Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ, se sploh ne pritožuje :lol: :wink: , po moje ga drugač sploh ne bi nikamor spravila :rol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:MojcaZ, se sploh ne pritožuje :lol: :wink: , po moje ga drugač sploh ne bi nikamor spravila :rol:

Sm si kr oddahnila. :lol:
Uporabniški avatar
 bernarda
Lenči :!: Jaz pa mislim, da je tvoj desc zelo pameten.Ve kakšno bogastvo ima in :driver: ( vozi ) , zato je kar brez :ignore: besed in pritožb :!: :!:
 MARDUK
Evo že danes dvignil številko za jutrišnji tek. Za čip ni potrebno nič zalagat denarja, je pa stric za pultom reku, da če ga ne vrneš plačaš 25 evrov. V darilni vrečki sta dva italjanska soka, nekaj reklam za italjanske teke in hrvaške. Dobiš pa zraven en zanimiv tekaški komplet setavljen iz majčke in kratkih hlač z logotipom teka v Gorici. Sem probu majčko doma in je full v redu :) za 10 evrov prijavnine. Številke izdajajo v eni stavbi zraven trga, zunaj na trgu danes še ni bilo neke velike ponudbe tekaške opreme na EXPO. Pri izdaji številk je tudi nekaj ljudi, ki govorijo slovensko tk, da se da vse zmenit. Glede parkiranja jutri se bo treba še znajdet, ker mislijo precej ulic v bližini zapret zaradi tekaške prireditve.
Lep tek vsem skupaj :)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
MARDUK napisal/-a:Evo že danes dvignil številko za jutrišnji tek. Za čip ni potrebno nič zalagat denarja, je pa stric za pultom reku, da če ga ne vrneš plačaš 25 evrov. V darilni vrečki sta dva italjanska soka, nekaj reklam za italjanske teke in hrvaške. Dobiš pa zraven en zanimiv tekaški komplet setavljen iz majčke in kratkih hlač z logotipom teka v Gorici. Sem probu majčko doma in je full v redu :) za 10 evrov prijavnine. Številke izdajajo v eni stavbi zraven trga, zunaj na trgu danes še ni bilo neke velike ponudbe tekaške opreme na EXPO. Pri izdaji številk je tudi nekaj ljudi, ki govorijo slovensko tk, da se da vse zmenit. Glede parkiranja jutri se bo treba še znajdet, ker mislijo precej ulic v bližini zapret zaradi tekaške prireditve.
Lep tek vsem skupaj :)

evo, še zadnjič se pokukala sem gor in ravno fino, ko vidim "sveže" info iz prve roke.

ju3 bo en lep sončen in topel dan, ravno prav za naše podvige :wink:

komaj že čakam, da se pojavimo na štatru - imam namreč kar malo (kot pravi Radolca :wink: ) "pozitivne" treme :?

se vidimo, čau.......
Uporabniški avatar
 Loni
Juhu, jaz sem pa očitno na najboljši poti, da me zloži, bomo videli jutri zjutraj, nekaj me grlo srbi in glava ratuje težka. Me zanima, kako to, da se mi to dogaja če z vikende, med tednom pa skoraj nikoli.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:Juhu, jaz sem pa očitno na najboljši poti, da me zloži, bomo videli jutri zjutraj, nekaj me grlo srbi in glava ratuje težka. Me zanima, kako to, da se mi to dogaja če z vikende, med tednom pa skoraj nikoli.

hitro en aspirin rukni :!: pa pod kovter, ju3 boš pa tip-top. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:
Loni napisal/-a:Juhu, jaz sem pa očitno na najboljši poti, da me zloži, bomo videli jutri zjutraj, nekaj me grlo srbi in glava ratuje težka. Me zanima, kako to, da se mi to dogaja če z vikende, med tednom pa skoraj nikoli.

Bom tudi jaz, da bo čimmanj kašljanja in smrkanja na progi :cry: :oops:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:

Bom tudi jaz, da bo čimmanj kašljanja in smrkanja na progi :cry: :oops:

ja madonc akaj je zdej to :?: :evil:

toliko v akciji, na svežem zraku, pa kr neki bolano :roll: :cry:

dekleta: spat hitro!!!!

jaz grem za relaks gledat en film z mojim "naj" igralcem :D :D :D

čaaaaaaaaaauuuuuu :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Da še jaz malo pojamram; imam težke noge kot svinec in trde kot beton. Najbrž je bilo preveč treninga proti koncu prej pa premalo. Upam, da se jutri vseeno privlečem do cilja!
Kakšnega naj igralca imaš to? A to paše že med jutrišnje ogrevanje al kaj?
Punce pocajtajte se do jutr kdo bo pa krompir metal?Ga mam že v pritljažniku in to 50 kg domačega šenčurskega z 1cm očesci-fant že poganja,ker ve da je jutri poseben dan.
Uporabniški avatar
 maca
A bo jutri v Gorici bolnišnica na koncu mesta?

Kuga mejdun je zdej to. Jest sm se, upam, zlizala iz ta hudga, mi pa ni še nič jasno, kako bom tekla. Ma bom pa hodila, kukr da je važno, a pridem do konca pod dve uri. Egič moj, tokrat boš kr lepo tiho in pridno čakal na en drug svoj trenutek. Drgač te lahko celo doma pustim, tko, da veš. Pa nč ne bo jokanje pomagalo, pa tarnanje. Dragi moj ego, samo tišina te reši, ok? OK.

Grem lepo pančkat.
Uporabniški avatar
 Loni
Evo, ubogala, zadeta od vsega, kar sem najdla, grem zdaj spat in štet patate. Se vidjamo.
Uporabniški avatar
 lenči
Te pa grejmo :lol: :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA