Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
bernarda napisal/-a::arrow: če se za 8 EUR dobi samo topli napitek, ali je pomotoma izpadel še kakšen podatek

Zagotovo je izpadel podatek, da niti toplega, niti hladnega napitka ni bilo, ko sem jaz pritekel v cilj in ne kasneje. Pred starom sem seveda videl čaj, ki so ga z litersko bučo prinašali in natakali.
No, ostalega se pa res tudi nič ni dalo dobiti za ta denar. Bife "kiosk" je pa točil čaj po 1 EUR :D tako ni bilo vse izgubljeno.
Sem pa užival v teku :P
 Tekačiča
Ko smo ženske odtekle svojo, še je bil čaj. Pa še vroč je bil. Smo ga menda preveč spile, da ga je zmanjkalo za moške. :?
Res bi za teh 8Eur lahko malo več ponudili, kar smo tudi tam povedali, pa ni bilo nekega odziva v smislu odgovora.
No, Zdravko hvala za kuhano vino :drink (čeprav se mi zdi, da so tudi tam malo petrigali in je bilo pol vode). Naslednjič vrnem - plačam jaz.
Tek je bil fajn, čeprav malo mazlavo pod nogami, pa vendar. Sem zadovoljna sama z seboj.
Spoznala sem tudi Bernardo in še enkrat čestitke :clap: , če se ne motim za 3.mesto absolutno.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tekačiča napisal/-a: No, Zdravko hvala za kuhano vino :drink (čeprav se mi zdi, da so tudi tam malo petrigali in je bilo pol vode). Naslednjič vrnem - plačam jaz.

Ej, kaj to si bila ti, pa nisi mogla kar takoj povedat :wink:
Naslednjič torej spet kuhano :?: :D
 Tekačiča
Ja viš, jaz sem te poznala samo z foruma, moj oče pa te menda že dolga leta pozna v živo. Zdaj se pa poznamo vsi. Sem mogla prvo deci spit, da sem se razkrila :oops: . Ha,ha... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bernarda
8) Dobro, da smo imeli našega SončkaC poleg sebe, da nas ni zeblo. :lol: ki je kot ponavadi poskrbel za dobre fotke (pardon, njegova boljša polovica) :oops:

Hvala za čestitke, je bilo tretje mesto.Tudi ti si bila na stopnicah :clap:
:arrow: Pridi kdaj s svojim idolom še na kakšno tekmo :!:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Z rezultati so bili pa tudi kar hitri :D
Naložim še par fotk :D
 kofols
Med člani zmaga za orientacijsta:)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a:Naložim še par fotk :D

Slika

Še link do ostalih nekaj ... veliko pa jih je ostalo kar na domačem računalniku
:arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/Mu ... Kros18109#
Od TF pa so bili v akciji Zdejan, Karl, Severino, Bernarda, Tekačica ...
vsi so tudi na fotkah (foto AnkaC)
Seveda so dekline stale na stopničkah :clap:
Uporabniški avatar
 bernarda
8) DOBRE FOTKE, kot ponavadi, se ve od koga......... :clap:
 Tekačiča
Zdravko, hvala za lepe slike. :clap: Jaz jih imam tudi nekaj na telefonu, vendar ne bi o kvaliteti le-teh. Ko jih bom snela bom mogoče še kakšno dala gor. Če bomo na kateri sploh razpoznavni. Menda imam večinoma samo meglo gor.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, lepe snežene fotke, ko jih gledaš doma na toplem :wink:
Naj mi kdo pove kateri krosi so še v tem zimskem pokalu, menda jih je kar nekaj v Avstriji :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA