Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Odzadnjak
Elou!,

evo še moja "uradna" prijava. Pridem pogledat, pa 18 mesečni sine tudi.

Sicer sem se hotel včeraj v Kranju prijavt tkole "za hrbtom" in pod mizo, ali pa vsaj z ZS, pa me je Barb napotila sem, ker ona ordinira samo javno in transparentno! Tko v vednost :D :D :D
 daša
Dpop-ovi smerokazi so me prepričali, da se na poti na piknik ne morem zgubiti, zato prijavljam svojo udeležbo.
Se vidimo, LP,
Daša
Uporabniški avatar
 Fotr
Poleg sebe prijavljam še eno udeleženko, mojo boljšo polovico. Sedaj, ko izgledam 10 let mlajši pa že hoče z mano.
Uporabniški avatar
 Barb
tako dragi moji forumovci
od zdajle naprej mi pošiljajte prijave na gsm-z nickom-imenom in priimkom prosim

pošljite raje sms,ker bom vmes na treningu

hvala in se vidimo v soboto(z nekaterimi že jutri na Vršiču)

ne pozabite na tangice in boksarce zdej ko so napovedal lepo vreme
Uporabniški avatar
 mojcej77
Tangice in boksarce??

hmm... :shock:

mi bomo kr v kopalnih plaščih, prou?
pa bomo tangice mel spodi....
zmenjeno!!!!! 8)

m

pies:drgač pa že komaj čakamo, hehehe!!!
 dpop
mojcej77 napisal/-a:Tangice in boksarce??
hmm... :shock:
mi bomo kr v kopalnih plaščih, prou?
pa bomo tangice mel spodi....

Ježeš marija... in potem nej se človek koncentrira na vožnjo...
Bo treba kar "avtopilota" vključiti....

LP Darko

P.S. tudi jaz komaj čakam :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Ej, dpop!

sej ti boš tud v tangicah in kopalnem plašču, a ne? :shock:

Zmenjeno!!! :twisted:

m
Uporabniški avatar
 vidkul
Zdaj pa pazite kaj govorite, ker velja volilni molk :twisted:
Pa ne pozabite na vodne pištole prinest na piknik :D

lp vid
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
DPOP je prav povedal, kaj pa koncentracija med vožnjo, pogled nad volanom naravnost je pogled usmerjen na cesto.Ker je hudič, če nekdo poleg tebe je
pa je na njemu samo tisti konček blaga.To je najbolj težka koncetnracija v mojem življenju, kar jo bom doživel.Ustaviš kakšni štoparki pa ti tako stvar pripravi hudiča.Saj potem ni čudno, da je toliko prometnih nesreč, ko je zapisano: "Zaradi neznanih vzrokov zavil na nasprotno vozeči pas v trenutku"Folk klele mater popolnoma jasno razlago tangice, tangice madona to je težko blago, ki ga je tako težko gledat.Upam, da so začel kje delati prozorne tangice, katere bi lahko gledal celo življenje ha, ha.Bi jih takoj popipal iz kakšnega materiala so te zadeve madonca, še sanjal bi jih.
No ja ampak pa pustimo to.Dekleta spoštujem, spoštujemo samo dejanja vizualna haaaaaaaaa, ha, haaaaaaaaaaaa.
To sicer ni kotiček za majhen kotliček, to je kotiček kjer te čaka mali hudiček :twisted: :lol: .Malo blaga, veliko užitkov bi dejali naši preljubi trgovci, kajne.Ejga to bi bil dober slogan, za reklamo.
Naziv izdelka tega stoletja revolucionarna iznajdba: " TANGICE, TANGICE " Ma brez štangice jupi,
 dpop
Hja... nič....
Bom moral zgleda res Stevie-ja Wonder-ja prosit
da pride za šoferja... on je "imun" na tangice....

Mislm... hudo... men tlele, da ne bom mogu vozit
če bojo zraven dekleta v tangicah... heejjjjjj

to je tako kot bi veterana vojne v Bosni prosili
nej ubije muho....

LP Darko

P.S. Ladan ko špricer PRESS
Uporabniški avatar
 mojcej77
OK.
vzeto na znanje.
ne bo tangic.

:twisted:

oziroma...bojo.
sam se bomo čez kr oblekle. :D

m
 Nataša
dpop napisal/-a:Bom moral zgleda res Stevie-ja Wonder-ja prosit
da pride za šoferja... on je "imun" na tangice....

sej pridem jest. sem tut imuna na tangice.
 Warp
Jst sm tut imun na tangice, tko da vse deklce komot
hodte okol v tangicah, res no :twisted:

LP URoS
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HELOV BEJBE!
Ma kej ste imune na tangice, saj verjamem na besedo, ampak ste toliko časa imune dokler jih ne vidite.Potem pa navali narod na .......... kaj sem hotel že reči, aja saj razumete, valjda.Tud jaz sem imun, ampak samo dokler jih ne vidim potem jih khkhkhkh zelo nerad pogledam, ker sem izjemno sramežljiv po duši ha, ha,ha.Ko pa jih začutim med prstimi moje desne roke, potem se mi pa odpre čisto novo obzorje sveta.Pol pa pride na plano podzavestna strast do vsega lepega, kar je na tem svetu.
Priznam, da je bila moja želja že od majhnih nog, da bi bil krojač za tangice, še rajši pa bi jih popravljal, pa paaaaaaa paaaaa skup bi jih štukal, če bi se razdrle.Ker bi take izumil, da bi se ob pogledu na njih kar odprle kot tisti movi: " SEZAM OTVORI SE ".
Najlepše tangice so samo s štrikcem simpl zadeva, pa ful praktična.Mater so bili tisti pametni oz. ekonomični, ki so jih izumili.So vedeli kaj narediti da se hitro posuši in zavzame maloprostora.
Najbolj hvale spoštovano dejanje je pa tisto kater pozabi dati sploh hlačke gor, ker to ji je pa v celoti oproščeno in od boga poslano ha, ha, ha, ha.
Skratka dekleta ne skrivajte svojih darov narave, ki jih vam je dala mati narava.Morate paziti, da se preveč ne ožulite ha, ha, ha, ha, ha.
Malorca dost je te fantazije.Ker v nasprotnem primeru bo prišlo do popolnega plazu obtožb in kritik, da podpihujem in napihujem nudl zadeve, bom še ošvrknjen ha, ha, ha, ha.
Se vidjamo na prireditvi 1. piknik (skoraj brez)
Tangice prihajamooooooooooooooooooo, prihajaaaaaaaaaaaamooooooo, :lol: :lol: :lol: :lauf: :lauf: :cast:
Še tangice mi dala boš :cast: :cast: :P
za sladki sokec dali ti bom :piti:
ne grem, ne grem domov :--( :--(
rad dobil bi jih nocoj :cmok:
Potem pa hojladrija, hej marija
men se :rol: :rol:
praviš mi nocoj.
Kaj se mi ne bi
deklič moj nocoj,
ob tebi se mi takoj
jipi, jipi.
 dpop
Hja... kakor tlele berme komentarje in obljube...

Nerove orgije so bile pravljice za malo deco...
v primerjavi s tem kar bo jutri na pikniku..
če prav razumem.... :wink:

LP Darko

P.S. Celibat PRESS
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA