Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jaz tudi pakiram. Pismo, se mi zdi, da je lažje, ko si v tujini in nimaš suporta. Tista dva gela, ostalo se pa paseš po postojankah. Zdaj pa že tretjo gajbo nosim v avto, pa še razmišljam, kaj sem pozabil. :D

Joj, spat bo treba, vstajamo ob 2.00 zjutra, da bomo pravočasno gor.

Se vidimo v Celju in Cilju. ;) :laola
Dobro jutro...nekateri so že na poti, drugi odpirajo očke :wink: ....še malo pa se vidimo v Celju :clap: in potem v cilju :D ...če ne boste prehitro pobegnili, za polžke danes niso najboljši pogoji, vlaga je ob Savinji samo do Mozirja, potem pa moramo mi sliniti asfalt :--
Uživajte :laola
PA JE ZA NAMI MARATON CELJE-LOGARSKA DOLINA... ŠTARTAL BI Z VESELJEM IZ CELJA, TO MI JE ŽELJA VSAKOLETNA, A ŽAL SPREMLJEVALCA ZA TAKO DOLGO RELACIJO NE DOBIŠ VEDNO... PA ZATO TEKMUJEM IZ LUČ, 2x je bila moja spremljevalka bela palica in enkrat letos mična gospodična... Hvala Katja...
5 x iz Celja, 1 x iz Ljubnega, in 3 x iz Luč, to je moja bera maratona Celje-Logarska dolina... Najbolj doživeti moji začetki, so bili iz Celja, v spremstvu Žana Valenčaka iz društva pohodnikov in maratoncev. Žan tisočkrat Ti hvala za moje začetke...
Imel sem pa tudi to čast v mojem življenju, da sem osebno poznal enega izmed treh ustanoviteljev tega pohoda, fotografa Zorkota... Jože, moj sosed je bil zame car... Dajal mi je vzpodbudo in moralno podporo pri tekih... Neštetokrat sma se srečevala na peš tekaških poteh... Relacija Celje-Šmartno v Rožni dolini-gora Kunigunda je bila najina nedeljska tura... Sedaj je moja, v spominu nanj...
Se vidimo naslednje leto, morda na štartu iz Celja... Nikoli se ne ve, kam nas tekaška pot zanese...To je TO... :D Srečno...
Mikalo me je, da bi se prijavila na najdaljšo progo, vendar bi bila to nora
odločitev , saj je minil komaj teden po svetovnem prvenstvu na Poljskem
in to v krutih razmerah. Zato sem se odločila za krajšo pot LJUBNO.
Tekla sem v tempu uživanja in podoživljanja preteklih šestih najdaljših tekov
iz CELJA DO LOGARSKE.
Ja, vreme nam ni bilo naklonjeno, pa je zato narava na tem koncu
tako bogata z čudovitimi pogledi na planine, ki sem jih že tudi nekoč prehodila.
Na koncu pa še čestitam vsem, ki ste se odpravili na pot
CELJE LOGARSKA in skupaj z mano uživali ali trpeli , vse pa smo naredili
le zase, za svoje zdravje in dobro počutje in kar je naj lepše :
PRIJATELJSKO DRUŽENJE !
ZdravkoC napisal/-a:
5r002 napisal/-a:
Čeprav nisem videl seznama, mislim da poznam odgovor na zadnje vprašanje... :beer: :toast:

:lol: Se vidimo v nedeljo!

A zato si danes dal za pir :lol:

Tudi zato ja. Pa še od prejšnjega leta sem ti ga bil dolžan (za fotke). :D
Kje bo pa regeneracija po Sparti? :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA