HELOV BEJBE!
Ma kej ste imune na tangice, saj verjamem na besedo, ampak ste toliko časa imune dokler jih ne vidite.Potem pa navali narod na .......... kaj sem hotel že reči, aja saj razumete, valjda.Tud jaz sem imun, ampak samo dokler jih ne vidim potem jih khkhkhkh zelo nerad pogledam, ker sem izjemno sramežljiv po duši ha, ha,ha.Ko pa jih začutim med prstimi moje desne roke, potem se mi pa odpre čisto novo obzorje sveta.Pol pa pride na plano podzavestna strast do vsega lepega, kar je na tem svetu.
Priznam, da je bila moja želja že od majhnih nog, da bi bil krojač za tangice, še rajši pa bi jih popravljal, pa paaaaaaa paaaaa skup bi jih štukal, če bi se razdrle.Ker bi take izumil, da bi se ob pogledu na njih kar odprle kot tisti movi: " SEZAM OTVORI SE ".
Najlepše tangice so samo s štrikcem simpl zadeva, pa ful praktična.Mater so bili tisti pametni oz. ekonomični, ki so jih izumili.So vedeli kaj narediti da se hitro posuši in zavzame maloprostora.
Najbolj hvale spoštovano dejanje je pa tisto kater pozabi dati sploh hlačke gor, ker to ji je pa v celoti oproščeno in od boga poslano ha, ha, ha, ha.
Skratka dekleta ne skrivajte svojih darov narave, ki jih vam je dala mati narava.Morate paziti, da se preveč ne ožulite ha, ha, ha, ha, ha.
Malorca dost je te fantazije.Ker v nasprotnem primeru bo prišlo do popolnega plazu obtožb in kritik, da podpihujem in napihujem nudl zadeve, bom še ošvrknjen ha, ha, ha, ha.
Se vidjamo na prireditvi 1. piknik (skoraj brez)
Tangice prihajamooooooooooooooooooo, prihajaaaaaaaaaaaamooooooo,
Še tangice mi dala boš
za sladki sokec dali ti bom
ne grem, ne grem domov
rad dobil bi jih nocoj
Potem pa hojladrija, hej marija
men se
praviš mi nocoj.
Kaj se mi ne bi
deklič moj nocoj,
ob tebi se mi takoj
jipi, jipi.
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/