lenči napisal/-a:MojcaZ, se sploh ne pritožuje![]()
, po moje ga drugač sploh ne bi nikamor spravila
Sm si kr oddahnila.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
MARDUK napisal/-a:Evo že danes dvignil številko za jutrišnji tek. Za čip ni potrebno nič zalagat denarja, je pa stric za pultom reku, da če ga ne vrneš plačaš 25 evrov. V darilni vrečki sta dva italjanska soka, nekaj reklam za italjanske teke in hrvaške. Dobiš pa zraven en zanimiv tekaški komplet setavljen iz majčke in kratkih hlač z logotipom teka v Gorici. Sem probu majčko doma in je full v reduza 10 evrov prijavnine. Številke izdajajo v eni stavbi zraven trga, zunaj na trgu danes še ni bilo neke velike ponudbe tekaške opreme na EXPO. Pri izdaji številk je tudi nekaj ljudi, ki govorijo slovensko tk, da se da vse zmenit. Glede parkiranja jutri se bo treba še znajdet, ker mislijo precej ulic v bližini zapret zaradi tekaške prireditve.
Lep tek vsem skupaj
Loni napisal/-a:Juhu, jaz sem pa očitno na najboljši poti, da me zloži, bomo videli jutri zjutraj, nekaj me grlo srbi in glava ratuje težka. Me zanima, kako to, da se mi to dogaja če z vikende, med tednom pa skoraj nikoli.
metkamarjetka napisal/-a:Loni napisal/-a:Juhu, jaz sem pa očitno na najboljši poti, da me zloži, bomo videli jutri zjutraj, nekaj me grlo srbi in glava ratuje težka. Me zanima, kako to, da se mi to dogaja če z vikende, med tednom pa skoraj nikoli.
hitro en aspirin ruknipa pod kovter, ju3 boš pa tip-top.
lenči napisal/-a:metkamarjetka napisal/-a:Loni napisal/-a:Juhu, jaz sem pa očitno na najboljši poti, da me zloži, bomo videli jutri zjutraj, nekaj me grlo srbi in glava ratuje težka. Me zanima, kako to, da se mi to dogaja če z vikende, med tednom pa skoraj nikoli.
hitro en aspirin ruknipa pod kovter, ju3 boš pa tip-top.
Bom tudi jaz, da bo čimmanj kašljanja in smrkanja na progi![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA