Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko sladkih km boste pretekli letos?

Več kot 60 km
7
16%
50-60 km
9
21%
40 - 50 km
12
28%
30-40 km
7
16%
20-30 km
8
19%
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega napisal/-a:NA domžalski TF 10ki se je radio Dur spomnil na dobro foro: nagrado za zlato sredino. Morda bi tuid na sladkih6 podelili kaj takega?

A moraš vse izdat :evil:
Uporabniški avatar
 50cent
Vreme napisal/-a:... stran http://sladkih6.gajba.net/ dodal video proge... :D

Ej Vreme, dober tempo imaš....skoraj 3:30min/km :mrgreen: . Če boš tako "haral" tudi na tekmi, te bosta še naša divjaka Miro in Inot gledala v hrbet :twisted:

Lp :)
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:
Vreme napisal/-a:... stran http://sladkih6.gajba.net/ dodal video proge... :D

Ej Vreme, dober tempo imaš....skoraj 3:30min/km :mrgreen: . Če boš tako "haral" tudi na tekmi, te bosta še naša divjaka Miro in Inot gledala v hrbet :twisted:

Lp :)

ja ja, to je bil samo en krog Slika
Uporabniški avatar
 še1PR
Wega napisal/-a:NA domžalski TF 10ki se je radio Dur spomnil na dobro foro: nagrado za zlato sredino. Morda bi tuid na sladkih6 podelili kaj takega?
Al pa za tistga, ki si v pravem vrstnem redu zapomni vse tiste jumbo plakate na desni strani.... :wink: :D
 katrca
hej, Vreme, a si ti kaj v sorodu z Vetrom ? Da bi nam s skupnimi močmi eno lepo soboto naštimala. Kaj praviš ?!
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:hej, Vreme, a si ti kaj v sorodu z Vetrom ? Da bi nam s skupnimi močmi eno lepo soboto naštimala. Kaj praviš ?!

Saj bo lepa :lol: . Sonček bo pa na naših obrazih :wink: .
Uporabniški avatar
 Vreme
katrca napisal/-a:hej, Vreme, a si ti kaj v sorodu z Vetrom ? Da bi nam s skupnimi močmi eno lepo soboto naštimala. Kaj praviš ?!

Vreme vsekakor bo, nič skrbet :D
Uporabniški avatar
 natasa
katrca je napisal/a:
jaz si bom na Sladkih 6 definitivno vzela dekico in knjigo, ker jaz več kot 2 uri in pol ne morem teči, pa če imam tempo 7 ali pa 17. Bom pa drugače uživala v prelepi jeseni v meni nepoznanih krajih.

Vreme napisal/-a:

Vreme vsekakor bo, nič skrbet :D

Je pa res, da boš v dežju mogla knjigico in odejico doma pustit :roll: , ker v odejico zavita ne boš mogla na dežju brat ! :cry:

:wink:
 katrca
madonca, si me nasmejala. lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Očitno bo katrca tekla več kot dve uri 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Glede na dela na avtocesti od Celja do Maribora računajte s kakšno minuto vožnje več in poslušajte prometne informacije.
 katrca
Vreme, razširi vrste tekmovalcev, ker ko ti bomo Celjanke in skorajCeljanke dobitkov natrosile, bo premalo udeležencev. :D

Katrca ( brez dekice in knjigice, ker moram tečt 6 ur, da bom dobila Lenčine denarne dobitke, pa če asfalt grizem )
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:Katrca ( brez dekice in knjigice, ker moram tečt 6 ur, da bom dobila Lenčine denarne dobitke, pa če asfalt grizem )

:juhuhu:

Sicer pa v avtu za dekico in knjigico ne bi bilo prostora!

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
katrca napisal/-a:Katrca ( brez dekice in knjigice, ker moram tečt 6 ur, da bom dobila Lenčine denarne dobitke, pa če asfalt grizem )

:juhuhu:

Sicer pa v avtu za dekico in knjigico ne bi bilo prostora!

Dekleta, moj avtomobilček ima velik prtljažnik :wink: :lol: . Saj sem povedala, da moje nagradice ne zavzamejo veliko prostora no :lol: :wink: .
Katrca, pa ne asfalta grist, saj bodo palačinke no :wink: :lol: .
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA