dannae napisal/-a:Seveda je pa najlažje obračat kozarce s pivom, tud če Alešu v toplih krajih sigurno prijajo bolj kot Lojzetu tule na mrazu..
Kaksno obracanje kozarcev neki..Arabia-zero alkohol za voznike, tko da je Alenka sama praznila whiskey, piva pa sploh vidli nismo..
Tkole, se prvo porocilo zaenkrat se iz Istambula..
Izlet je bil fuuul lusn. Smo se naplavali v morju, ogledali Dubaj, Abu Dhabi, vzhodno obalo, Al Alain. Videli kilometre pescenih plaz, puscavskih sipin, kamel, datljevih nasadov, v nebo segajocih neboticnikov, manj, bolj in prevec razkosnih hotelov, na milijone novo zasajenih dreves, zuborecih vodnjakov, neverjetno urejenih avtocest, prijetnih gorskih cestk, strmih gorskih prelazov, zanimivih soukov, bahavih mallov, smucisce..
Aja, tek je bil pa poglavje zase..Marko je v Emirate prisel ze z injekcijo iz Istambula, potem smo se malo obiskovali zdravnike v RAKu, a do petka se je zdravje tudi njemu uredilo. Na dan tekme je mocno pihalo, na cilju je bilo po moje ene 28 stopinj. Startala sva skoraj iz prve vrste, Marko je takoj potegnil, meni je uspelo ene 5 km drzat v ciljnem tempu, potem pa so me zaceli grabit krci v zadnji stegenski misici, najprej v desni nogi, potem pa se v levi. In je bilo treba spustiti tempo, seveda hoditi in tko so sla mesta po zlu. Se tam na 16km sem bil s Svedom, ki je bil na koncu tretji. A tokrat se mi zal ni izslo.
Ne vem sicer kaj bom moral spremeniti, najprej seveda k "mojemu" Luku na masazo, saj me zdajle se vedno, kljub plavanju, stegni se vedno bolita tudi pri hoji.
No, ampak zdaj sele postaja stava zanimiva, a o tem v drugi temi..