se boš sam mastil z dobrotami :shock:?! Saj gremo nekateri drugi tudi tja, valjda! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 tadejk
Pomembno obvestilo!

V današnjem Poletu, na teletekstu, in na spletni strani SPIC-a je objavljen razpis za ta tek. Z INOT-om sva samo debelo gledala, saj to ni prijavljena uradna prireditev in je namenjena samo internemu srečanju forumovcev, tistim ki so se oglasili, da bodo prišli.

Ne vem kdo je to objavil, ker tega nismo želeli. Sedaj lahko samo upamo, da ne bo navala pod stopnice to soboto, ker na to nismo pripravljeni (ni štartnine, nagrad, ljudi, organizacije) in da INOT-u ne bo pregorel telefon.

Hvala za razumevanje!
Uporabniški avatar
 INOT
Zdaj je kar je.Zadevo bomo rešili po najboljši možni varianti.Kdor bo pač prišel ga bomo dali na spisek med nastopajoče in bo tudi sodeloval v žrebanju nagrad.Pa pecivo bo tudi za vse!!!!!
Uporabniški avatar
 tekačica
INOT napisal/-a:
tekačica napisal/-a:
INOT napisal/-a:Boljše od seksa? :?: :idea: hehe niste razumeli v kakšnem pomenu sem mislil.Začne se že spodaj.Pol se začne dvigovati.Na sredini poti stvar stoji,proti vrhu se še bolj dvigne.Na vrhu ti pa pride.In pol brizgne...Daleč in dolgo...

Kako pokvarjene misli... INOT jaz sem se te začela bat :shock: ... takole napadalen...in to na tekmi. Veš kako boš prestrašil udeležence in...kaj si bodo ob VRHUNCU mislili obiskovalci na vrhu stopnic??? Morda bo tam prisoten celo kakšen otrok??? :twisted:

Jaz sem zadnji na svetu,da bi se me bala :D Ajde mogoče parklja pa Bedanca.Ampak mene? :lol:

Previdnost ni nikoli od več :shock: :roll:.
INOT sej veš, da se te ne bojim :rol: :rol: :rol: :D :P
Uporabniški avatar
 INOT
tekačica napisal/-a:
INOT napisal/-a:
tekačica napisal/-a:
INOT napisal/-a:Boljše od seksa? :?: :idea: hehe niste razumeli v kakšnem pomenu sem mislil.Začne se že spodaj.Pol se začne dvigovati.Na sredini poti stvar stoji,proti vrhu se še bolj dvigne.Na vrhu ti pa pride.In pol brizgne...Daleč in dolgo...

Kako pokvarjene misli... INOT jaz sem se te začela bat :shock: ... takole napadalen...in to na tekmi. Veš kako boš prestrašil udeležence in...kaj si bodo ob VRHUNCU mislili obiskovalci na vrhu stopnic??? Morda bo tam prisoten celo kakšen otrok??? :twisted:

Jaz sem zadnji na svetu,da bi se me bala :D Ajde mogoče parklja pa Bedanca.Ampak mene? :lol:

A mala zdaj boš še pa glasna? :D :D :D
Uporabniški avatar
 INOT
tekačica napisal/-a:
INOT napisal/-a:
tekačica napisal/-a:

A mala zdaj boš še pa glasna? :D :D :D
Uporabniški avatar
 Arapc
tadejk napisal/-a:Ne vem kdo je to objavil, ker tega nismo želeli. Sedaj lahko samo upamo, da ne bo navala pod stopnice to soboto, ker na to nismo pripravljeni (ni štartnine, nagrad, ljudi, organizacije)

Pa vsak naj popije en Redbull, bodo vsaj krila, ce ze vsega ostalega ne bo :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Arapc napisal/-a:
tadejk napisal/-a:Ne vem kdo je to objavil, ker tega nismo želeli. Sedaj lahko samo upamo, da ne bo navala pod stopnice to soboto, ker na to nismo pripravljeni (ni štartnine, nagrad, ljudi, organizacije)

Pa vsak naj popije en Redbull, bodo vsaj krila, ce ze vsega ostalega ne bo :twisted:

Kdo pravi,da česa ne bo??????
Kaj ne veš kako je pri arabcih :wink: :?:
vsega bo!!! :D
Uporabniški avatar
 runner
Zdaj je kar je.Zadevo bomo rešili po najboljši možni varianti.Kdor bo pač prišel ga bomo dali na spisek med nastopajoče in bo tudi sodeloval v žrebanju nagrad.Pa pecivo bo tudi za vse!!!!!

to INOT care, tako se razmislja...
Uporabniški avatar
 INOT
Ko bi uspeli dobiti še kakšnega tekača iz tujine...
Da bi bila prireditev z mednarodno udeležbo!
Bio nekad neki Marathon 95 tu na forumu...
Uporabniški avatar
 Dule
jupii jutri opravim s tistimi parimi štengami :P

Me prav zanima koliko od ta najzgovornejših bo jutri prišlo po krono :roll:

Po prijavah vidim, da za kraljice pa ni glih gužve.. :oops:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 tini
Dule napisal/-a:jupii jutri opravim s tistimi parimi štengami :P

A nam bos dal pike za tole :) ?

lptini
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com