Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 predrag
8) ... organiziran je prevoz garderobe in tekmovalcev po potrebi ter posebej prevoz tekmovalcev po maratonu do starta (Savudrije, Buja, Grožnjana) ali cilja (za slučaj posamezneg odpoveda tekmovalca) v Novigrad.
Se pravi 1) BUS/48 s. Novigrad - Savudrija 2) BUS /28 s.Novigrad - Buje - Grožnjan
 klopotec
predrag napisal/-a:8) ... organiziran je prevoz garderobe in tekmovalcev po potrebi ter posebej prevoz tekmovalcev po maratonu do starta (Savudrije, Buja, Grožnjana) ali cilja (za slučaj posamezneg odpoveda tekmovalca) v Novigrad.
Se pravi 1) BUS/48 s. Novigrad - Savudrija 2) BUS /28 s.Novigrad - Buje - Grožnjan

Zdaj pa ne razumem. A je organiziran prevoz na štart v Savudrijo ali pa moraš iti z redno avtobusno linijo. Kdaj je torej odhod avtobusa in kje avtobus stoji. Malo bolj jasen odgovor prosim.
Ker v enem prejšnem postu je eden napisal, da je govoril s Predragom in da mu je rekel, da prevoza ni. Ker da bi že zjutraj tekel na štart v Savudrijo mi pa ni. Trenutno me drži neka mala virozica in mi bo sama proga kar velik zalogaj.
Uporabniški avatar
 bernarda
klopotec napisal/-a:
predrag napisal/-a:8) ... organiziran je prevoz garderobe in tekmovalcev po potrebi ter posebej prevoz tekmovalcev po maratonu do starta (Savudrije, Buja, Grožnjana) ali cilja (za slučaj posamezneg odpoveda tekmovalca) v Novigrad.

Zdaj pa ne razumem. A je organiziran prevoz na štart v Savudrijo ali pa moraš iti z redno avtobusno linijo. Kdaj je torej odhod avtobusa in kje avtobus stoji. Malo bolj jasen odgovor prosim.
Ker v enem prejšnem postu je eden napisal, da je govoril s Predragom in da mu je rekel, da prevoza ni. Ker da bi že zjutraj tekel na štart v Savudrijo mi pa ni. Trenutno me drži neka mala virozica in mi bo sama proga kar velik zalogaj.[/quot

Svetujem ti, da se povežeš s Predragom, ker o jutranjem prevozu na štart ni bilo govora.Govor je bil samo po koncu maratona, ter med tekom, po potrebi, če je potrebno odpeljati tekače na štarte. 8)
Uporabniški avatar
 Sebi
@Klopotec: zjutraj ni prevoza na štart. Sam se pripelješ na štart, parkiraš avto, odtečeš. Iz cilja je prevoz nazaj na štart, kjer imaš parkiran avto. Tako je bilo tudi lani.
Mene je zmedlo samo to, ker so se širile govorice, da je organiziran prevoz tudi zjutraj... Torej to ne drži!
 klopotec
Tako torej.
Ampak Predrag bi pa lahko odgovoril, če gre zjutraj kak avtobus iz Novigrada v Savudrijo in ob kateri uri. Ker če grem zjutraj z avtom iz Nov. v Savudrijo, potem, če pridem v cilj, ves polomljen iz Nov. ponovno v Savudrijo in potem nazaj v Nov. , pa še dve kolesarke zraven. Đumbus.
 zuli25
Pozdrav.Imam mogoče nekoliko smešno vprašanje, pa vendar,a rabiš za plačilo štartnine kune,ali lahko plačaš z euri :).
Uporabniški avatar
 natasa
fanči napisal/-a:kune :wink:

SAMO KUNE :shock: :?:
Nazadnje spremenil natasa, dne 18 Dec 2008, 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
 zuli25
Hvala za odgovor :) , se vidimo v Istri.
Uporabniški avatar
 lonely
Euri in Kune
Uporabniški avatar
 natasa
lonely napisal/-a:Euri in Kune

hvala

:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
:lol: :lol: Eure imate lahko v žepih, kune pa ne, ker nekaj rade jejo :oops:
 klopotec
Vrmenska napoved za Novigrad za nedeljo.

Zjutraj 3, čez dan 13 stopinj in delno oblačno.
Uporabniški avatar
 Z*
Komaj čakamo, ja, ampak pravkar me je nekdo klical in vprašal, če gremo kljub politični situaciji. :shock: Ko sem mu presenečeno rekla, da ja, mi je razložil, da so bili znanci prek meje službeno in so jim obmejni organi sosednje države delali ful težave. :shock: :shock: To nas seveda ne bo odgnalo, ampak ni pa dober občutek. :roll: V prtljažniku bomo imeli 2 becikla, upam, da se nanju ne obesijo ... :evil:
Predrag, daj malo skuliraj tiste na meji, saj gremo samo migat!!! :hello:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA