Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 50cent
:arrow: Pridem :!: :juhuhu: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Aleš (in ostali), verjetno ne bo nič narobe, če pridem v družbi moje boljše polovice, ki sicer ni član TF, ampak bi se rad malo preskusil (saj veš - LM se bliža) :D :D :D
Uporabniški avatar
 ales
metkamarjetka napisal/-a:Aleš (in ostali), verjetno ne bo nič narobe, če pridem v družbi moje boljše polovice, ki sicer ni član TF, ampak bi se rad malo preskusil (saj veš - LM se bliža) :D :D :D

Seveda lahko pripeljete tudi nečlane. Mogoče naj bodo bolj pozorni ob prihodu v cilj, da se jim bo pripisal pravi rezultat, moja otroka in ostali štarterji bodo poznali v glavnem le forumovce..
Uporabniški avatar
 Staša
jest tut, jest tut.
verjetno s celotno familijo!
Uporabniški avatar
 milan
Če dobim varstvo za otroke, pridem tudi jaz.

lp
Uporabniški avatar
 Kunec
@kunec: daj nahecaj še Eriko da pride s teboj, potem bo mogoče prišla še kaka moja sodelavka.[/quote]

Aleš kar povabi Nado, prideva oba.
Uporabniški avatar
 raf
Če so kile v ospredju sem pa skoraj med top ten po bdmi-ju :lol:
No da bo stvar malo zakomplicirana me ne bo, ker ravno takrat imam svoj topli obrok na razporedu in si ga ne mislim prikrajašti.
Vseeno pa pohvale za vse udeležence in seveda organizatorja(e), ki so idejo pretvorili v prakso.
Uporabniški avatar
 ales
Tule so še kilometrske označbe, ki jih je vzorno pripravil MihaPr (oz. njegova mašinerija). Seveda bodo jutri označbe tudi na progi.

Slika
 nana
Se že kaj ve, kakšen bo jutri "kulturni program"? :D Sem naredila kar precej reklame za ta tek... in ostalo dogajanje :wink:
Uporabniški avatar
 ales
nana napisal/-a:Se že kaj ve, kakšen bo jutri "kulturni program"? :D Sem naredila kar precej reklame za ta tek... in ostalo dogajanje :wink:

Jutri bo po teku sledila analiza v Brunarici. Tam imamo sicer rezervirano ta veliko sobo, a se bojim, da bomo morali zaprositi, da odprejo še ono steno(vsaj upam, da je snemljiva).

Torej, predvidoma nekaj minut čez sedmo se bo začela Matevževa predstavitev dveh Adventure race-ov, ki se jih je udeležila njihova ekipa. Po moje za kako uro smo dobri. Če vmes še ne bomo obdelali vseh rezultatov in napisali diplom, bosta Alja in Izyemna s fotkami in besedo predstavili njun vzpon na Demavend.

Sledila bo podelitev diplom in daril za vse udeležence, ter podelitev medalj za najhitrejše v kategorijah, absolutno najhitrejše in uteženo najhitrejšo trojico. Po dosedanjih izkušnjah se zadeva zna zavlečt čez deseto..

Še tole obvestilo: do Brunarice pridete tako, da se s štarta/cilja vrnete po isti poti in ko pridete do Mercatorja na desni strani tam parkirate avto. Ob Brunarici (ki je od Mercatorja oddaljena dobrih 50m) je namreč prostora le za kakih 20 avtomobilov. Brunarica pa je ob cesti, ki v križišču z Mercatorjem zavije levo.
 nana
Se že veselim :D Se vidimo...
Uporabniški avatar
 tini
Ojla,

No jaz pa pridem le v brunarco.
Zal mi ne znese, da bi prisel ze na FT in tam branil odlicje..:)

Uzivajte,se vidmo
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tini napisal/-a: No jaz pa pridem le v brunarco.
Zal mi ne znese, da bi prisel ze na FT in tam branil odlicje..:)

Kaj se šparaš za maraton :wink:
Uporabniški avatar
 zlopi
slovon napisal/-a:A res ni n'benga, ki bi imel v avtu prostora za enega slovona :-) in gre iz Ljubljane?
Al sem prevec zivcen in neucakan :)

LP, slovon

... ja jst grem iz LJ in imam še kar nekaj prostora, ne bom pa prav dolgo analiziral :wink:
Lp, zlopi
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA