Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

klopotec
ZdravkoC napisal/-a:
klopotec napisal/-a: In kako si se ti odločil ZdravkoC?

Na junijsko sem že prijavljen, marčevska pa mi ni preveč blizu, ker imam pomisleke, da bom potem od pomladi naprej skurjen.
Ker sem se pa že parkrat z MirotomR pogovarjal o tej zadevi, me je pa začelo malce srbet po podplatih. Če bi organizator prevzel tudi organizacijo vmesnih počitkov, nočitev in prehrane, bi bila odločitev veliko lažja.
@Klopotec, če (ker) boš junija na Balatonu, mi boš peljal en gel :?: :wink: Mislim, da bo tokrat večja gneča. Pred soncem se bom bolj zaščitil, med tem pa še pogledoval v nebo in prosil za usmiljenje :twisted:

V enem letu dvakrat okoli Balatona je morda res malo preveč. Je pa seveda marčna varianta mnogo lažja. Štiri etape, vmes počitek, proga krajša za 20 km, ni vzponov. Vreme je pa tako, lahko je boljše, lahko je slabše.
Za organizacijo pa po moje ni tak problem. Prenočišč in oštarij za prehrano je dovolj. Pa vse se da vnaprej rezervirat.

Za junij pa ni problem. Peljem kar hočeš in pustim na okrepčevalnici kjer ti paše. Se bomo dogovorili.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Mene vseeno tudi bolj mika enodnevna :) bom videl kak bom priden s treningi in "ogrevalnimi" teki v lastni režiji...

Ti pol zraven kupimo prikolico za kolo pa gele not naložimo pa hladilno torbo :lol:
 klopotec
Uroš Sobočan napisal/-a:Mene vseeno tudi bolj mika enodnevna :) bom videl kak bom priden s treningi in "ogrevalnimi" teki v lastni režiji...

Ti pol zraven kupimo prikolico za kolo pa gele not naložimo pa hladilno torbo :lol:

Če bo enodnevna si res super. Ampak, večini se zavleče v dvodnevno. Za gele bo pa tudi brez prikolice dovolj placa.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Uroš Sobočan napisal/-a: Mene vseeno tudi bolj mika enodnevna ...
... kupimo prikolico za kolo pa gele not naložimo pa hladilno torbo :lol:

Na kolo ti namontiramo še dinamo, da bo hladilnik celo pot laufal in bo pivo hladno :wink:

Sem se pa nasmejal temu citatu
Klopotec napisal/-a:Če bo enodnevna si res super. Ampak, večini se zavleče v dvodnevno
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Klopotec napisal/-a:Če bo enodnevna si res super. Ampak, večini se zavleče v dvodnevno

Pa tudi če bo zašla v dvodnevno...glavno je da se mamo fajn, da se spet malo srečamo in da naredimo tisto kaj mamo najrajši... premagamo samega sebe.
Uporabniški avatar
 miroR
Vse je nekam utihnilo,glede tega 4 - dnevnega etapnega teka.Zanima
me,če se je kdo izmed Slovencev prijavil.Do 20.februarja je štartnina še
130 EUR,nato pa že 150 EUR.

:lauf:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vem zakaj je vse tiho.

Se mi zdi, da je @Klopotec nabavil neko napravo, kot je pisal v neki drugi temi. Sedaj je menda priklopljen na elektrode, da si fila akumulatorje.
Tudi korenček ni več to, kar je bil :wink:

Te nove naprave ti omogočajo (baje), da se regeneriraš že preden greš laufat. :roll:
Vsaj, kolikor sem razumel namig @Klopotca ob zanimanju za proizvod.

To bo pa menda vse, kar se tega teka tiče :D
 klopotec
Moja odločitev je dokončna. Za Super Balaton letos še nisem pripravljen. Pridno pa se bom pripravljal za naslednje leto in upam da bom takrat pripravljen. Treba je biti realen in ne poskušat za vsako ceno. Štirje ultramaratonu v štirih dneh so za mene zaenkrat še preveč.
Vsem, ki pa boste tekli, pa želim obilo uspeha.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klopotec napisal/-a:Moja odločitev je dokončna.

Ful si resen ratal, čuj pubec :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA