Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bolj je bilo mišljeno v tem stilu = toliko, kot so nam računalniki olajšali delo, nam toliko bolj gre na živce in smo jezni, ko nekaj ne dela ;)!
Itak pa je bila moja izjava bolj ugibanje, kot pa karkoli drugega.

Itak pa smo ženske že po naravi neučakane ;)!
Peeps napisal/-a:jst sem dobila bon za obrok (zajtrk in kosilo), ko sem danes prevzela številko. mislim, da to vsaka dobi. Malo poglej v vrečko, če je tam...je pa res polna vrečka! komaj čakam, da vse sprobam:) Se vidimo jutri!! zdej pa sam še vreme rabimo:)

Meni niso dali nobenih kuponov, tako da sem potem šla v šotor za prijave in prijazni organizatorji so mi dali druge bone. Tako sem prišla tudi jaz do zajtrka in kosilca, avta pa žal nisem dobila :D

Drugače pa super duper tek. Letos mi je bilo najboljše :P
Jaz sem bila pa letos na teku, čisto razočarana, ker se mi je to zdel bolj pohod, ne pa tek, ker lansko leto so lepo povedali, da se po desni strani prehiteva, leva je pa za tiste ki tečejo svoj tempo, kle je bila pa gužva za po piz...... in še prve 3 minute se je samo godilo, ker se je zabilo že pri prvem ovinku...prehitevanje je bilo pa nemogoče... :roll:
ok res so se organizarorji bolj potrudili, tko da pohvale! ne vem pa zakaj v paketu nisem dobila natikačev??????? čeprav sem se prijavila že kar prej, ko so bile prijave še po 18€ in majico sem dobila bombažno, ne pa tiste švicic majice, kot ostale....čiš pa tudi ni več imel nalepkee gor od dm teka....
kar je pa najhuje, se ne najdem na listi rezultatov..no glede tega sem pa čisto razočarana :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--(
Živjo,
naj še jaz podam mnenje o letošnjem, sicer mojem prvem DM-ovem teku. Na splošno sem bila zadovoljna z vsem, kar smo dobile od sponzorjev. Seveda pa to ni bil eden izmed glavnih razlogov za mojo prijavo. Glavni namen je bil druženje in zabava.
Zjutraj pridemo na prizorišče dogajanja. Vse lepo in prav. Gneča je bila že takoj nepopisna. Če si želel do zajtrka si se moral prebiti skozi množico žensk, ki so čakale in se "gužvale", da bi prišle do zajtrka. Ok, nekako dobimo tisti jogurt. Čakamo na ogrevanje. Le-to je bilo super, saj se je zjasnilo. Potem je sledila "selitev" na štart in sam štart. Pričakovano smo se ustavile in nadaljevale s sprehodom. Čudežno smo se začele premikati hitreje, začele smo tečti. :roll: In smo tekle spet do naslednjega ovinka, kjer smo se spet ustavile (kasneje sem videla, da jih veliko ne zna tečti v ovinek in ga preteči. Pred ovinkom so se dobesedno ustavile in ga prehodile??!)
Skratka..nekako se mi je uspelo prebijati med množico žensk, ki so tekale, se družile..po teku (vsem, ki ste pritekle v cilj brez poškodb čestitam :) ), so bile stojnice sponzorjev še vedno odprte. Še posebno mi je padla v oči Garnierjeva stojnica. Zakaj? Zato ker nisem mogla verjeti svojim očem, da so ljudje lahko tako agresivni (bile so samo ženske). Delili so namreč neke torbe in ženske so dobesedno planile po njih. Hmm..pri tem se sprašujem, kje je kultura ljudi? Da gredo na živo ali mrtvo in "kosijo" vse, ki so jim na poti. Sama sem šla s kolegico z namenom, da poskušam priti do torbe, samo blizu sva prišli, ko je neka gospa odrinila kolegico in če se le-ta nebi ujela z ene strani in je sama nebi držala z druge, bi lepo padla na tleh. ???? Ženske, kultura je kultura. Ko je nekaj zastonj ni treba podirati vse kar je pred vami. sama vam dam tistih 5eur in vam kupim torbo!! Samo dajte se obnašat kulturno no..sploh pa na taki prireditvi ko je množica res nepopisna..katastrofa res! Obrnili sva se in odšli, saj se nama ni zdelo vredno reskirati kakršnokoli poškodbo zato, da bi prišli do torbe..res ne!

Res sem bila dolga, ampak povedala sem svojo izkušnjo iz tega teka. Drugo leto grem na 10km, saj bo prvi krog bolj za ogrevanje, ker se veliko hodi.. :wink:

Lep pozdrav
no, punce, kako se vam je zdelo? res je, da tale DM tek ni za podiranje rekordov, razen če se že eno uro prej ne postaviš na start, ampak najbolje je, da greš na 10 km, prvega itak prehodiš, ogrevanje, kot pravi _Kathy_ drugega pa resne tek... ampak gre za druženje in meni je bilo res všeč. sem tudi zadovoljna, 10km pod uro, to je bil cilj, tudi dosežen. drugo leto zopet pridem, najbolj mi je všeč, ker tek ni po asfaltu in je v večini skos v senci. organizacija se mi je kljub množici zdela odlična!! :laola se pa strinjam, malo več kulture, drage moje, pa bo vse kul!! :wink: se vidimo drugo leto???? :D
Na DM teku bila prvič. Glede na množico ljudi lahko rečem, da je bila organizacija odllična.

Za otroke tekačic pa žal ni poskrbel nihče. :? Po stojnicah sem spraševala, kdo skrbi za otroke, ki nimajo dodatnega spremljevalca. Nihče ni vedel nič o tem. V gužvi, med neznanimi ljudi ne verjamem, da se kateri otrok počuti prijetno. Tako je moja mala med čakanjem, da zaključim tek, presmrkala med stojnicami. Lahko bi kdo mislil, da vse tekačice na tek ne vlečejo še pol žlahe.
Upam, da bo grajo prebral kdo od organizatorjev in prihodnje leto bdel nad Oskarji.
Meni pa še vedno ne da miru, to, da me ni med rezultati. Kako je možno, da se to zgodi? A zataji čip? So morda rezultati nepopolni in jih bodo še popravili( čeprav v to dvomim)? Kam bi se obrnila, da bi vprašala koga od za to odgovornih?
Meni pa ni bilo všeč. Sploh, če primerjam s prejšnjimi leti. Čisto preveč tekačic na taki ozki progi. Ženske so bile kot pobesnele, se odrivale…ena reva je prav fajn padla, ko jo je druga ob prehitevanju spotaknila. Ne vem, a tistih 15 sekund boljši rezultat res toliko nekomu pomeni, da zato dobesedno ogroža druge? Rezultati so pa itak precej nerealni. Razen morda za tiste, ki so štartale spredaj. Ostale imajo rezultat bolj po stopnji agresivnosti, kot po tekaških sposobnostih.
Med rezultati po letnikih tudi mene ni, no sem pa na skupni listi. Ko sem hotela dvignit štartno številko (v Citparku) me niso imeli med prijavljenimi, čeprav sem se prijavila že v začetku maja.
V kolikor naslednje leto organizatorji ne bodo kaj storili (druga proga, štart v več skupinah…) se tega ne grem več…
Jaz sem bila tudi prvič in zadnjič. Očitno nisem tip za take masovke na tako ozki progi. Prenevarno je. Sicer čist luštno druženje pa vse, ampak za čist vsako stvar se je bilo treba gužvat pa prerivat. Od prevzema majčk naprej...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA