- 05 Dec 2008, 12:07
V enem letu dvakrat okoli Balatona je morda res malo preveč. Je pa seveda marčna varianta mnogo lažja. Štiri etape, vmes počitek, proga krajša za 20 km, ni vzponov. Vreme je pa tako, lahko je boljše, lahko je slabše.
Za organizacijo pa po moje ni tak problem. Prenočišč in oštarij za prehrano je dovolj. Pa vse se da vnaprej rezervirat.
Za junij pa ni problem. Peljem kar hočeš in pustim na okrepčevalnici kjer ti paše. Se bomo dogovorili.
ZdravkoC napisal/-a:klopotec napisal/-a: In kako si se ti odločil ZdravkoC?
Na junijsko sem že prijavljen, marčevska pa mi ni preveč blizu, ker imam pomisleke, da bom potem od pomladi naprej skurjen.
Ker sem se pa že parkrat z MirotomR pogovarjal o tej zadevi, me je pa začelo malce srbet po podplatih. Če bi organizator prevzel tudi organizacijo vmesnih počitkov, nočitev in prehrane, bi bila odločitev veliko lažja.
@Klopotec, če (ker) boš junija na Balatonu, mi boš peljal en gel![]()
Mislim, da bo tokrat večja gneča. Pred soncem se bom bolj zaščitil, med tem pa še pogledoval v nebo in prosil za usmiljenje
V enem letu dvakrat okoli Balatona je morda res malo preveč. Je pa seveda marčna varianta mnogo lažja. Štiri etape, vmes počitek, proga krajša za 20 km, ni vzponov. Vreme je pa tako, lahko je boljše, lahko je slabše.
Za organizacijo pa po moje ni tak problem. Prenočišč in oštarij za prehrano je dovolj. Pa vse se da vnaprej rezervirat.
Za junij pa ni problem. Peljem kar hočeš in pustim na okrepčevalnici kjer ti paše. Se bomo dogovorili.