Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 50cent
Itak, da sem zraven :juhuhu: .

lp :)
Uporabniški avatar
 Loni
Glede na to, da bo plac zame in za nekaj dlak v supermobilu, pridem tudi jaz te štenge preštet. Edino ena stvar me lahko ustavi, trgatev se mi obeta tisto soboto, ma ni še zihr.
Uporabniški avatar
 še1PR
LoniM napisal/-a:Glede na to, da bo plac zame in za nekaj dlak v supermobilu, pridem tudi jaz te štenge preštet.
Kako to misliš? A boš mela ti tud pasjo žlahto s sabo? :wink: :lol: Da ne smetiva preveč s temi pasjimi dlakami... :wink: :lol: , a boš mela une THE piškote tud? :roll: :roll: Sej veš ktere, a ne?! :roll: :wink: :lol: Sej če je treba greva lahko tudi čez Vrhniko... po čokolado... :roll:
 DARKO no.1
Tudi jaz se ta trenutek prijavljam za tek po Kalvariji.Lani je bilo odlično in bi bilo škoda tudi letos ne biti zraven,pa še Kalvarija je kraj moje najstniške mladosti.Komaj čakam !!
Uporabniški avatar
 INOT
Vreme napisal/-a:Če si mislil to progo (označeno z rdečo)
http://www.geopedia.si/#L561_F380_b2_x5 ... 8613.5_s16

je verjetno govora o 3,5 km. Drži??

Prvotno je bil v načrtu en krog dolg 3200m, vendar, če se že gremo neko tekmo pol morate prit malo trpet :D

V razpisu nisem navedel, da bosta tudi letos kategoriji enotni- moška in ženska prvi trije v vsaki kategoriji pa prejmejo pokale.
Uporabniški avatar
 Sebi
Tudi jaz se prijavljam. Zaenkrat še ne vem ali kot merilec ali kot tekmovalec (sebomozmenilidoma PRESS).
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Joj, to bo ful dobro! Problem je le, da sem takrat še v Španiji na zapoznelih počitnicah... :? Škoda, kakšna medalja bi mi ful prav prišla - tako za vzpodbudo pred LM :D
Uporabniški avatar
 Loni
še1PR napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Glede na to, da bo plac zame in za nekaj dlak v supermobilu, pridem tudi jaz te štenge preštet.
Kako to misliš? A boš mela ti tud pasjo žlahto s sabo? :wink: :lol: Da ne smetiva preveč s temi pasjimi dlakami... :wink: :lol: , a boš mela une THE piškote tud? :roll: :roll: Sej veš ktere, a ne?! :roll: :wink: :lol: Sej če je treba greva lahko tudi čez Vrhniko... po čokolado... :roll:

Ne, ne, ta blond kocine bodo ostale doma na Primorskem, čez Vrhniko pa ne bo treba, sem že dofilala zaloge :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Zanimanje očitno je, trenutni kandidati pa so:

1. ZdravkoC
2.miroR
3.Vreme
4.50cent
5.ero
6.DARKO no.1
7.semjul
8-še1PR
9.loniM
10.Sebi
11.spela*
Uporabniški avatar
 Z*
Ko bi bila končno sposobna priti na eno tako lepo domačo prireditev, pa ne morem, ker me takrat ni v MB ... :evil: To je pa huuda škoda ... :( Se bom kar zjokala :cry:, ko vem, kako fino vam bo ... Kalvarija je jesni čudovita (tudi sicer) in zdaj so uredili okolico, tako da je pravi užitek potekavati tam okoli ...
Želim vam leeep tekaški dan ... :TF)
Uporabniški avatar
 50cent
13. INOT :-- .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA