Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

večno mlad
Sej morm res mojo nekam pelat za dan žena. Jest grem na ta dolgo ona na light, na konc se pa dobiva oba vesela in srečna, jest pa še popraskan. Pol jo pa še na večerjo pelem, sej je zastonj, to pa tut nekj pomen, ja mi Gorenjci mormo šparat z darili. :wink:
 Perdurabo
Sivaaa,poot,voodiii,mee,kamo hocee srcee-do šanka!
 Perdurabo
155 udelezencev do zdaj!Po navad najvecja stevilka prijav pride v zadnji moment.To pomeni da bomo imeli novi rekord!
 Perdurabo
Do zdaj 182.Še 7 in mamo rekord!
 Perdurabo
252
 Perdurabo
Za soboto je napoved:oblačno,jugo,brez deža.
 večno mlad
Sem pa že mislil, da sem rešen glede izbire darila za dan žena - izlet na morje skupaj z večerjo - pa se je pojavila poškodba mišice tako, da sem trenutno zelo na stand byu. Škoda, saj tudi meni ne bi škodovalo malo škrap. Upam, vsaj, da se tole stanje, ki nikamor ne pelje čimprej sanira. :cry: Našim želim pa veliko uspehov.
 Perdurabo
Na Škraping pride tud ekipa National Geographic chanell-a!Pripravite se!
Do zdaj cca. 320 udeležencev in vsak moment ih je več!
 matej-jethro
Nooo? A se je na ultra našel kdo, ki bi lahko fantom iz Brežic snel zmago? A je bila med ženskami kakšna lahko kos Anuški? MatMAt se je vrnil na mesto zločina....kolk konkretno se je maščeval?

Perdurabo, kako je bilo?
 matej-jethro
Ouuu, tole pa res ne izgleda dobr :shock: Se mi zdi, da bi znal imeti tale razočarani treker kar prav, glede ocene. Prepričan pa sem, da so bili sigurno problemi z nastanitvijo in prijavami. Sem okusil prvič, da sem bil drugič pripravljen, tretjič pa sem raje dihal hribe kot slano morje.

Je pa lepo videt fotko kjer z Brezovcem "rineva" ven iz stene....kar v arhiv jo bom prestavu :idea:

me pa še vedno zanima, kako se je razpletlo.......
 Perdurabo
Okrog 18.30 sem kolabiral.Kaj je z ciljno listo ne vem.Noro je,vem,ampak je resnica.
 Perdurabo
Ko se vse zbere nimam druge kod inicijator Skrapinga-odstopam od projekta Skraping.Kriv al ne,neuspeh je neuspeh.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA