Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
javor, hvala za ta link.

Več bo sicer povedal Aleš, meni pa se zdijo zanimivi naslednji podatki:
- Bruto in neto čas popolnoma enaka (mar to pomeni štart iz prve vrste ?)
- Če pogledam 5ko je ciljal na tempo 4:00
- Do 10ke je izgubil eno minuto, kar še ni panike
- Do 15ke še 2 minuti
- Do konca z enakim tempom tam okoli 4:25 če se ne motim
Moje mnenje: prehiter začetek (to je drugače tudi moja večna napaka)
- Številke o tempu in hitrosti mi niso jasne :idea:

- Kljub temu, da nov rekord ni padel, na koncu, če se ne motim in če sem prav pogledal, še vedno 1. mesto v svoji kategoriji, kar je bilo pa tudi bistvo te tekme, če se ne motim.

Čestitke. Res znaš zbrati pravo tekmo. :D
Uporabniški avatar
 nada
Tae a si pri svojih analizah upošteval razdaljo.....se mi zdi, da ni čisto 21.098 :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Distance: 21.0975 K

Časi, ki sem jih analiziral so približki glede na videne vmesne čase.
Uporabniški avatar
 dannae
lojzeP napisal/-a:upam pa, da tudi sedaj navijačice ne bodo jezika šparale :roll:

Aleš, mislim, da je bilo tole za ogrevanje sezone odlično... Ogret si sigurno. Niti slučajno si ne predstavljam it iz tehle naših -15 stopinj na skoraj več kot 50 stopinj več... predvidevam, da si tekel na okoli 35 stopinj... Torej jest se do prve vode še prvlekla ne bi, kaj šele tako tekla...
Seveda je pa najlažje obračat kozarce s pivom, tud če Alešu v toplih krajih sigurno prijajo bolj kot Lojzetu tule na mrazu.. :toast:

Aleš čestitke in prijetno plavanje in raztegovanje še naprej.... Cajta maš pa še dovolj... :wink:

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 klatez
tae napisal/-a:...
- Kljub temu, da nov rekord ni padel, na koncu, če se ne motim in če sem prav pogledal, še vedno 1. mesto v svoji kategoriji, kar je bilo pa tudi bistvo te tekme, če se ne motim.

Čestitke. Res znaš zbrati pravo tekmo. :D

Mislim Tae, da to ne drži:
http://www.championchipuae.com/results/ ... o_show=200
Aleš je bil deveti. Kljub temu pa :clap:
Je pa bil Marko Skerlep drugi. Bravo! :cast:

Tako da nekaj stroškov imajo povrnjenih... :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Aleš še moje čestitke!

Dana,ti se pa ne podcenjuj.

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Laufer
Tekmovalci stari 45 let :lol:

Čestitke obema za dobre uvrstitve. :clap:
Jaz še vedno verjamem, da bo Alešu uspelo.
 nana
Laufer napisal/-a:Čestitke obema za dobre uvrstitve. :clap:
Jaz še vedno verjamem, da bo Alešu uspelo.

Ne bi se mogla bolj strinjat :lol:
Uporabniški avatar
 ales
dannae napisal/-a:Seveda je pa najlažje obračat kozarce s pivom, tud če Alešu v toplih krajih sigurno prijajo bolj kot Lojzetu tule na mrazu..

Kaksno obracanje kozarcev neki..Arabia-zero alkohol za voznike, tko da je Alenka sama praznila whiskey, piva pa sploh vidli nismo..

Tkole, se prvo porocilo zaenkrat se iz Istambula..

Izlet je bil fuuul lusn. Smo se naplavali v morju, ogledali Dubaj, Abu Dhabi, vzhodno obalo, Al Alain. Videli kilometre pescenih plaz, puscavskih sipin, kamel, datljevih nasadov, v nebo segajocih neboticnikov, manj, bolj in prevec razkosnih hotelov, na milijone novo zasajenih dreves, zuborecih vodnjakov, neverjetno urejenih avtocest, prijetnih gorskih cestk, strmih gorskih prelazov, zanimivih soukov, bahavih mallov, smucisce..

Aja, tek je bil pa poglavje zase..Marko je v Emirate prisel ze z injekcijo iz Istambula, potem smo se malo obiskovali zdravnike v RAKu, a do petka se je zdravje tudi njemu uredilo. Na dan tekme je mocno pihalo, na cilju je bilo po moje ene 28 stopinj. Startala sva skoraj iz prve vrste, Marko je takoj potegnil, meni je uspelo ene 5 km drzat v ciljnem tempu, potem pa so me zaceli grabit krci v zadnji stegenski misici, najprej v desni nogi, potem pa se v levi. In je bilo treba spustiti tempo, seveda hoditi in tko so sla mesta po zlu. Se tam na 16km sem bil s Svedom, ki je bil na koncu tretji. A tokrat se mi zal ni izslo.

Ne vem sicer kaj bom moral spremeniti, najprej seveda k "mojemu" Luku na masazo, saj me zdajle se vedno, kljub plavanju, stegni se vedno bolita tudi pri hoji.

No, ampak zdaj sele postaja stava zanimiva, a o tem v drugi temi..
 nana
ales napisal/-a:
dannae napisal/-a:Seveda je pa najlažje obračat kozarce s pivom, tud če Alešu v toplih krajih sigurno prijajo bolj kot Lojzetu tule na mrazu..

Kaksno obracanje kozarcev neki..

Meni se zdi, da je imela dannae v mislih tiste, ki v Sloveniji že slavijo zmago :lol:
Uporabniški avatar
 Matej
Škoda, Aleš. Mal ti je zmanjkalo, pa bi šel pod 1:30. :roll:

Aja, stava. Kolk bi moral laufat? :wink:
Uporabniški avatar
 tae
ales napisal/-a:

No, ampak zdaj sele postaja stava zanimiva, a o tem v drugi temi..

Aleš, jaz sem že fuuul neučakan. Kaj imaš v mislih ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA