Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 rebolj
Predstavitev sponzorjev našega teka:

Slika

Enega izned produktov bomo izžrebali, drugega bo dobil eden izmed najhitrejšev tekačev ali tekačic: Forerunner 50 HR + FP- športna ura brez GPS sprejemnika, z vgrajeno brezžično tehnologijo ANT+Sport in samodejno sinhronizacijo.

Slika Silvaprodukt

Naš sponzor vam bo pripravil paket, ki ga bomo izžrebali. Podjetje trži izdelke:
SILVANOLIN je eden izmed okolju najprijaznejših pripravkov za zaščito lesa.
STIPOL-AF je disperzijski premaz na osnovi umetnih smol in polnila. Je učinkovito sredstvo za zaščito lesa listavcev pred pokanjem in piravostjo.
SILVANOL - osnovna zaščita lesa na vodni osnovi
Uporabniški avatar
 rebolj
Dodan uradni RAZPIS tekmovanja.

V Dolskem, lahko zapišem, vse po starem. No, skoraj vse :D
Da se bomo izognili mučnemu čakanju pri žrebanju, bomo med vse izžrebali 10 praktičnih nagrad. Le-te ne bodo skromne, saj jih bomo s pomočjo naših donatorjev in sponzorjev posebej izbrali samo za vas.

Ločili bomo prijave po progah. Za tiste, ki se boste prijavili v predprijavi, bomo pripravili poseben prostor izven avle, kjer so običajno potekale prijave :D Tako ne bi smelo prihajati do prevelikega čakanja v vrsti.

Seveda pa bom vsa aktualna obvestila podajal sproti :P
Uporabniški avatar
 MihaPR
Odlično, tek se razvija, tudi na strani pokroviteljev (vidim, da je Garmin stopil v akcijo tudi drugje, poleg treking lige).

Če se bo le dalo, se oglasimo.
 spela*
Samo dvigujem temo - da ne pozabite, preden začnete delati načrte za praznike. :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
spela* napisal/-a:Samo dvigujem temo - da ne pozabite, preden začnete delati načrte za praznike. :wink:

Nismo pozabili samo, da bomo zdravi pa bo. :D
 docca
Jaz imam tudi tega v planu, ker mi je blizu. sploh sedaj, ko bom imela nove goratex copate :D Mi pa te višinske razlike niso jasne: a je to dosti klanca, kaj takega, kot bo v Velenju, ali huje?
Uporabniški avatar
 vencelj
Progi v Velenju in v Dolskem nista primerljivi niti po kilometraži niti po profilu. Profil in zemljevid proge v Dolskem sem si ogledal na http://www.dol.si/sddolsko/Tek/Novoletn ... razpis.pdf , seveda pa jo tudi poznam, ker sem tam že večkrat tekel. Od 5. do 8. km se kar vzpenja (z eno vmesno ravnino), tam dobimo cca. 130 m višine, nato pa se spet spušča (po asfaltu) par km. Zadnjih 5 km je skoraj ravninskih po isti cesti, kot smo tekli že prej s štarta...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 pajo
Docca dobro se sopiha v klance. Oglej si slike od lani pa ti bo vse jasno.
 docca
Hvala obema. Jaz sem pa še hotla eno zraven pripeljat. Madon, bi me klela v tistih klancih.
Uporabniški avatar
 Pero
Zelo luštn tek in prijazni ljudje!!!
Pridem!!
 Milena
Živjo,
iskala sem možnost, da bi se letos udeležila še kakšnega teka in sem našla 19. novoletni tek Dolsko. Pregledala sem razpis in ugotovila, da je diskriminatoren do žensk, pa tudi do moških glede na starost. Poglejte si razpisane kategorije in jih primerjajte za moške in ženske.
Stara sem 57 let in ženska, tekla bi na dolgi progi. Ne spadam v nobeno tekmovalno kategorijo in kot so mi organizatorji odgovorili, lahko tečem le ljubiteljsko. Ne gre za nagrado, niti računala nisem nanjo, tako ali tako tečem iz veselja. Gre pa za princip. Sramota, teka se ne bom udeležila.

Tekmovalne kategorije:
DOLGA PROGA M1 moški do 30 let
M2 moški od 31 do 40 let
M3 moški od 41 do 50 let
SREDNJA PROGA M4 moški od 51 do 60 let
M5 moški nad 61 let
Ž1 ženske do 35 let
Ž2 ženske od 36 do 45 let
Ž3 ženske nad 46 let
KRATKA PROGA K mešano

Posameznik lahko teče tudi na progi, na kateri ni razpisana njegova kategorija (netekmovalni kategoriji). Za te kategorije organizator ni pripravil praktičnih nagrad. Moški nad 50 let lahko teče na dolgi progi pod kategorijo M3. Odločitev se posebej sporoči pri prijavi.

DOLGA PROGA Ž4 ženske
SREDNJA PROGA M6 moški do 50 let
Uporabniški avatar
 petka
Milena napisal/-a:Pregledala sem razpis in ugotovila, da je diskriminatoren do žensk, pa tudi do moških glede na starost. Poglejte si razpisane kategorije in jih primerjajte za moške in ženske.

Meni tudi ni jasno, zakaj ženske ne spadamo v tekmovalno kategorijo na dolgi progi? :? Kakšna logika... :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA