Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko sladkih km boste pretekli letos?

Več kot 60 km
7
16%
50-60 km
9
21%
40 - 50 km
12
28%
30-40 km
7
16%
20-30 km
8
19%
Uporabniški avatar
 Vreme
nana napisal/-a:
Tatjana napisal/-a:jaz sem pod sklic napisala najprej sladkih 6 in šele nato ime. Če hočeš, ti pošljem potrdilo o plačilu.

Jaz sem naredila isto kot Tatjana. Plačala sem v ponedeljek zjutraj. :wink:

Ne nista vidve pri vaju je bilo lepo razvidno kdo je plačal, sicer pa se je eden že našel!!
Uporabniški avatar
 natasa
Si nikakor ne morem predstavljat, da bi nardila 60 km v kilometrskih krogih.
Bi bilo zanimivo poskusit koliko zmore moja glava. Še malo premislim preden se prijavim
:roll: .

:wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
natasa napisal/-a:Si nikakor ne morem predstavljat, da bi nardila 60 km v kilometrskih krogih.
Bi bilo zanimivo poskusit koliko zmore moja glava. Še malo premislim preden se prijavim

Nataša nisi edina ki tako misli, še sam sem se lani srečeval s podobnimi vprašanji. Pa ti povem v prijetni družbi je vse lažje :D , pa še eno prednost ima ta krog, končaš ali nadaljuješ lahko kadarkoli se ti zahoče :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Si nikakor ne morem predstavljat, da bi nardila 60 km v kilometrskih krogih.

Za zmagovalko Logarskih 75 je tole "mala malica", na vsak kilometer je postojanka :wink: , v "glavi" si pa itak zelo močna.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Jaz sem tudi mala "prpa" kar se tiče 6 ur teka. Sploh glede zadnje poškodbe, ki je nekje za silo sanirana, nevem pa kaj bo po LM...

OK, v principu lahko pretečem samo par krogov, recimo vsako uro enega ampak nisem prepričan, da bi takšen dril vzdržal. Prej bi "zbezljal" dokler si ne bi potrgal še tistih par ligamentov, ki nimajo brazgotin...:oops:

Uff, koliko prevezovanja bo še potrebno med mojimi nevroni... :wink:

Kakorkoli, sem v procesu "cincanja"...
Uporabniški avatar
 Vreme
Samo saj vem kaj misliš, tako da bom ostal kar se tebe tiče kar brez besed :cenz: :D
Uporabniški avatar
 AVI
ups...."maj mistejka tu mejka"...rešena dilema....pomota datuma sta različna....
Uporabniški avatar
 natasa
[quote=
"lenči"]

Za zmagovalko Logarskih 75 je tole "mala malica", :wink: , v [/quote]

Hvala Lenči, upam, da nekoč bom.

Uporabniški avatar
 Samo:-)
Konec "cincanja", odločitev je tu: PRIDEM. :driver:

Se že veselim dobre družbe in spoznavanja Sladkega vrha! :juhuhu:

@Vreme: Prijavnina nakazana, mail z zahtevanimi podatki poslan, scenzuriran stavek pa mi poveš v torek na treningu :D
Uporabniški avatar
 Vreme
@ Vencelj ni problema ti se kar prijavi predno boš prišel do pošte!

Samo:), kaj naj rečem... :cenz: :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Da se bomo še prej malo hvalili, sem na prvi strani dodal anketo :arrow: :lauf:
Uporabniški avatar
 še1PR
Vreme napisal/-a:Da se bomo še prej malo hvalili, sem na prvi strani dodal anketo :arrow: :lauf:
Vreme, kaj pa opcija: Pojma nimam? :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com