Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Špelca, tvoja prisotnost očitno pozitivno vpliva name. :D
Uporabniški avatar
 Sončka
Vidim da je kar nekaj navijačev, ki ne boste tekli. :clap: No fino, bom imela družbo... (seveda bomo skupaj navijali za tekače, ni dileme!! :toast: )

Lp, Sončka
 Marinka
Hojla, še enkrat se prijavljam. Ne vem, kaj se je zgodilo, ampak me ni na seznamu. :cry:

Bojanu sem včeraj poslala zasebno sporočilo o ponovni prijavi. Če ga nisi dobil, potem prosim, če mi pošlješ sporočilo, da to urediva po telefonu.
Hvala. :wink:
 bojanm
Marinka si na seznamu.
seznam
Še enkrat ponavljam vsi,ki greste poiščite na seznamu,
sej ni tako teško.
Veliko zabave pri dvigu številk.
Uporabniški avatar
 pajo
Ne glede na rezultat mislim, da bo to 1 lep dan - pa tudi zabaven vsaj glede na ekipo, ki se prijavlja.
 nana
Pa poglejmo še današnja plačila:
- Loni, ok
- Maca56, ok
- spela*, ok
- tae, ok
:D
Uporabniški avatar
 IRA
Erm ...

Nekje sem zasledila, da se bo ob 12h že jedlo :roll: ...
A boste vi mene počakali, da odtečem svoje ali se raje zmenim še za kak back up plan prevoza proti domu :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Erm ...

A boste vi mene počakali, da odtečem svoje ali se raje zmenim še za kak back up plan prevoza proti domu :twisted: :twisted: :twisted:

IRA, zate bo v našem avtu še vedno prostor, samo jaz dvomim, da boš ti kakšen problem glede odhoda :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:

IRA, zate bo v našem avtu še vedno prostor, samo jaz dvomim, da boš ti kakšen problem glede odhoda :lol:

Dobro je - back up plan obstaja :cast1:
 nana

Lani s tem ni bilo nobenih težav. :D
Uporabniški avatar
 pajo

Misliš biti za mano v cilju? :D Ne heci se ! Ne bova lačna.
 bojanm

IRA odhod busa je predviden ob 14-tih,če koga ne bo imam(o)
njeno,njegovo mobi številko,dober trik ane.
pasta je 12-tin dalje,dobiš jo tudi ob enih,vsaj lani je bilo tako.
Vse piše(skoraj :oops: )
tukaj
Z nasmehom polepšajte dan,sebi in drugim.
 nana
Iz lanskih izkušenj bo ob 14h za ta počasne res mogoče malo hitro ali pa bolj "na knap". Pol ure bi se kar poznalo. Se pa zavedam, da je tistim, ki pridrvijo v cilj po uri in pol že malo odveč čakat :wink:
Pri tuših je bila lani kar gneča, še večja pa pri fenu (sušenje las je bilo lani posebno doživetje). :D
 bojanm
Za uro se lahko še dogovorimo,tudi na busu,
za vse mora štimat.
14,30 ali 15,00
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com