Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bernarda
IRA napisal/-a:Hi hi hi ...
Mi k štartamo že v vaši drugi polovici vas pa kr počakamo pr prvem "štantu" :twisted:

Sej ta tek baje ni na čas, ne :?: :?: :?: :twisted:

Veseli december power :D :lol:

:lol: Ja počakte, oblečeni pa morate biti po Natašinih napotkih :idea: 8)
 nana
@IRA: Če jih bomo čakali pri prvih štantih, se bodo v cilju prehladili, ko nas bodo čakali :lol:
Prva okrepčevalnica je nekje na 5km, potem jih je pa še mnogo... :D Pa na vsaki je treba še malo poklepetat z domačini, da jim ni dolgčas. :D
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:

Mhm kaj pravite, fantje 8) itak kopalke, vas ziher ne zgrešimo :lol: :lol: :twisted: !

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 16 Dec 2008, 07:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bernarda
natasa napisal/-a:
bernarda napisal/-a:

Mhm kaj pravite, fantje 8) itak kopalke, ves ziher ne zgrešimo :lol: :lol: :twisted: !

:wink:

:oops: Ke pa upajo :!: :!: :oops:
 fanči
hi,
letos greva z AinE ...pa me zdaj malo skrbi... okrepčevalnice in klepeti z domačini :?: ...a bomo do noči sploh prišli do cilja :oops: :?: :D
 docca
Saj vem, da že vsi veste kako je treba pred maratonom. Ampak za vsak slučaj (in pa da se spomnite) - za tiste, ki se prvič podajajo na tako pot prilagam tole: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=5726
Sem slučajno našla, ko iščem napotke za mojo 21-ko.
 klopotec
Bom kar tu vprašal Predraga, ker očitno na zasebno ni dobil pošte, ali pa je ni gledal.

A je kakšna možnost prevoza v nedeljo zjutraj iz Novigrada na štart v Savudrijo. Z mojo ekipo bom prespal v Novigradu in rabim zjutraj prevoz na štart za enega. Ostali članici ekipe bosta šli s kolesi.

Če ni kakšnega prevoza s strani organizatorja pa prosim za info ali pelje v nedeljo zjutraj na tej relaciji kak avtobus. Bo tudi v redu.

Kolikor sem videl je iz Novigrada do Savudrije kakšnih 25 km. A je cesta ravna ali je kak vzpon, da si bosta kolesarki vzeli zadosti časa?
 NeMiran
Kot je napovedal Predrag:

Brilliant sunshine Low: 4 °C High: 13 °C :juhuhu:
 NeMiran
Za enkrat sem v avtu sam. Lahko poberem še koga, ali pa se komu pridružim na poti do Savudrije, in nazaj.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
te možnosti, da se zberemo na cilju in nas pol na štart zapeljejo ni, ne?
Uporabniški avatar
 Sebi
Organiziran je prevoz garderobe in tekmovalcev po potrebi ter posebej prevoz tekmovalcev po maratonu do starta (Savudrije, Buja, Grožnjana) ali cilja v Novigradu.

Tako piše na spletni strani organizatorja. Ampak sama ne razumem dobro kaj to pomeni: ali je zjutraj prevoz iz Novigrada v Savudrijo na štart ali ne? Predrag?!?
 nana
@Sebi: Predvidevam, da ne bosta prespala tam kot lani? :D
Uporabniški avatar
 lonely
Pravkar izvedel od Predraga:

-Prijavljenih cca. 130 tekačev (na najdaljši razdalji 75)
-Tek ni tekmovalen
-Vsak finisher dobi medaljo in druga darila
-Prevoz (pred štartom) iz Novigrada v Savudrijo,Grožnjan ni organiziran
Uporabniški avatar
 lenči
OK, moji možgani malo bolj počasi delajo te dni.

Če se jaz prijavim ob 9-00 v Savudriji in se potem peljem v Novigrad na cilj, kako pa naj pridem na štart v Grožnjan?

:?: Če pa se peljem na štart v Grožnjan, kako potem pridem iz Novigrada v Grožnjan? To mi sicer ne potegne, ker potem jo bom mahnila direkt domov. :?:

Hm, sedaj pa res ne vem, taksista in suporta nimam, ker smo vsi zanesenjaki, ki tečemo :oops: .

Glede na to, da nas bo več, bomo vsaj do štarta zdržali :lol: .
 nana
@Lenči: Pustiš avto v Savudriji in se k nekomu priklopiš za Grožnjan. Iz Novega Grada je pa lani peljal avtobus zvečer v Savudrijo. Jaz imam npr. prostor še za 3. Ni problema :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA