Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
hoj,

vsem, ki boste nastopili v Radencih na katerikoli razdalji, želim lep in uspešen tekaški dan. nekateri bomo ta čas 1000 km severneje že na polovici poti :)

sori za nove drese. žal se ni izšlo do Radenec :cry:
Uporabniški avatar
 bobr
Še malo offtopic, kdap predvidoma bodo dresi?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
shash napisal/-a:...Upam, da še kakšnega novega forumovca osebno spoznam. A bo slučajno kak kotiček v Radencih od TF ? ...
Lansko leto je bil ciljni prostor kar poln TF majčk in prešvicanih nasmejanih obrazov.
:arrow: Menda bom tako dolgo v ciljnem prostoru, da bo klatež prilomastil :arrow: če me slučajno ne prehiti
:arrow: Skoraj bi stavil, da bom tokrat hitrejši, drugič pa spet on - ha ha ha :--
Uporabniški avatar
 klatez
ZdravkoC napisal/-a: Menda bom tako dolgo v ciljnem prostoru, da bo klatež prilomastil :arrow: če me slučajno ne prehiti
:arrow: Skoraj bi stavil, da bom tokrat hitrejši, drugič pa spet on - ha ha ha :--

He, he - saj si me prehitel že na trojkah... :wink:

Kaj tokrat pa ne bomo napovedovali rezultatov? :roll:

Tu pa bi jaz kaj upal stavit... :--
Uporabniški avatar
 shash
klatez napisal/-a:
Kaj tokrat pa ne bomo napovedovali rezultatov? :roll:

No bom pa jaz začel. klatez, ce te najdem se te držim ko klop in če boš tekel kot si rekel, potem napovedujem:
1:55 - 2:00 :oops: :oops:
Pa da se vidim (bom velik špagetkov jedu pa pil tudi:wink: )
LP
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz bi pa samo malo pojamrala, sej lahko, a ne :oops: . Moj tavečji sin je zbolel za vodenimi kozami in ne vem, če bom lahko šla v Radence, pa tak me pete srbijo :cry: . Mož mi bo jutri vseeno dvignil cifro v LJ in potem upam, da bo mali dovolj dober, da bo lahko pri babici (moža rabim zraven za fotografa :P in za varuško za tamalega sina, ki še rabi mamine mlekomate in gre zato zraven).

OK, sem že nehala jamrat :roll: . Vsem, ki boste tekli, želim res dober tek in veliko užitka.
Uporabniški avatar
 Dule
Iz seznama prijav vidim, da bo veliko forumovcev teklo tako, da na progi ne bo dolgčas 8) . Veliko užitkov in lahkoten tek želim :P
Uporabniški avatar
 Junc
Napoved rezultatov, he he pod 1:40, pa grem na PB, da pade Sežana
Uporabniški avatar
 bobr
Ima da pade PB in urca da se ustavi na 1:43 :twisted:
Uporabniški avatar
 marčni zajec
jaz bi rad pod 1:50 prišel. če pa ne pa tudi v redu.
(si bom že kak izgovor našel).
Uporabniški avatar
 marathon95
klatez napisal/-a:Kaj tokrat pa ne bomo napovedovali rezultatov? :roll:

Tu pa bi jaz kaj upal stavit... :--

Dajem na tebe :toast: :toast: a ZdravkaC :toast:
Uporabniški avatar
 marathon95
ero napisal/-a:hoj,
vsem, ki boste nastopili v Radencih na katerikoli razdalji, želim lep in uspešen tekaški dan. nekateri bomo ta čas 1000 km severneje že na polovici poti :)

želim ti dobar rezultat, a poslije dosta :toast: :toast: i :toast:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jaz bom tudi tekla v Radencih (res da samo 10tko :oops: - ampak tekla bom :idea: ).

In glede na to, da ima TF majčko, me boste z lahkoto prepoznali :wink: .

Kdo še pride?

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Razy bo tudi tekel v Radencih svojo drugo 42,2 -ko. Sanjam o tem, da bi se držal Klateža, če ne bo preveč hiter :lol: :cry: zame.
sicer bo tudi 3:59:59 lepo, če bo. tam po 30 km nikoli ne vem kako bo.
ZEN maraton za večino.
Jasno, da v TF majčki, razen če vreme močno preseneti.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 18 Maj 2007, 10:52, skupaj popravljeno 2 krat.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA